Wynn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 eldar said: Wynn said: Kendimle çelişen hiç birşey koymadım. Kanuna göre protesto yapmadan önce valiliğe bildirmen gerekiyor; kanuna aykırı bir amaçla toplanıyorsanda izin verilmeyeceğini anlatıyor. Sen kimseye haber vermeden toplanırsan kanuna aykırı hareket etmiş oluyorsun, kanun koruyucu poliste bunu seni zopalamak için güle oynaya kullanır diyorum. Aynı şeyi 4. söyleyişim bu, maymun bile anlamıştı şimdiye kadar. Oraya binlerce polis yığmasalar, gaz bombası atmasalar. Bir bok olmayacak. Derse biri ya olursa, arkadaş hukuk öyle işlemez. Senin elinde kanıt olması lazım ancak ama somut kanıt. O zaman dersin bunlar bir şey yapacak müdahale edersin. Al sana somut kanıt: Valiliğe bildirmeden eylem için toplanmak. 2500 poliste kampüs içindeki sivil polislerin istihbaratı üzerine getiriliyodur oraya. Yüzlerce adamın toplandığından haberdar olup öyle gelmiştir kalabalık polis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wynn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 eldar said: "Biat etmek o kadar da kötü birşey değil." said: Ha şöyle baştan şunu söylesene, niye cahil cahil arügmanlar üretmeye çalışıyorsun. Adam gibi desene ben dünyaya ot geldim ot gideceğim, etliye sütlüye karışmayacağım. E be adam o zaman bu topicte napıyorsun? Yallah kendi işine. Köle olmanın rahatlığı vardır, hiçbir seçim yapmak zorunda olmamak, senin seçimin bu olabilir tabi. =) Esas köle sensin. Fikirlerinin kölesi olduğun için hayatta hiç bir yere varamıyorsun. Etliye sütlüğe karışıyosun da ne oluyo? Al işte zopalanıyorsun =) Varsa yoksa devlet versin, devlet alsın, devlet yapsın. Başına kötü birşey gelince de devlet yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Sopalamanın sebebi için demiştim, okuduğunu anlamakta güçlük çekiyorsun. Ayrıca sen işine gitsene, biat et, mutlu ol, yaşa ve öl. Hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 İnsanlar yanlış fikri savunduğunda, dayak yediğinde, hatta zincire vurulduğunda köle olmaz. Fikirlerini savunmayı bıraktığında köle olur. Ayrıca sen niye burada tartışıyorsun ki. Git biat eti kimseye karışma mutlu ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Yok vazgeçtim, mantığa dair en ufak kırıntı yok zaten. hellbanning en güzel çözüm, tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wynn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Ben mutluyum valla çok eğleniyorum şu an =) Ensesine vurulmuş horozlar gibi celalleniyosunuz saçma sapan konularda. ODTÜ'lüler dayak yemiş yememiş... banane Ama işte bu tepkileriniz sayesinde karakterinizi de görmüş oluyorum. Bana ilkel,aptal cahil diyip sonra taşla sopayla ortalığı karıştırmayı haklı buluyosunuz ya daha ne diyeyim komik. Geçmişte analarınız babalarınız ortalığı yakıp yıktı ateşe verdi, asker darbeyle ortalığı zor yatıştırdı. Şimdi aynı şeyi yapmanıza olanak tanınmadığı için gene yaygara çıkartıyorsunuz. Bu solcular çok enteresan oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 dont feed the troll.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Aklı sıra yazdığı "ciddi" mesajların ne kadar saçma olduğunu anlayınca trollüğe vurdu. Bu da son mesajım oluyor doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 abi adamlar en yobazından müslüman ama reenkarne olup geri geliyorlar.kaldıkları yerden ağızlarından pislemeye devam ediyorlar. hindu olsalardı düşünmek bile istemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Allahtan günümüzde sağ-sol kavgasına girecek zavallıların sayısı bir hayli az. Aslında bunlara özel bir alan temin edeceksin orada gebertsinler birbirlerini yok olup gitsinler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 eldar said: Aklı sıra yazdığı "ciddi" mesajların ne kadar saçma olduğunu anlayınca trollüğe vurdu. Bu da son mesajım oluyor doğal olarak. onu da beceremedi, hala solcular falan diyo. "insan gibi muamele isteyen, hakini arayan kim varsa solcudur, koministtir, allahsizdir, tuvaletten ciktiktan sonra ellerini yikamaz, karilarimizi da mi paylasicaz?" kafasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wynn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Öylesiniz değil misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Ahahah çok üzücü bu adam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 hellban cekin arkadasa obvious troll is obvious. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Şimdi bang bus otobüsüne bindirdim hanımı. Solcu arkadaşlar işe bırakçakmış sağolsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Ardeth said: hellban cekin arkadasa obvious troll is obvious. ben yaptım tavsiye ederim. kaale alınmayı haketmeyeni almamak en güzeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wynn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Şurda bana laf sokmaya çalışanlardan birinin adı Devrim ya da Deniz değilse bende adam değilim hahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 aglama tontisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 less qq more pewpew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 fatih lan ismim hemde mehmet fatih lol gazi gibi aşırı sağ bi okulda da okudum neyse konu deniz sağ-sol değil seninki gibi hastalıklı kafa yapısın da bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 ne salak insanlar var ya.. basmakalıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Hürriyet haber altı yorumları seviyesine gelmiş buralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 DÜNYANIN EN İYİ TANKINI YAPTIK ŞİMDİ ONLAR DÜŞÜNSÜN BENZİN 10 LİRADA OLSA İNADINA AKP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 benim arabam yok benzin zammi bana koymuyo KEKEKEKE daha cok zam yapsinlar da trafik azalsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Toplum olarak zaten "immunity to zam" özelliği kazandık. %20'e kadar ki zamları armor karşılıyor, hissetmiyoruz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar