TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 abi bence gelen adam kabuto. çünkü hem medikalliği var, hem saskeylen falan alakası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 kabutoyu ben de düşündüm ama gelen o olsa karin niye tanıyamasın ki onun chakrasını ? jiraiya bi şekilde geldi desem hem anlamsız olucak hem de kısa saçlı biri gibi zaten. rikudounun kendisi gelmiş olabilir belki 10 kuyrukluyu ayırdığı zaman tekrar birleştirilmesine karşı kendini bi şekilde geri döndürmeye yönelik bi spell yapmış olabilir. bilmiyorum da 665'te göstericeklerini sanmıyorum bi de 666. bölümde çok abzürt oha falan diyeceğimiz şeyler bekliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 abi karin olayı benim de aklıma geldi de, kabuto sanki saklayabilir gibi çakrasını karin'den. adam spy sonuçta. flashback falan yiyebiliriz hatta bide ufak. itachi adam gibi adammış saske falan der. sonra saske bi derin nefes alıp niisan... diyip üç nokta koyar. bi panelde saskenin o derin bakışını görürüz. sonra naruto-kun'a noldu? çakrasını alamadım filan dicek kabuto. saske naruto öldü zannedip bi şok olacak. N-NARUTO dicek sonra yine üç nokta görcez. derken saske madara'yı oyalar naruto tekrar hayata döner. kabuto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 tamam ama sasuke de tahtalıköyü boylamadı mı şu an ? kabuto onu geri getiremez diye düşünüyorum. ama rikodou gelirse hem onu hayata döndürür hem de madarayla kapışır çünkü madarayla şu an kapışabilecek kimse yok naruto dönse bile. gerçi rikudou'nun eşyalarını sallamadı büyük ihtimalle onlarla dövücekler madarayı. izuna da çıkabilir belki ne biliyim ama kabutoysa o gelen meh derim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 o tukurdugu seyin icine kimi emdirmislerdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 ha o kutunun içindeki canavarlarda kyuubinin chakrası var onu da alıp narutoya verebilirler. bi de şeyi merak ediyorum ben minato sasukeye bi güç vermiş miydi ben mi yanlış hatırlıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 verdi de, hemen ardindan sasuke kosarak madaranin kilicina otrudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 haa şimdi baktım da jutsuyu minato değil hashirama vermiş. zaten izunaya benzetiyorum seni güç kullanmadan madarayı durdurabilirsin falan demiş. izunanın ölmesine sebep veren de tobiramaymış zaten. ölen sasukenin clone'u gelen adam da izuna kılığındaki sasuke olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 rikudou'nun çömleği kin-gin kardeşlerden kyuubi çakrası alabilirler de o yetecek mi belli değil. yalnız geçen hafta samui ile atsui'yi unuttu adam diye düşünürken bu hafta çömleğin çıkması.. resmen içime doğmuş, onları da kurtaracaklar o arada herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 665 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 665 gerçek madara'yı da illa ki iyi adam yapacaklar, herkes iyi olacak! neyse gene enteresan çakra hikayesi, kaguya filan daha anlatacağı çok şey var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Abi konuşmamız lazım sdlkfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 obito indirsin madarayı yeni hokage o olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 İMPASİBÜRÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Sonunda Sasuke Hokage olacak, Naruto ile Obito da beraber ramen yiyecek. Obito'nun yaptıkları yüzünden laf atan olursa hep beraber dövecekler onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 #ÇareOrochimaru. Lan harbi tek villan karakter oro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 yok ya o da iyi adam çıktı, anlattılar anne-babası ölünce ölümsüzlüğe merak salmış, o yüzden bütün teknikleri hacılama işine girişmiş filan diye. sanırım kötülüğü için bahane uydurulmayan toplam 2-3 kişi var hikayede, hidan-kakuzu ikilisi bunlar arasında en tanıdık. geri kalan hep filler tier, zabuza'yı kiralayan işadamı filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Kakuzu Hashirama'yı öldürmeye gönderiliyor, beceremeyince köyünden kovuyorlar. Böyle birşey vardı databooklarda mı ne. Hidan şu anda bir saf kötü bir de eskilerden Gato. Ötekilerin hepsi anime filler ya da movie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 saf kotu ne ya, hepsinin bi back storysi var illa. adam sabah uyanip bugun koyde itlik serserilik yapicam diyince daha mi iyi olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Mizuki var bir de. 3 tane çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Hakkaten saf kötü ne lan bir bok yaşicakki travma seviyesinde sonra intikam için kötülüğü seçecek vs. Herkesin bakış açısından kendisi haklıdır. Dinde geçen şeytan bile saf kötü değil hatta kendince haklı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 ya kötülüğü kalıcı seçen yok arkadaş, hepsinde bir greater good hesabı, hepsinde bir "imana gelirim gerekli şartlar oluşsun" düşüncesi. birisi de desin ki "hayır arkadaş ağzın iyi laf yapıyor ama ben doğru bildiğim yoldan şaşmam" diye. pes etmesin, ölümüne diretsin. naruto mu aoe2 monk mu belli değil. en son tobi de imana gelince artık pes dedirtti, nagato da dedirtmişti ama cılkı çıktı artık. bu madara da imana gelirse artık yuh çekicem. hayır sen bütün hayatını bir amaca ada, sonra gelsin çocuk 15dk'de 180 derece çark ettirsin. bir değil beş değil. bir tek kakuzu'yu ikna etmedi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 kakuzu ile savaşı o tamamlamadı da ondan. kisame'yi sayabiliriz belki. wiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 nasıl o tamamlamadı rasenshurikeni ilk ona atmadı mı hatta ? sen hidanla karıştırdın sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 arada sound 4, gin&kin filan çıktı da onlar minor sayılacak karakterler. kisame ve deidara var bir de sanırım evet. illa "iyi olacaktım da şartlar gereği" olmasına gerek yok bir karakterin, deidara mesela. hnn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar