Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Virus

Öne çıkan mesajlar

kabutoyu ben de düşündüm ama gelen o olsa karin niye tanıyamasın ki onun chakrasını ?
jiraiya bi şekilde geldi desem hem anlamsız olucak hem de kısa saçlı biri gibi zaten.
rikudounun kendisi gelmiş olabilir belki 10 kuyrukluyu ayırdığı zaman tekrar birleştirilmesine karşı kendini bi şekilde geri döndürmeye yönelik bi spell yapmış olabilir.
bilmiyorum da 665'te göstericeklerini sanmıyorum bi de 666. bölümde çok abzürt oha falan diyeceğimiz şeyler bekliyorum ben.

Sosyal ağlarda paylaş

abi karin olayı benim de aklıma geldi de, kabuto sanki saklayabilir gibi çakrasını karin'den. adam spy sonuçta. flashback falan yiyebiliriz hatta bide ufak. itachi adam gibi adammış saske falan der. sonra saske bi derin nefes alıp niisan... diyip üç nokta koyar. bi panelde saskenin o derin bakışını görürüz. sonra naruto-kun'a noldu? çakrasını alamadım filan dicek kabuto. saske naruto öldü zannedip bi şok olacak. N-NARUTO dicek sonra yine üç nokta görcez. derken saske madara'yı oyalar naruto tekrar hayata döner. kabuto.

Sosyal ağlarda paylaş

tamam ama sasuke de tahtalıköyü boylamadı mı şu an ?
kabuto onu geri getiremez diye düşünüyorum.
ama rikodou gelirse hem onu hayata döndürür hem de madarayla kapışır çünkü madarayla şu an kapışabilecek kimse yok naruto dönse bile. gerçi rikudou'nun eşyalarını sallamadı büyük ihtimalle onlarla dövücekler madarayı.
izuna da çıkabilir belki ne biliyim ama kabutoysa o gelen meh derim yani.

Sosyal ağlarda paylaş

haa şimdi baktım da jutsuyu minato değil hashirama vermiş. zaten izunaya benzetiyorum seni güç kullanmadan madarayı durdurabilirsin falan demiş. izunanın ölmesine sebep veren de tobiramaymış zaten.
ölen sasukenin clone'u gelen adam da izuna kılığındaki sasuke olabilir.

Sosyal ağlarda paylaş

rikudou'nun çömleği

kin-gin kardeşlerden kyuubi çakrası alabilirler de o yetecek mi belli değil.

yalnız geçen hafta samui ile atsui'yi unuttu adam diye düşünürken bu hafta çömleğin çıkması.. resmen içime doğmuş, onları da kurtaracaklar o arada herhalde.

Sosyal ağlarda paylaş

yok ya o da iyi adam çıktı, anlattılar anne-babası ölünce ölümsüzlüğe merak salmış, o yüzden bütün teknikleri hacılama işine girişmiş filan diye.

sanırım kötülüğü için bahane uydurulmayan toplam 2-3 kişi var hikayede, hidan-kakuzu ikilisi bunlar arasında en tanıdık. geri kalan hep filler tier, zabuza'yı kiralayan işadamı filan.
Sosyal ağlarda paylaş

ya kötülüğü kalıcı seçen yok arkadaş, hepsinde bir greater good hesabı, hepsinde bir "imana gelirim gerekli şartlar oluşsun" düşüncesi. birisi de desin ki "hayır arkadaş ağzın iyi laf yapıyor ama ben doğru bildiğim yoldan şaşmam" diye. pes etmesin, ölümüne diretsin. naruto mu aoe2 monk mu belli değil. en son tobi de imana gelince artık pes dedirtti, nagato da dedirtmişti ama cılkı çıktı artık. bu madara da imana gelirse artık yuh çekicem.

hayır sen bütün hayatını bir amaca ada, sonra gelsin çocuk 15dk'de 180 derece çark ettirsin. bir değil beş değil. bir tek kakuzu'yu ikna etmedi sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...