Art Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Şu an ayağımda bakıyorum da yeni gibi duruyor.iyi bakmışım fasdfads 1 sene daha giyerim :)
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 dasaaa said: adidasın çifti 150gr daha hafif. sadece bundan dolayı bile adidası alırım. salomon'lar var. abi tekini atarak 4kişi öldürebilirim. düştüğü yerde el bombası etkisi yaratır bence. adidas fiyat olarak da daha uygundur bence. kaça bu modeller? ulan sen değilmiydin adidas ayakkabı değil, bedava verseler giymem diyen. ahaha nası kişiliksiz bi adamsın lan
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Çok hafif ve çok rahat öneririm http://www.merrell.com/CA/en-CA/Product.mvc.aspx/19634M/41288/Mens/Chameleon-Thermo-8-Waterproof-Synthetic?dimensions=0
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 goldbären said: dasaaa said: adidasın çifti 150gr daha hafif. sadece bundan dolayı bile adidası alırım. salomon'lar var. abi tekini atarak 4kişi öldürebilirim. düştüğü yerde el bombası etkisi yaratır bence. adidas fiyat olarak da daha uygundur bence. kaça bu modeller? ulan sen değilmiydin adidas ayakkabı değil, bedava verseler giymem diyen. ahaha nası kişiliksiz bi adamsın lan la salak model ve ürün bazlı konuş da gel. ayfon manyağı mısın nesin lan. fan boi göt! koşu ayakkabısı mı lan bu? bot ulan bu bot!
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 koşu ayakkabısı dedin mi takunyayı tek geçerim....
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Noyzura said: Çok hafif ve çok rahat öneririm http://www.merrell.com/CA/en-CA/Product.mvc.aspx/19634M/41288/Mens/Chameleon-Thermo-8-Waterproof-Synthetic?dimensions=0 hafif değil. adidasın 2 katı ağırlıkta. sadece 400gr kaplama içeriyor zaten. süper soğuklarda değilseniz ya da dağa çıkmıyorsanız gereksiz bunlar ya.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 goldbären said: koşu ayakkabısı dedin mi takunyayı tek geçerim.... "takunya ile iktidara koşu" bären g.b yazdı. YASAKLANMADAN ALIN! DİNCİ KİTAPÇILAR HARİÇ TÜM KİTAPÇILARDA!!!
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 dasaaa said: Noyzura said: Çok hafif ve çok rahat öneririm http://www.merrell.com/CA/en-CA/Product.mvc.aspx/19634M/41288/Mens/Chameleon-Thermo-8-Waterproof-Synthetic?dimensions=0 hafif değil. adidasın 2 katı ağırlıkta. sadece 400gr kaplama içeriyor zaten. süper soğuklarda değilseniz ya da dağa çıkmıyorsanız gereksiz bunlar ya. ya ben 300dk falan koşuyorum bacaklarım süper kaslı ondan hafif gelmiş özür dilerim yanlış bilgilendirdim arkadaşları düzelttiğin için saol dasaacım ;D
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Merrell oneriyorum ben de. Sunu kullaniyorum: http://www.merrell.com/US/en-US/Product.mvc.aspx/24643M/55925/Mens/Ice-Jam-6-Waterproof Ankara'nin -10 sogugunda ayaklarimi sicak tutuyor, 2-3 derece normal sogugunda da rahat cok yunlu corap filan giymezsen. Suradan alabilirsiniz: http://spxshop.com/?urun-30653-ICE-JAM-WATERPROOF.html Sik sik sifirin altinda olan yerlerde dolasiyorsaniz tavsiye ederim. Ankara'da mesela Aralik, Ocak ve Subat ortalamari hep sifirin altinda, tam buraya uygun. Merrell'in baska yeni modelleri de cikmistir kesin, bunlar ama 5-6 yil rahat giden seyler olduklari icin yeni ne var bilmiyorum. Agir ama, evet.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Merrell iyi Turkiye icin, fiyat/performans olarak daha yuksek bir oran veren ayakkabi firmasi gormedim ben buraya satis yapan.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 said: ya ben 300dk falan koşuyorum bacaklarım süper kaslı ondan hafif gelmiş özür dilerim yanlış bilgilendirdim arkadaşları düzelttiğin için saol dasaacım ;D önemli değil. yine de you are doing it wrong. kışın koşacaksan ayakkabısı bu değil. işte onun için salomon alıyorsun. koşu serilerinin hibridleri güzel. bi de sende uzun mesafe falan gibi bişi koşacak tip yok abi. koşuyor olsan da aşırı kaslanmadığını bilirdin ya. özetle hakikaten you are doing it wrong.
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Koşunca kas olmuyor be pek, tam tersine eriyor bacak yeminlen. Ben de koşuyorum sık sık, kürdan gibi oldu bacaklarım. .Ahanda bunu giyiyorum. Bacaklarım zor kaldırıyor. Çok ağır, giymek istemiyorum aslında. Eskise de yenisini alsam diyorum ama eskiyeceği de yok meledin, tank geçse üstünden bi şey olmaz. Çok sağlam yapmış itoluitler.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Aynı dert bende de var. Eskise yenisini alacam ama yok
Norak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 bas geç suya bişi olmaz, sudan mı korkucan, vücudun hep su zaten, su senden korksun asıl!!
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 dasaaa said: said: ya ben 300dk falan koşuyorum bacaklarım süper kaslı ondan hafif gelmiş özür dilerim yanlış bilgilendirdim arkadaşları düzelttiğin için saol dasaacım ;D önemli değil. yine de you are doing it wrong. kışın koşacaksan ayakkabısı bu değil. işte onun için salomon alıyorsun. koşu serilerinin hibridleri güzel. bi de sende uzun mesafe falan gibi bişi koşacak tip yok abi. koşuyor olsan da aşırı kaslanmadığını bilirdin ya. özetle hakikaten you are doing it wrong. koşu ayakkabılarım Puma bu mereller kışın soğuğunda ya da suyund ayaklarım sıcak dursun diye. günlük hayatta zaten malum ninja ayakkabısı giyiyorum . en sevdiğim ninja ayakkabılarım : son mesajında çok fazla "wrong" dedin ve depeche mode'dan wrong parçası dasaa için geliyorrr [video]http://youtu.be/IvfcnpJRf0Q?feature=oembed" width="459">
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 yildirimokur said: Koşunca kas olmuyor be pek, tam tersine eriyor bacak yeminlen. Ben de koşuyorum sık sık, kürdan gibi oldu bacaklarım. .Ahanda bunu giyiyorum. Bacaklarım zor kaldırıyor. Çok ağır, giymek istemiyorum aslında. Eskise de yenisini alsam diyorum ama eskiyeceği de yok meledin, tank geçse üstünden bi şey olmaz. Çok sağlam yapmış itoluitler. ahaahaah aynen bende de var, 4.5 senedir oldu eskise yenisini alıcam alamıyorum.
chrome Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Rakir fakir tayfasi ayakkabisi tam bu
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 GERGE said: Merrell iyi Turkiye icin, fiyat/performans olarak daha yuksek bir oran veren ayakkabi firmasi gormedim ben buraya satis yapan. ben de bakındım ayakkabıları da su dogru hakıkaten merell tam bır f/p urunu
xaty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Columbia'da güzel botlar var.. http://image.cau1.net/free/zip-sports/KRO-BM1491-020.jpg Bu biraz fantastik ama güzel şeyler var baya
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 hayatımda gördüğüm en çirkin ayakkabılar ya. eğer ben saunders falan gibi kutuplarda gezmiyorsanız bu ayakkabıları giydiğinizi gören müşteri size iş vermez, kızlar kuku vermez, patronunuz terfi ettirmez falan filan.
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 ben şu ilk posttaki adidası beğendim aslında. dağa bayıra çok vurmayacağım (kışın) ve kar da istanbulda çok feci yağmayacağı için düşünebilirim.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Istanbul'da gosterdigim Merrell gibi seyler gereksiz zaten. Hava sifirin altina ender dusuyor, nerede bizde olan -20 derece geceler filan...
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Şunlara ne diyorsunuz? http://pmoraras.files.wordpress.com/2011/03/komodo.jpg
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 dünyanın en çirkin ama en rahat ayakkabıları
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 bunlara sırf marka diye eşşek yüküyle para vereceğine Merrel al derim. gördüğüm en sağlam ve sağlıklı botu bu marka üretiyor fiyatı da uygun
Öne çıkan mesajlar