Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

670

http://img.youtube.com/vi/BxqO5Hz-jig/0.jpg
cidden kenpaçi'ye tek başına kestirmeyecekler, byakuya da bir upgrade çıkarır hatta bu gidişle. tam dev thor oldu. neyse gene öbür sternritter'lardan iyi bu gene, tuttum ben. en azından belli ne olduğu.

Mesaj tarihi:
yok gene olmadı sanırım, artık aceleye de gerek yok çünkü itsugo'nun getsuga tenşolarına dönecek herhalde. son düzgün combat'ları görüyoruz gibi yamaji reslenmezse.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

672

adam self-res speclemiş. neyse gene bu kabul edilebilir, öbürleri saçmasapan abilitylerle geliyordu self-res üstüne. baykuş, metroseksüel filan.

Mesaj tarihi:
doomsday gibi ölüp ölüp daha güçlü gelirim diyor.

eh, manga trollüklte bir numaraydı da iyice çivisi çıktı. hikayeyi uzatmak için gereksiz ötesi kasıyor.
Mesaj tarihi:
Yok daha ichigo yenilecek, quincy boost da alacak. O da yetmeyecek üstüne maske açacak boynuzlu falan. Muhtemelen böyle bitecek.

Hatırlar mısınız bilmiyorum, ishida quincy güçlerini tekrar kazanırken en umutsuz olduğu anda kalbinin iki cm soluna atılan quincy oku ile güçlerini kazanmıştı geriye. (ya da buna yakın birşeydi) Çilek de böyle olacak.
Mesaj tarihi:
Sam said:

öbürleri de bu kadar öldü her biri, bunda niye şaşırdınız ki lol.

şaşırdınız derken?

ben bişiye şaşırmdım valla. sadece "yeter artık kanser ettiğin bizi kuboooo" diyorum
Mesaj tarihi:
Hakkaten kanser etti bizi Kubo. Reslendi, aha bak bir daha reslendi, aha gene reslendi. Hocam karakter mi kalmadi Allah ini seversen. Anladik itsugoya kestireceksinde, yeter yahu main charlari filler niyetine kullandigin.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

673

of başladı itsugo.. bir rasengan, bir getsuga tenşo ömrümüzü kuruttu ya. öbür tayçoların kapışmasını unutup sonra offscreen bitirmese bari.

• Yeni Oluştur...