Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

643 mayuri başgan

nemü gg oldu tahmin ettiğiiz üzere, :( ama sanki bu sefer cidden bitirdi o sayede olayı. szayel aporro'nun ortaya çıkışı ve geçmiş muhabbete referansı çok iyiydi.

Mesaj tarihi:

644

http://cdn.trendhunterstatic.com/thumbs/you-magnificent-bastard-card.jpeg
çok iyi kapışmaya çok iyi final oldu, kurotsuçi ftw. ama kenpaçi'yi cidden eledi gibi son anda iyileşip dönemezlerse.

kyouraku güzel başladı, ona da hakettiği gibi bir dövüş verir artık umarım. itsugo'ya gelene kadar rahatız.

Mesaj tarihi:

646

bu da sevgi kelebeği çıktı aizen final formu gibi lol. neyse kyoraku bakalım nasıl çarpacak ağzına.

yamaji'yi de nihayet bir hatırladı kubo. son savaşa reslese keşke.

Mesaj tarihi:
ben halen quincy'lerin nasıl bu kadar güçlendiğini anlamadım.
zamanında quincy'leri (başlarında başkanları da vardı sanırım o sırada) rahatça telef etmemişler miydi?
Mesaj tarihi:
damarlarındaki asil kanda saklıymış güçleri. :p yamaji ağzına çarptıktan sonra bu sauron gibi bekleyip güçlenmiş ama nasıl güçlendiğini daha anlatacak herhalde itsugo ile kapışırlarken.
Mesaj tarihi:
Bone aslında etmemişler bro, siviller düdüklerken krallarıyla birlikte orduları saklanmış krallarının tekrardan güçlenmesini beklemişler benim anladığım. O da sivillerden aldığım gücü askerlerine dağıttı bir grup eleman var tüm quincylerin gücünü toplayan shinigamilerde tek tek ellerine verecek hepsinin.
Mesaj tarihi:
ya ne main dishi, ciddi ciddi itsugo'nun

GETSUGA
TENŞOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

demesini mi izlemek istiyorsunuz 20 chapter?

647

illa bankaiyi gösterip öldürecek gene bak sinirlendim şimdi. :X bu adamlar neden ölümün ucuna gelene kadar açmıyor bankai orası da ilginç.

• Yeni Oluştur...