Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Ikincinin manyagin teki oldugunu dusunuyorum ben, onun hakkinda bir seyler ciksin. Adam hem edo tensei'yi kesfetti, hem de lightsaber yapti kendine. Kokuangyo da onun icadi.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 ya kaçyüz çeptırdır ikincinin tekniği üzerine dönüyor hikaye zaten, dünyanın sonunu getirdi neredeyse teknik. onu kesin işleyecek herhalde.
Bone Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 dört hokage de savaş alanına gitsin, naruto babasını edo tensei'den kurtarıp reslesin, annesi-babasıyla birlikte mutlu aile tablosu çizsin. jiraiya da denizin dibinden çıkıp gelsin. ama olmaz öyle pembe tablolar
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 619 erken çıkmış
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Naruto nun kökleri de bunlardan değil miydi
dergul Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 ama tobirama sütçüden olabilir. adam senju'dan çok uçiha'ya benziyor.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 ahhah üzülünce gözü bozulur nedir ya asafafa bu nası bi açıklama sasdafada şimdi 1st de ya narutoyla aynı cevabı verir soruya yada ilerdi sasuke narutoya sorduğunda 1stle aynı cevabı verir ama üzülünce göz bozulur şaringan olur asdasafada
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 üzülmesi tetikliyor sharingan açılmasınıdır onun doğrusu, çeviride hata olabilir.
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 çok iyidi bence bölüm bayadır böle gaza gelmemiştim
screwy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 ausdhuhas hakkaten ama uzulunce gozu bozulurun sekil halini soylemisler yani
Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 anladığımız kadarıyla uchihalar emoların atalarıymış yani.
samaella Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 uchihalar üzülünce gözü patlıyomuş, sevin onları üzmeyin.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Gecen ekmegime su dokuldu miyop oldum
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 güzeldi bu, özellikle ilk yarısı. ama çok kısa geldi ya pff
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Hokageler dışında sevilecek yanı yok ya şu bölümün Clan of Love THE UCHIHA
Elan_Morin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 aynen, sırf hokageler var diye tüm clan of love, göz duyguların aynasıdır muhabbetine neyse dedim geçtim
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 minato ve hashirama bira içerken sohbetlerini merak ediyorum lan.
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 ilk kısım çok iyiydi de üçüncüye yazık cidden, geri dönüşü olmayan seal bile gitti meh. ikinci kısma gelince, baştan saçma gibi göründü dedikleri ama nihayetinde o mangekyo şaringan açma olayına bağladı. o bakımdan düşünülünce aslında mantıklı, taaa en başlarda söyledikleri olayın nedenini izah etmiş oldu bir bakıma ikinci. yalnız ikinci'nin öyle biri olduğu belliydi, edo tensei'yi ancak o kadar pragmatik bir insan yaratırdı heh.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Orochimaru bile bu teknik hic yaratilmamaliydi diyor yani, ikincinin pok yemesi hepsi.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 narutonun bu 4 hokageyle karşılaşıp konuşmasını çok istiyorum. "hokage olcam hokage olcam" diye 600 sayı başımızı yiyen narutoya verilecek en iyi ödül, en iyi buff bu olurdu sanırım. 600 sayıdır en güzel hikayelerden biri olabilirdi, hem geçmişi de görürdük, hem naruto da biraz akıllanırdı. ancak kishimoto kesin es geçer böyle bir şeyi, "her şeyi bilenler" diye gösterilen 4 kişi, sasuke'ye "evladım bak abin böyle böyle şeyler yaptı" diyip yokolmaktan öteye gitmiycektir hikayede. bu yüzden sevmiyorum bu adamı.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 aquila said: iyi de o teknikle muhurlenmis adami cozme teknigi kullanicaklar, neyi zorladiniz bu kadar, yok yapilamazmis, edilemezmis.
samaella Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 kishi senmisin yoksa !?!'^?!'^! Sasuke alacak cevapları sonra orochi bunları yollayacak ühühühü. Ama sanmam muhtemelen savaş alanına gidecekler. Gitmeliler !!!!
Öne çıkan mesajlar