Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Naruto'nun son savaşları uzasın diye mükemmel kombolar yapılıp sonra da "sen bunu yaptın ama ben ölmedim ha ha" olayı vardı. ama en azından zekice kombolar yaşanıyordu. bunda o bile yok.
Mesaj tarihi:
var ki var ki.

shinigamilerin shikasi sonra da bankaisi vardı.
karşı tarafta benzer 2-3 power up yapıyor. kombo olayı ise son bi kaç sayıdır gayet güzel aslında :) seviom ben
Mesaj tarihi:
naruto ve hunter x hunter da karşıdaki rakibin gücünü öğrenmek için kırk takla atıyorlardı bunda direk rakip kendisi açıklıyor gücünü asjfahfsla.

bu arc ı kıçından uydurduğu çok belli ya.gider ayak herkesi dövüştürüyor işte.
Mesaj tarihi:
adam icigoya gelince ne yapacağını bilmiyor şaşırıyor.

kafasında en güçlüsü içigo ama o kadar über adam vardı ki bunu nasıl daha güçlü yaparım diye düşünmekten helak oluyor. sonunda da götünden uydurup yaptım olduya bağlıyor. kanser olsunda ölsün pls.

Mesaj tarihi:

İŞİDANIN SKİLLİN ADI ÇOK KOMİK LAN lskdfjlskdfj adam kabız resmen.
Şimdi bunlar nasıl kapışacak ki ikisininki de reflect ahahah
işida muhtemel ölümcül yarayı reflect edecek tekrar ama elemanda ona sonra hepsi bahçıvana falan.Bütün rakiplerin perfect match olması ayrı bi nane zaten bitsinde kurtulak.
Bu ywach ichigonun son gücünü çıkartmaya kasıyor bu arada bildiği/sakladığı bişi var bariz işigo hakkında.Muhtemelen iyi birisi çıkacak ya da the watchmen tadında bi son verecekler.Lafla anlamıyordunuz bende ziktim ebenizi hepinizi birlik yaptım falan fıstık.

• Yeni Oluştur...