tunch Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Vingthor said: Dasaa dogrulari vurmus yine. Buza donen yagmuru bilmezdim ben mesela siyah buz dedikleri olayi. Bide uzerine kar yagiyo tuz muz biboka yaramiyo korkunc bi olay. 1.5 saatlik yolda 22 kaza saydiktan sonra anladim istanbuldaki kar kar deilmis. Bi kar yagdi 6 gun oldu yagali ve alti gundur ne yagmur var ne bisey hava sifir derecenin uzerinde ve gunesli. Hala heryer bembeyaz. NASIL OLUYOR? FIZIK KURALLARINA GORE ERIMESI LAZIM LAN BU KARIN. o fizik değil termondinamik kuralları, bi sürü olay var :p Temel mantık olarak söyleyebiliriz ki "erimek istemiyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 saldılar işten 12'de hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 İtü sınavları bugün 15:30dan sonrakiler ve yarin komple olmak üzere ertelendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Suadiye sahilde sabahtan beri aralıksız lapa lapa yağıyor. Gece küreme makinesinin temizlediği sokak sabah yine bembeyazdı. Şimdi kaldırımla yol ayırt edilemez halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 bizim sitede 30k insan vardır heralde, peyzajcılar 5kg felan tuz attılar toplamda 20 dakika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 15:30'da çıktık bizde daha doğrusu çıkmaya çalışıyoruz. Davutpaşa'da lapa lapa yağmaya devam ediyor, yollar tabii ki de kapalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 1.5 saattir kartalda ara ara yavaşlayan ama çoğu zaman tipi şeklinde yağıyor. Sabahtan yumuşaktı hava düşen eriyordu, şu an soğududa sanırım baya sağlam kitleyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Bu dalga Ankara'ya niye gelmedi ya, ctesi pazar çılgın yağacak dediler ince ince az bişi yağdı bitti :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 yekeyeke said: 1.5 saattir kartalda ara ara yavaşlayan ama çoğu zaman tipi şeklinde yağıyor. Sabahtan yumuşaktı hava düşen eriyordu, şu an soğududa sanırım baya sağlam kitleyecek. Neresindesin mudur sen kartalin? Perisan olduk biz kizilay bulvarinin orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 bu nasıl kar lan. into the wild yaşıyorum iki gündür sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 ayrıca yaz lastiğiyle çıkanlar net mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 abi onun için kış lastiği diye bir şeyin varlığından haberdar olmamak gerek ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 yok ya üşengeçlik tamamen. aman nolcak 2 yağıyor bitiyor uğraşmaya değmez kafası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 ginaly said: 19 Mayıs Caddesini izliyorum dükkandan, ne kadar dacia duster taksi varsa zorlandı. dolar borcuyla dacia duster alanlar günün kaybedeni. Sisli mi? Neresi dukkan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 2 gun mıs gıbı geldım gıttım ısden eve ama artık Kar lastıgıde fayda etmıyor. 4 lastık corsa aksam parkettıgım yere cakıldı kaldı . Sabah cıkım dedım 30 cm gıttı yola cıksam yurucem lastık ızlerınden ama nafıle. Gerı de gıdemıo sureklı patınaj cekıp durdum fırca sapı ıle kazdım bısıler ettımde yerıne gerı cektım aracı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 darkwingduck said: ginaly said: 19 Mayıs Caddesini izliyorum dükkandan, ne kadar dacia duster taksi varsa zorlandı. dolar borcuyla dacia duster alanlar günün kaybedeni. Sisli mi? Neresi dukkan? nova baran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 midyeci oluyormus sizin orada tepsi tepsi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Fransuxa said: yekeyeke said: 1.5 saattir kartalda ara ara yavaşlayan ama çoğu zaman tipi şeklinde yağıyor. Sabahtan yumuşaktı hava düşen eriyordu, şu an soğududa sanırım baya sağlam kitleyecek. Neresindesin mudur sen kartalin? Perisan olduk biz kizilay bulvarinin orda. Sahil tarafındayım ben Koçtaşın oralarda. Şu an apartmanı çevreleyen tretuar seviyesinde kar. Sahil yolu gözükmüyor. Bizim ara sokaklarda kaldırımla birleşti, 2 gündür hareket etmeyen arabanın lastik hizasının biraz üstünde kar. Şehir içi 70cmi falan buldu sanırım :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Arkadaslar istanbul bitti. Resmen bitti. Bin kisi bekliyodu kartal metro duraginda. Kartal metrodan velibabaya sapagina kadar yuruduk 15 kisi bir ekip olarak. Allah bin belasini versin İBB nin. İstanbulun kadir abisi varmis. Lol ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 velibaba gebze'ye istanbul'a oldugundan daha yakinmis.. nerede diye bakarken gordum. ilginc geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Bizim sokak'da kar 1 metreye yaklaştı. Kadıköy sahildeyim öyle böyle yağmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 güzel kar yagıyor şu an izmirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 İstanbulda yine tipi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Bitecek denmemiş miydi? Karla dolar sınırları zorlamaya devam ediyor, galiba kar durunca dolar da duracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Kar durabilir tamam da dolar niye dursun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar