nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 abi ben artık tepki vermekten bunaldım, bi de dark side a geceyim diyorum o kafalar nasıl diye, eglenmiyorum yani, yarın yine herkes bu olay hic olmamıs gibi hayatına devam edecek, türk insanının genişligine ben cok güveniyorum bu ülkede ne olsa max 3 günde unutulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 daha bi kac sene önce yeni anayasa taslagı icin demokrasi cıglıkları atan,sayfalarca wot döşeyen embesiller vardı burda,dedik o zaman diktatorluk kuruluyo hatta kuruldu diye,yok postal yalayıcısı olduk yok darbeci sdşlkhgşljsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 alnın secdeye değmeden dark side'a geçemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 3 güne unutulacak zaten, orası maalesef öyle. es-kaza unutulmazsa da bi kürtajdır bişidir tartışma çıkartıp gündemi saptırıp öyle unutturacaklar. Ama ortada hayati riski atlatamamış gençler var hala. Ha bir de, haberiniz var mı bilmiyorum ama anaokuluna atılmış biber gazı var. Unutulacak diye tutup böyle dalga geçmek hala hoş değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 http://i.imgur.com/I0W1N.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Kampüsten çıkış yapan öğrencilere pusu kuran çevik kuvvetin "Gözaltı yok, dövüp bırakın" dediği öğrenildi. http://www.sendika.org/yazi.php?yazi_no=50146 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Eşim basbakanın odtuya gelişi yüzünden erken işten çıkmak zorunda kaldı. Günün tek iyi gelişmesi bu herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Polisin sıktığı gaz rüzgarın da etkisiyle Başbakan'ın bulunduğu bölüme ilerledi. Başbakan Erdoğan ve yanındakiler bu nedenle gazdan etkilendi. allahina gurban oldumun ruzgari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 adalet osuruğu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 odtülü mahkum bir öğrencinin söylemiyle; tüm bunlar o öğrencilere ders bizlere gözdağı olsun diye yapılıyor... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Rewendor said: 3 güne unutulacak zaten, orası maalesef öyle. es-kaza unutulmazsa da bi kürtajdır bişidir tartışma çıkartıp gündemi saptırıp öyle unutturacaklar. Ama ortada hayati riski atlatamamış gençler var hala. Ha bir de, haberiniz var mı bilmiyorum ama anaokuluna atılmış biber gazı var. Unutulacak diye tutup böyle dalga geçmek hala hoş değil yani. yapılabilecek bişi yok. medyanın umrunda olmuyor bu tip olaylar. tayyip gücünü göstermek için yapıyor, olan arada kalanlara oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Peki devran dönünce bunu 1000 katını yapmayacak mı şu durumdaki insanlar ? İlk geldiğinde tüm herkesi kucaklamış gibi yapıp efsane olacağına, sonrasında geleceklerin itin götüne sokacağı bir lider oldu çıktı herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 padişahım seni çok pek çok "......." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 hakketmeseler atılmazdı o kadar gaz falan. bize niye atmıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 hep anarsıkler işte okumaya degil olay cikarmaya gidiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Lopeth said: Peki devran dönünce bunu 1000 katını yapmayacak mı şu durumdaki insanlar ? İlk geldiğinde tüm herkesi kucaklamış gibi yapıp efsane olacağına, sonrasında geleceklerin itin götüne sokacağı bir lider oldu çıktı herif. ya olm aşırı sevgi dolu adamın siyasette işi ne ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 rp olayini fazlasiyla yapan var zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Çok daha fazlası oldu ve medya sansürledi diyenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Zaten konuda tartışırken medyayı baz almıyoruz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 dunyanin hic bir medeni ulkesinde polis universitelerin icine girmez, ama bizim gibi tırt ulkelerde izin dahi istemeden girip ogrencilerin agzina sicarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 ABİ... http://haber.gazetevatan.com/barisi-basindan-vurdular/500438/1/Gündem :( ban yemek umrumda değil ben böyle memleketin anasını artık ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 bosuna soylemiyoduk dun hayati tehlikesi suren yaralilar var diye. anaokuluna atilan gaz bombasi dusecek mi medyaya bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerobey Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 üniversitedeki 30 kişi orayı babalarının malı sanmış, okula istemediğimizi sokmayız diye olay çıkarıyor. Bu kadar basit. Üniversite oradaki öğrencilerinmiş!? Hadi lan, devlet orada eğitim yapılsın diye hazineden tonla para ayırıyor, iki serseri de olay çıkararak üniversitenin sahibi olduğunu sanıyor. saçmalığın daniskası... Allahın zibidisi mahallenin bıçkın abisi gibi kampüsü sahiplenmiş, istemediğini okula sokmamaya çalışıyor. İÜ. Hukuk fakültesinde okudum, bizde de hiçbir derse girmeyen, bir işte çalışmayan 6-7. senesinde, sürekli açtıkları standlarda takılan profesyonel boş tipler vardı. Eğitimle alakaları olmadığı halde ne gariptir ki hep bunlar "eğitim hakkımız engellenemez, üniversiteler bizimdir" diye sürekli olay çıkarırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 30 kişi değil ODTÜ'deki eylemlere yüzlerce insan katılıyor ki hocalardan vs. de destek görüyorlar. işkembeden sallıyorsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 zerobey said: üniversitedeki 30 kişi orayı babalarının malı sanmış, okula istemediğimizi sokmayız diye olay çıkarıyor. Bu kadar basit. Üniversite oradaki öğrencilerinmiş!? Hadi lan, devlet orada eğitim yapılsın diye hazineden tonla para ayırıyor, iki serseri de olay çıkararak üniversitenin sahibi olduğunu sanıyor. saçmalığın daniskası... Allahın zibidisi mahallenin bıçkın abisi gibi kampüsü sahiplenmiş, istemediğini okula sokmamaya çalışıyor. İÜ. Hukuk fakültesinde okudum, bizde de hiçbir derse girmeyen, bir işte çalışmayan 6-7. senesinde, sürekli açtıkları standlarda takılan profesyonel boş tipler vardı. Eğitimle alakaları olmadığı halde ne gariptir ki hep bunlar "eğitim hakkımız engellenemez, üniversiteler bizimdir" diye sürekli olay çıkarırdı. o son paragrafta bahsettiklerinle bu adamların farkı var ama. Ayrıca sanırım 30 kişiden biraz da fazlalardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar