Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 kars. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Yılbaşı gibi olmadı ya bu sefer, yağmurun üstüne yağınca verimsiz oldu. Yollar açık baya. Ara yollardaki karda cıvık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 ankara kar altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 ankara yan basmis durumda su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 İstanbula karın devamı geliyormuş. "klasik cümle" şu zamana kadar gördüğünüz bütün kışları unutun. En soğuk kış bu kış olacak. Doğal gaz faturaları cepleri yakmaya devam ediyor. Cicişlerin fotoları için tıklayın. Ama harbi haftaya kar geri gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 gece uyandim bi ara susamisim disari bi baktim beyle kiremitle turuncu arasi bi renkteydi aha dedim saglam kar geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 eregorn said: İstanbula karın devamı geliyormuş. "klasik cümle" şu zamana kadar gördüğünüz bütün kışları unutun. En soğuk kış bu kış olacak. Doğal gaz faturaları cepleri yakmaya devam ediyor. Cicişlerin fotoları için tıklayın. Ama harbi haftaya kar geri gelio cicislerin fotolarina tikladim.. acilmadi ve uzgunum. bunun bedelini kim odeyecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Süper güzel oldu Ankara. Kar devam ediyor Oran şehrinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 akşam lapa lapa yağdı ayvalığa said: Çocukları neşelendiren genç kızlara ise romantik dakikalar yaşatan kar yağışının Cuma gününe kadar sürmesi bekleniyor. http://medyaayvalik.tv/?p=8679 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 akşam çayyolunda otobüsler çalışmazsa geçmiş olsun demenin zamanıdır sevdiğimin ankarasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 yarını tatil etseler keske sadece hamilelere ettiler bugun işkence resmen 5km lik yol bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 pascalnouman said: yarını tatil etseler keske sadece hamilelere ettiler bugun işkence resmen 5km lik yol bile hamile kaldim de..ertesi gun de yalnis alarm birsey yok kalmamisim diye git.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 tıp o kadar ilerleyemediyse bunlar hep senin gibi sabahtan akşama forumda dolanan doktorlar yuzundendir kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 pascalnouman said: tıp o kadar ilerleyemediyse bunlar hep senin gibi sabahtan akşama forumda dolanan doktorlar yuzundendir kusura bakma canim..kizmis bana..abi oteki bug..aile hekiminize gidip rapor iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Ankara'da sağlam yağıyormuş. Darısı bu gece İstanbul'a :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 dana22 said: pascalnouman said: tıp o kadar ilerleyemediyse bunlar hep senin gibi sabahtan akşama forumda dolanan doktorlar yuzundendir kusura bakma canim..kizmis bana..abi oteki bug..aile hekiminize gidip rapor iste.. iste 15 30 gibi bunlari yazmisim..bundan 2 saat kadar sonra sevdigim bir arkadasimin esi odamin 3 kat ustundeki hastane odasinda vefat etti ..tanidigim sevdigim 15 gun oncesine kadar konusup sakalastigimiz insani yaklasik 3 saat once morgda mermerin ustune kaldirip koyduk..gassali arabamla alip geldim evinden..sonra geri biraktim.. hayata dair birseyler oluyor 2 postun arasinda gecen surede kimileri icin hersey anlamsizlasiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Yoğun kar yağışı başladı Mecidiyeköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 birazden kesilecek o kar beylikdüzü'nden sesleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 kesildi. şimdi ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 az önce marmara üniversitesi hastanesinden dönerken kar başladı hava da buz gibiydi, tam e5'e dönen kavşakta sol şeritte araba durmuş lan ayıoğluayı durulcak yer mi ora derken yavaşlayıp sağa geçeyim dememle kaymaya başlamam bir oldu aa noluyor diyene kadar baya hafifçe olmak üzere bende yapıştım karşıya. allahtan sadece lastiği denk getirmeyi başardım hiç bişi olmadı, sonra farkettim ki öndeki abi baya yanlamasına girmiş refüje camı açıp geçmiş olsun deyip devam ettim asfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 sarıyerde yağiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 yer yer yağacak esas 15.00 civarı yağış bekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 eregorn said: İstanbula karın devamı geliyormuş. "klasik cümle" şu zamana kadar gördüğünüz bütün kışları unutun. En soğuk kış bu kış olacak. Doğal gaz faturaları cepleri yakmaya devam ediyor. Cicişlerin fotoları için tıklayın. Ama harbi haftaya kar geri gelio Ben dedim. Ciciş var dedim. Kar yağacak dedim dinletemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Tipi. Mecidiyeköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar