Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 670 http://img.youtube.com/vi/BxqO5Hz-jig/0.jpg cidden kenpaçi'ye tek başına kestirmeyecekler, byakuya da bir upgrade çıkarır hatta bu gidişle. tam dev thor oldu. neyse gene öbür sternritter'lardan iyi bu gene, tuttum ben. en azından belli ne olduğu.
samaella Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 olm flashtv yaşlandırma tekniği kullandılar lan ahaszcxz
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 bleach te yaşlanmamı var saçmalık işte.
Bone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Jaegerjaquez said: 2 ye bölmüş olsun plz vasquez böyle dedi diye özellikle aksini yapmışlar. kötü oldu valla. ne güzel gaza gelmiştik.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 yok gene olmadı sanırım, artık aceleye de gerek yok çünkü itsugo'nun getsuga tenşolarına dönecek herhalde. son düzgün combat'ları görüyoruz gibi yamaji reslenmezse.
samaella Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 ya öfff transform oldu noldu şimdi. Sanki 10 yıldır o formdaymış gibi havalar mavalar... aklın nerdeydi aq bukadar chapter dayak yerken.
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 672 - huff puff Bu kadar mı yani gücü? Meeeh. Cizıs kırayst diz çöker tövbe ister bu kadar respawn sonrası. Bu ne lan?
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 672 adam self-res speclemiş. neyse gene bu kabul edilebilir, öbürleri saçmasapan abilitylerle geliyordu self-res üstüne. baykuş, metroseksüel filan.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 doomsday gibi ölüp ölüp daha güçlü gelirim diyor. eh, manga trollüklte bir numaraydı da iyice çivisi çıktı. hikayeyi uzatmak için gereksiz ötesi kasıyor.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 öbürleri de bu kadar öldü her biri, bunda niye şaşırdınız ki lol.
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 hepsini uzatıp son bossu tek bölüm yapsa ne güzel olur. biri şu herifin kafasını kırsın artık.
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Yok daha ichigo yenilecek, quincy boost da alacak. O da yetmeyecek üstüne maske açacak boynuzlu falan. Muhtemelen böyle bitecek. Hatırlar mısınız bilmiyorum, ishida quincy güçlerini tekrar kazanırken en umutsuz olduğu anda kalbinin iki cm soluna atılan quincy oku ile güçlerini kazanmıştı geriye. (ya da buna yakın birşeydi) Çilek de böyle olacak.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Sam said: öbürleri de bu kadar öldü her biri, bunda niye şaşırdınız ki lol. şaşırdınız derken? ben bişiye şaşırmdım valla. sadece "yeter artık kanser ettiğin bizi kuboooo" diyorum
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Hakkaten kanser etti bizi Kubo. Reslendi, aha bak bir daha reslendi, aha gene reslendi. Hocam karakter mi kalmadi Allah ini seversen. Anladik itsugoya kestireceksinde, yeter yahu main charlari filler niyetine kullandigin.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 673 of başladı itsugo.. bir rasengan, bir getsuga tenşo ömrümüzü kuruttu ya. öbür tayçoların kapışmasını unutup sonra offscreen bitirmese bari.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 daha büyük getsuga tenşo atmayı öğrensin
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Yine süper yavan bölümler bit ya artık pls.
Öne çıkan mesajlar