Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efsanevi Paragraflar Arşivi v2

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Redeagle said:

Selam ibneler! Hepinizi dava edeceğim.

Önce küfürden ve public bilgilerimi paylaşmaktan dava açarım diyordum ama bunların bayrak sallayanını kendim yaptığımı fark ettim. Bu nedenle ülkenin hayalimdeki gibi şeriat diktatörlüğü olacağı umuduyla sizi "islam'a laf ettiniz" diyerek tehdit etmeye karar verdim. Hep iddia ettiğim barış ve kardeşlik dinini insanları tehdit etmek için kullanmaktan doğal ne olabilir ki?

masterpiece
11/10

konunun adına yaraşır bir paragraf olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Claiborne said:

şurada 50 kişi sana karşı çıkıyorsa bi otur düşün ya.

"muhammedin altin cuku adli kitap yazsam cok satar mi?
veya buyulu olsun malum ona serbest"

Oturdum düşünüyorum. Ben Müslümanım. Şu herifin yapmaya çalıştığı sözde taşağa sen ya da senin gibiler bi cevap vermeyi düşünüp bir şey dedi mi? Yok. Hala orada duruyor, sorsalar gözden kaçmış vs olacak. Oysa ki hoşunuza gidiyor böyle Rasmussen kafaları.

Bunu yazan şerefsizlere ses çıkarmayanlar düşünsün.

Ben kimsenin yalakası olmadım, geldiğim konum ve mevkiyi yapacak ve hakkını verecek seviyede oldum. Çalmadım. Siyasetin içine girmedim. Alın terimle kazandım. Her girdiğim işte başarılı oldum. Hayatım şeffaf işte, her yaptığım şeyin hesabını veririm. Merak eden varsa buyursun gelsin görüşelim.

Burdaysa,

Benim fi zamanında başbakana geçemiş olsun diye çok içten gelerek dua ederek yazdığım bir mesajı, AKP'yi eleştirmeme rağmen sen AKP yalakasısın diyerek insanların gözlerini kapamaya çalışıyor. Klasik tabulaşmış şeylerden propaganda yapıyor.

Söylediklerim buradaki kişilere o kadar batıyor ki, toplu linç kampanyasıyla benim resimlerimle, kıllarımla, aile sitemle uğraşıp susmam adına her türlü şerefsizliği yapıyorlar.

Neden?

Çünkü tartışma ve inanç özgürlüğü kavramlarını yitirmişler. Dillerinde devamlı yukarıda gösterdiğim gibi hakaret.
Müslümanlar salak, müslümanlar yalaka, müslümanlar terörist. Müslümanlık son yüzyılda kimseye hayır getirmedi.

Ezik veya kaybeden ben değilim ki bunlar. Kaybettikleri şerefleriyle temiz toplumculuk yapıyorlar. İğrenççe ve kahpece saldırana da gerekli cevapları verdim ki gördüğün gibi hala saldırıyorlar. Merhamet etmeyene, merhamet olunmaz. Hele kendi düşüncesi haricindekine hiç hoşgörüsü olmayana.

Ben kazandım, kazanıyorum. Siz kaybettiniz, kaybetmeye mahkumsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:
Bu nedenle ülkenin hayalimdeki gibi şeriat diktatörlüğü olacağı umuduyla sizi "islam'a laf ettiniz" diyerek tehdit etmeye karar verdim. Hep iddia ettiğim barış ve kardeşlik dinini insanları tehdit etmek için kullanmaktan doğal ne olabilir ki?

Ülke kuruluşundan beri sistematik olarak bir kesim tarafından İslam'ı bu ülkeden temizleyip atma kampanyasının tarih olduğunu gördüğüm için böyle aleni hakaretlerden ufaktan tırsıyorum ben de, daha doğru.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

Ülke kuruluşundan beri sistematik olarak bir kesim tarafından İslam'ı bu ülkeden temizleyip atma kampanyasının tarih olduğunu gördüğüm için böyle aleni hakaretlerden ufaktan tırsıyorum ben de, daha doğru.

Hee acayip tırsmışım bak. Klavyeye bile titreyerek yazıyorum. Kurduğun cümlenin iki gram manası olsa dert bile etmeyecektim.

Kişisel hakaret diye başlayıp küfür sıçtın. Millete "sen ermenisin bak böyle katliam yapmıştın" diye saçmalamadığın kalmıştı onu da yaptın. Şimdi tutanacak dalın olsun diye islam'a sarılıyorsun. Bu forumda yazanların yüzde 90'ı müslüman. Sorun onlarda değil sende.

Boşa Müslümanları eziyorlar şovu yapma. Konunun bunla zerre bile alakası yok. Bu topicte bununla ilgili bir mevzu da yok.

edit: Yediğin haltları bildiğin için postun üst kısmını alıntıya katmayı bile kaldıramamşsın. Gelip burda aklınca dinden konuşmak senin haddine mi kaldı.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

Redeagle said:
Bu nedenle ülkenin hayalimdeki gibi şeriat diktatörlüğü olacağı umuduyla sizi "islam'a laf ettiniz" diyerek tehdit etmeye karar verdim. Hep iddia ettiğim barış ve kardeşlik dinini insanları tehdit etmek için kullanmaktan doğal ne olabilir ki?

ulkeden kimsa islami sokup atmaya calismadi.. bildigin bonzai kafasindasin. Senin gibiler yizunden islama, muslumamlara laf sokuyorlar. Kitapta yazan herseyin tersino yap sonra ortalikta ben muslumain diye dolas.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ona bir soru sordum, düşüncesini öğrenmek için. Nerde hakaret etmişim, nerenden uyduruyorsun? Soru sormak da mı hakaret lan =)

Irkçılar sen ve senin gibiler. Çocuk katledilirken Arap çocuklarımı ya salla kafası.

Forumun yüzde 90'ı Müslüman mı? Ya ben Müslümanım ama Kuran'a inanmıyorum kafalarını da Müslüman sayıyosun sen galiba =) Yok onlar değil Müslüman. Hepsine inanman gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Remus said:
ulkeden kimsa islami sokup atmaya calismadi.. bildigin bonzai kafasindasin. Senin gibiler yizunden islama, muslumamlara laf sokuyorlar. Kitapta yazan herseyin tersino yap sonra ortalikta ben muslumain diye dolas.

Kiramen katibin misin herif ne yapıp yapmadığımı nerden biliyorsun ahah :D
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

2 sayfa önce "ANANIN RESMİNİ KOY" yazan adamla islamiyet hakkında konuşacak değilim. Senin kimin müslüman olup olmadığı konusundaki yargın da kimsenin umrunda değil.

Her yaptığım İslamiyet'le bağlantılı mı olcak, manyak mısın lan sen =) İnsanız lan biz de, şerefsizliğe sinirleniyoruz, tepki veriyoruz. Müslüman olup olmama diye bir yargı yoktur zaten, Müslüman olma şartları bellidir. Çoğu da bunu karşılamıyor burdakilerin.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

Redeagle said:

2 sayfa önce "ANANIN RESMİNİ KOY" yazan adamla islamiyet hakkında konuşacak değilim. Senin kimin müslüman olup olmadığı konusundaki yargın da kimsenin umrunda değil.

Her yaptığım İslamiyet'le bağlantılı mı olcak, manyak mısın lan sen =) İnsanız lan biz de, şerefsizliğe sinirleniyoruz, tepki veriyoruz. Müslüman olup olmama diye bir yargı yoktur zaten, Müslüman olma şartları bellidir. Çoğu da bunu karşılamıyor burdakilerin.

Yok 2 sayfa önce milletin anasının peşinden koşan adamın konuda haklı bir argümanı olması için nerden asılsam diye düşünüp islamı kullanması aciz geliyor sadece.

Ayrıca forum postlarını okuyup insanların dinini belirleme memuru değilsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...