Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 688 evet iyi anlaşılmadı ne oldu orada ama gelecek bölüme görürüz. kakaşi'ye nihayet yüzlerce bölüm sonra bir buff verdi, iyi bari. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 689 çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 689 vay be, kakaşi hemen uygulamaya geçirdi güçleri helal. üçlü formasyon da iş yaptı ama kaguya bu kadar kolay pes etmez kesin. haftaya CANT TOUCH THIS çeker ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 okumadan bakma BITTIIIIII. mi lan yoksa? gercekten bitti galiba. LAN? NARUTO FOR HOKAGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 700 e finish yapar artık kishi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 madcow said: okumadan bakma BITTIIIIII. mi lan yoksa? gercekten bitti galiba. LAN? NARUTO FOR HOKAGE yok naruto hokage olmaz. zaten sasuke de göz dikmişti ekstra rekabete sokmadan obito'nun da dediği gibi narutodan önce kakashi'ye verirler o görevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 biraz lönk diye olmadı mı herşey ? Ben bi piçlik bekliyorum açıkcası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 690 vay canına, cidden ben de hala dönmesini bekliyorum kaguya'nın. dönüp "çakracıya çakra mı satıyorsunuz" derse şaşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 690 ohahaha nasil ya sasuke vs naruto var daha halledilmesi gereken, bakalim hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Jump'dan 4-5 gun once leak oluyor bunlar, kendimi zor tutuyorum spoiler acmamak icin. Bitiyor mu sonunda???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 bitmedi daha gerge. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 biter mi bu ya, daha 3-5 yili var. bi de biticek olsa, bu hafta son derler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 691 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 691 vay be, adeta final gibiydi ama birkaç chapter daha var herhalde birileri zıpçıktılık yapmazsa. 14 yıl filan olmuş neredeyse teeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Obito "Hokage olacaksın" dedikten bir sayı sonra Sharingan buff'ının kaybolması kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 animenin bugünkü bölümünü izledim de, saskenin bir ibnelik yapacağı belli be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Anime konusu ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Warhero said: Anime konusu ayrı. tamam işte oradan buraya bağlan, napacağını kestir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Animedeki bölümlerden sonra Sasuke biraz daha sakinleşmiştir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Sasuke-kun -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Vaaay sasukeyi dovdurtmeden bırakmam dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 son zamanlarda zaten sıçmıştı bir de sonunda sasuke ölmezse bu seri hiç duymamış, izlememiş gibi davranacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ahaha dedim dedim inanmadınız bak noldu şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 100 bölüm gider mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 samaella said: ahaha dedim dedim inanmadınız bak noldu şimdi :D Adamın "daha dur Manga'yı biraz daha uzatıcam" diyeceğini tahmin etmemiştim : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar