df Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Bone said: fuuuu bu manga biter mi ya. tamam son arclarda epey şikayetim olmuştu ama yine de naruto'yu seviyordum yav. her hafta manga olarak naruto, fairy tail, bleach takip ediyordum. bleach biraz el alışkanlığı oldu, ama artık hiç sevmediğim bir manga durumunda. karakterler çatır çutur ölüyor saçma sapan hikayeler var. fairy tail hikaye olarak biraz daha enteresan, ama olay örgüsü çok tatsız. erza ve ejderhalar beğeniyorum bi. naruto ise aralarında en çok beğendiğim seriydi, her çarşambayı onun için iple çekiyordum. bunca senedir takip ettiğim böyle bir serinin bitmesi çok üzdü. bi de naruto ya, elimizde büyüdü kerata. fairy tail, naruto ve one piece takip ediyordum haftalık. açık ara one piece en iyisi üşenmezsen ona başla kesinlikle. ilk 200-300 neredeyse giriş sayılıyo ama sonra sağlam açılıyo. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 one piece animelerini izliyordum zaten de, nerde kaldığımı unuttum, onu bulursam tekrar devam edecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Sonunda bitirdimde bu ne ya valla mass effect 3 un endingleri bile bundan daha guzeldi heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Naruto Gaiden: The Seventh Hokage Asdfdsafaüsdasfhasdasüdwerşwldasd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 offf yeni veletlerin hikayesi olacakmış, hiç yapmasa da olurdu. çekilmez o 9 yaş tripleri gene, oğlu tek bölümde yormuştu. kız da sasucke ile karin karmasıydı zaten. büyümüşlerin hikayesi olsaydı bari. yaşlıları da sakat kötürüm bıraktı, alacağı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Naruto Gaiden: The Seventh Hokage 1. bolum cikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Bi bitmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Bitmesin zaten, eğlenceli manga okumaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Sam said: offf yeni veletlerin hikayesi olacakmış, hiç yapmasa da olurdu. çekilmez o 9 yaş tripleri gene, oğlu tek bölümde yormuştu. kız da sasucke ile karin karmasıydı zaten. büyümüşlerin hikayesi olsaydı bari. yaşlıları da sakat kötürüm bıraktı, alacağı olsun. ahah daha yeni bölümü görmeden bilmişim. şu veletler de 15-16 filan olsaydı bari off, hiç çekilmiyor. ebeveynleri göster madem bunlar büyüyene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 çekilebilir de yani ailelerinin kopyası olmasalar tip olarak ta iyi olurdu :D Aynı tripler aynı şeyler olmuş. Şikamarunun çocugu kız delisi manyak olsaydı vs mesela :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 evet naruto bitti çocuklukları işleyelim ama bir başka olsun mangası. meh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 saske koymuş çocuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 savaştan önce koymuştur veya Karin saskenin dna sından kendini hamile bırakmıştır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 çok güzel haber bu. nardo'yu çok özlemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 oha serideki en buyuk sir aciga cikmis, artik narutoyu temelli birakabilirim geride kakashinin yuzu http://i.imgur.com/WqK3q8A.jpg <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 herkesin kopyasi cocugu, ayni seyleri onlar mi yapacak simdi asdf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 http://img1.ak.crunchyroll.com/i/spire1/0cf3b43fb3698f4ef3d4f241867036e61429990909_large.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Naruto Gaiden: The Seventh Hokage - 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 gene sharingana bağladılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 dünyayı kurtaran adamın oğlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 soğan adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 cücük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 çoluk çocuklara madara oluyolar ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 ABEEEEEEEEEEEEEEVVV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 nereye gidiyo bu konu aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar