Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Virus

Öne çıkan mesajlar

Bone said:

fuuuu bu manga biter mi ya. tamam son arclarda epey şikayetim olmuştu ama yine de naruto'yu seviyordum yav.

her hafta manga olarak naruto, fairy tail, bleach takip ediyordum. bleach biraz el alışkanlığı oldu, ama artık hiç sevmediğim bir manga durumunda. karakterler çatır çutur ölüyor saçma sapan hikayeler var. fairy tail hikaye olarak biraz daha enteresan, ama olay örgüsü çok tatsız. erza ve ejderhalar beğeniyorum bi.

naruto ise aralarında en çok beğendiğim seriydi, her çarşambayı onun için iple çekiyordum. bunca senedir takip ettiğim böyle bir serinin bitmesi çok üzdü.
bi de naruto ya, elimizde büyüdü kerata.

fairy tail, naruto ve one piece takip ediyordum haftalık. açık ara one piece en iyisi üşenmezsen ona başla kesinlikle. ilk 200-300 neredeyse giriş sayılıyo ama sonra sağlam açılıyo. =)
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
offf yeni veletlerin hikayesi olacakmış, hiç yapmasa da olurdu. çekilmez o 9 yaş tripleri gene, oğlu tek bölümde yormuştu. kız da sasucke ile karin karmasıydı zaten. büyümüşlerin hikayesi olsaydı bari. yaşlıları da sakat kötürüm bıraktı, alacağı olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

offf yeni veletlerin hikayesi olacakmış, hiç yapmasa da olurdu. çekilmez o 9 yaş tripleri gene, oğlu tek bölümde yormuştu. kız da sasucke ile karin karmasıydı zaten. büyümüşlerin hikayesi olsaydı bari. yaşlıları da sakat kötürüm bıraktı, alacağı olsun.

ahah daha yeni bölümü görmeden bilmişim.

şu veletler de 15-16 filan olsaydı bari off, hiç çekilmiyor. ebeveynleri göster madem bunlar büyüyene kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...