Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Ikincinin manyagin teki oldugunu dusunuyorum ben, onun hakkinda bir seyler ciksin. Adam hem edo tensei'yi kesfetti, hem de lightsaber yapti kendine. Kokuangyo da onun icadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 ya kaçyüz çeptırdır ikincinin tekniği üzerine dönüyor hikaye zaten, dünyanın sonunu getirdi neredeyse teknik. onu kesin işleyecek herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 dört hokage de savaş alanına gitsin, naruto babasını edo tensei'den kurtarıp reslesin, annesi-babasıyla birlikte mutlu aile tablosu çizsin. jiraiya da denizin dibinden çıkıp gelsin. ama olmaz öyle pembe tablolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 619 erken çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaczynski Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 ehhehhe hashirama ya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 ahah hashirama super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Naruto nun kökleri de bunlardan değil miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 ama tobirama sütçüden olabilir. adam senju'dan çok uçiha'ya benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 ahhah üzülünce gözü bozulur nedir ya asafafa bu nası bi açıklama sasdafada şimdi 1st de ya narutoyla aynı cevabı verir soruya yada ilerdi sasuke narutoya sorduğunda 1stle aynı cevabı verir ama üzülünce göz bozulur şaringan olur asdasafada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 üzülmesi tetikliyor sharingan açılmasınıdır onun doğrusu, çeviride hata olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 çok iyidi bence bölüm bayadır böle gaza gelmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 ausdhuhas hakkaten ama uzulunce gozu bozulurun sekil halini soylemisler yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 anladığımız kadarıyla uchihalar emoların atalarıymış yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 uchihalar üzülünce gözü patlıyomuş, sevin onları üzmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 KISHI LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Gecen ekmegime su dokuldu miyop oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 güzeldi bu, özellikle ilk yarısı. ama çok kısa geldi ya pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Hokageler dışında sevilecek yanı yok ya şu bölümün Clan of Love THE UCHIHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 aynen, sırf hokageler var diye tüm clan of love, göz duyguların aynasıdır muhabbetine neyse dedim geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 minato ve hashirama bira içerken sohbetlerini merak ediyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 ilk kısım çok iyiydi de üçüncüye yazık cidden, geri dönüşü olmayan seal bile gitti meh. ikinci kısma gelince, baştan saçma gibi göründü dedikleri ama nihayetinde o mangekyo şaringan açma olayına bağladı. o bakımdan düşünülünce aslında mantıklı, taaa en başlarda söyledikleri olayın nedenini izah etmiş oldu bir bakıma ikinci. yalnız ikinci'nin öyle biri olduğu belliydi, edo tensei'yi ancak o kadar pragmatik bir insan yaratırdı heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Orochimaru bile bu teknik hic yaratilmamaliydi diyor yani, ikincinin pok yemesi hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 narutonun bu 4 hokageyle karşılaşıp konuşmasını çok istiyorum. "hokage olcam hokage olcam" diye 600 sayı başımızı yiyen narutoya verilecek en iyi ödül, en iyi buff bu olurdu sanırım. 600 sayıdır en güzel hikayelerden biri olabilirdi, hem geçmişi de görürdük, hem naruto da biraz akıllanırdı. ancak kishimoto kesin es geçer böyle bir şeyi, "her şeyi bilenler" diye gösterilen 4 kişi, sasuke'ye "evladım bak abin böyle böyle şeyler yaptı" diyip yokolmaktan öteye gitmiycektir hikayede. bu yüzden sevmiyorum bu adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 aquila said: iyi de o teknikle muhurlenmis adami cozme teknigi kullanicaklar, neyi zorladiniz bu kadar, yok yapilamazmis, edilemezmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 kishi senmisin yoksa !?!'^?!'^! Sasuke alacak cevapları sonra orochi bunları yollayacak ühühühü. Ama sanmam muhtemelen savaş alanına gidecekler. Gitmeliler !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar