kermit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ne diyon lan sen cinsmisin adam gibi konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 her yer bembeyaz lan ben kardan adam yapmaya çıkıyom https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1508534_10151873812017998_733621974_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 tipi başladı yeşilköyde 3cm kar kalınlıgına ulaştı ana yollarda 5 dakika içerisinde 4 saat kadar daha devam edicek bu şekilde tahminim kıyılarda 15cm yüksek kesimlerde 30cm kar olucak yarın okullar tatil ve işe arabasıyla giden varsa gidemicek hadi iyi geceler (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Eneee bu ne lan her yer bembeyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 pendikte kiloyla yağıyordu en son camdan baktığımda, sahil tarafına kolay kolay kar yağmazdı burda bile yağıyorsa istanbul gg olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 selam işteyim şuan. maslakta. yollar açık sayılır. yavaş da olsa gidiliyor. ana yollar açık zaten ama ara yollar sıkıntılı. anadolu yakasında minibüs yoluna tuz muz atmamışlar. buzdu sabah yollar. şimdi ne durumdadır bilmem. ayrıca maslakta fırtına var. zaten cok ruzgarlı olur. catılardaki karları da alıp indiriyor sanırım. goz gozu gormuyor. super goruntu var. ama iş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Abi anlamadığım gökgürüldüyor şimşek çakıyor filan nası kar yağışı bu la ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 şimdi yazacaktım varya. hatta yazdım sildim üşenip yollamadım. bildiğin şimşek çakıyor. ilk defa kar fırtınasında şimşek çakıp gök gürlediğini gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 içerenköyden mahmutbeye geldim ana yollar açık ara ara estriyor fırtına misali. öle yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 şuan ayazağa-maslak civarı yürünmeyecek derecede dışarıda. çok güzel lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Itü maslak kampüsünün içi nasıl acaba. Gidiyoruz, umarım tuzlamışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Göz gözü görmüyor ve bildiğin yıldırım düşüyor sağa sola hahhaah .... ardı ardına... ne tuzu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 pfff sanayiye yanlış kar lastiği getirtmişlerdi kar lastiğim yok, zincir yok... izin aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 araba yokuştaydı kaymaktan kaldıramadım kapattım geldim eve geri ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 abi hahaha. şimdi de hava açtı. güneş çıktı. nasıl hava lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Ari 2nin önü 1 metre olmuştur o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 etilerde de ilginç oalylar oluyor yıldırımlar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 arkadan gelio bulutlar yine ... kapancak şimdi asflşskafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Ayazağa geliyorum, az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 BOSTANCI BEMBEYAZ TISIKKIRLIR SOMON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 kapandı ayazağa gene. güneş müneş gitti. fırtına çıkar birazdan gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 resmi tatil oldu mu la hic bi yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 istanbul olmadı okullar. iş yerleri zaten olmuyor :) anca genel bir evden çalışma yaparlar, o da çok olmaz ama millet gelmeyip evinden çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 peh okullar olmadıysa 15 dakka sonra yollar gozukur =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Empowered kar yağışı Beşiktaş'ta da devam ediyor. Edit: biri dispelledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar