Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Yazılanlar ayar tadında gelmedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Akhlaur said: Kendi yazdığını bu topiğe koyman daha epic. Üç post birbiriyle bağlantılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chibet Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Aluriel said: var demekki bi kuyruk acın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 kuyruk acım yok avukat bey. sadece gıcık oluyorum. artık sana da gıcık oluyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ben bile gıcık oluyorum kendime zaten. yeni bişey değil pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 misal şu an geçti gıcık olmam. samimi, iyi biriymişsin çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Bağlantılılar ama ben ne kubilayı biliyorum, ne de fistanı.Kubilayı bilsem bile onun üzerinden fistanı da biliyormuş gibi davranmıyorum.Ayrıca millete lsd dağıttı ot dağıttı yazıyorsun, bana göre o millet sensin.Bir sürü senden.Fistanı da az çok tanıyorum artık forumdan, ne kullanıyorsa bile kafası senin gibi olmadı.Ya da offff çok manyak süper yaaaa diye gezinmiyor.Yani içtiği kullandığı kendine. Kaldı ki bunlar benim konuyla ilgili yorumlarım, eski sayfalara baktıkça koyduğun 3 postun sadece senin içini (kuyruk acısı diyende var buna) rahatlatması dışında herhangi epiclik bir tarafı yok.Alakası yok hatta.Fistanın attığı postta kullanmanla ilgili değil de gelip off süper bişey manyak bişey şunu şunu kullandım acayip bişey yazılarınla dalga geçmiş gibi daha çok.Cevap veren arkadaş ama sanki kullanmanla dalga geçiyormuş gibi cevap vermiş.Yani tam olarak bir laf koyma bile yok.Demek istediğim buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Abi bu konu neyle ilgili? Milletin ayara benzeyen ama aslinda ilyas salman grade felsefi repliklerini mi koyuyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 kalite yerlerde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 chrome said: misal şu an geçti gıcık olmam. samimi, iyi biriymişsin çünkü amma dönek adamsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Esh said: Abi bu konu neyle ilgili? Milletin ayara benzeyen ama aslinda ilyas salman grade felsefi repliklerini mi koyuyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Akhlaur said: Bağlantılılar ama ben ne kubilayı biliyorum, ne de fistanı.Kubilayı bilsem bile onun üzerinden fistanı da biliyormuş gibi davranmıyorum.Ayrıca millete lsd dağıttı ot dağıttı yazıyorsun, bana göre o millet sensin.Bir sürü senden.Fistanı da az çok tanıyorum artık forumdan, ne kullanıyorsa bile kafası senin gibi olmadı.Ya da offff çok manyak süper yaaaa diye gezinmiyor.Yani içtiği kullandığı kendine. Kaldı ki bunlar benim konuyla ilgili yorumlarım, eski sayfalara baktıkça koyduğun 3 postun sadece senin içini (kuyruk acısı diyende var buna) rahatlatması dışında herhangi epiclik bir tarafı yok.Alakası yok hatta.Fistanın attığı postta kullanmanla ilgili değil de gelip off süper bişey manyak bişey şunu şunu kullandım acayip bişey yazılarınla dalga geçmiş gibi daha çok.Cevap veren arkadaş ama sanki kullanmanla dalga geçiyormuş gibi cevap vermiş.Yani tam olarak bir laf koyma bile yok.Demek istediğim buydu. Yazık abi şunu yazman a4. Durumlara binlerce bakış açısı olabilir bu kadar sıkı sıkıya sarılma düşüncelerine. Yazdığına benzer 18 gereksiz yazı yazabilirim ama gerek yok takılmana bak bu kadar kafa yorma, zahmet etme kendince analizler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Ahahah of ne tırt adamsın ya. Abuk sabuk şeyler koyma diyorum bu konuya.Kendi yazdığını beğeniyorsan son mesajları göre bak izle kendini.Başkası koyar güzelse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Noyzura iyi adam da işte egocentric bence. Bu arada brou da kimse critlemiş gitmiş. daha doğrusu sadece critlemek için hesap açılmış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Ayfon said: chrome said: misal şu an geçti gıcık olmam. samimi, iyi biriymişsin çünkü amma dönek adamsin. Honda type r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ama cok samimi birine benziyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 reampage said: Esh said: Abi bu konu neyle ilgili? Milletin ayara benzeyen ama aslinda ilyas salman grade felsefi repliklerini mi koyuyosunuz? bal kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 vay fistan hapçıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 konulmadıysa şu şurda dursun http://forum.paticik.com/read.php?62,6935886,page=11#msg-6945464 brou said: Noyzura said: Kubilay şu ortamdaki en gereksiz adamdı. Hem sanki herkesin kaldırabileceği birşeymiş gibi sorumsuzca herkese dağıttı para kazanmak için ve eline yüzüne bulaştırdı. Hem de yakalanınca bütün camiayı polislere sattı , bütün arkadaşlarını fişledi. Fistanın kankası olduğuna şaşırmadım. Psy nooblar sizi Noyan kimin gereksiz olduğunu sen kendin cok iyi biliyorsun aslında. 1- kubilay, özcanın kankası demedim, özcanın arkadaşıydı.onun yaptıklarıyla bir ilgi alakası olacağını hiç sanmıyorum ki o seviyelerde değildir özcan.ayrıca ölmüş birinin arkasından konuşman aslında hiç şaşırtmadı çünkü karakterin buna müsait.kubilayı da tanıdığını hiç sanmıyorum ya neyse. 2- sen tam bir özentisin, bunu kendin de çok iyi biliyorsun.gelmiş burada enerji, spiritüel falan yardırmışsın araştırdığıma göre. ulan bunların hepsini kızına platonik aşık olduğun adamın yanında yancılık yaparak öğrendin, gelmiş burada millete anlatıyorsun. adamdan sonra 2 kez dayak yedin, gerçi dayak yemediğin kalmadı da, 20 TL borç için 10 gün telefonlarını açmayan bi adam olduğun için buna yorum yapmak istemiyorum. 2 ay ortalıktan kayboluyordun ağzın burnun dağılınca. sonra duyduk ki karate kursuna mı ne yazılmışsın.2. taksiti ödemeyince 3. ay içeri almadılar tabi. internet kafede unutulan telefonu satan bi adamsın. karnını doyurmak için insanlara yapmadığın şaklabanlıklar kalmadı şu izmirde. girmeye çalıştığın tüm ortamlardan dışlandın. kalacak yerin olmadı evini açtı insanlar, sen gittin onların pantolon ceplerini karıştırdın. ahah bir de seks muhabbeti yapıyorsun.özenti özentiyi alsancakta bulur..özenti kezbandan bol birşey yok izmirde bunu sen de biliyorsun. o dayak yediğin adamın yamaha chopper'ını yıkayıp parlatıp fotoğraf çektirirdin. şimdi o adam bile enerji menerji aklı başına geldi, yat dekorasyonu yapıyor, binlerce lira para kazanıyor. senin neyin var ? 3- ben burda özcan'ın neden onunla bununla uğraştığını merak etmiştim. çünkü burada ferrarisi olan adam var, microsoftta çalışan adam var, porsche'de çalışan adam falan var, biliyorum, özcanın da bi mesleği var aynı onklar gibi 30 dan fazla ülkeyi gezmiş görmüş, gayet akıllı ve zeki birisi. bilmeden bir de gelmiş psy nooblar falan demişsin başkasının üzerinden. pardon ama noyan senin neyin var ? özentilikten ve başkasından aldıklarını internette başkalarına yutturmaktan başka? 4- özcanı seviyorum ama neden böyle bir yerde senin gibi çapulcular ile muhattab oluyor anlayamıyorum, zaten sadece daşak geçiyor sanırım ama neden? çünkü seni donunda sallayacak bi adam her türlü şart ve ortamda. onun adına üzülüyorum seninle dalga geçmesine rağmen muhattab olması durumuna. senin de hiçbir şeyin olmaması nedeniyle intihara sürüklenmeni istemem tabi. dikkat et kendine. karate marate internet forum falan takıl ego falan işte. 2 sayfa önce noyzuranın postu varmış istek üzerine koyayım Noyzura said: Fistan said: yeğen. bir de alkolde zom olunuyor demissin ben ot icince nasil olunuyor onu merak ediyorum noyzura onu da deneyimlerini aktarabilir misin asit ve mantar kullandiysan onlari da yaz ot nasil iciliyor bi de sigara gibi mi en iyisi brou said: özcan sen 10 seneden fazladır uyuşturucunun her türlüsünü kullanmıyor muydun? seneler önce yurtdışından lsd getirip festivallerde satan arkadaşın kubilay uyuşturucudan ölmedi mi? hatta polise yakalandın 4-5 yıl evvel yalvar yakar kurtulmadın mı? şimdi gelmiş uyuşturucu üstünden milletle daşak geçiyorsun.inan bir bok anlamıyorum senden. zeki akıllı adamsın, halin vaktin yerinde, gezdin gördün, tamam ama sen manyak mısın lan gelmiş forumda çoluk çocukla uğraşıyorsun? Noyzura said: Kubilay şu ortamdaki en gereksiz adamdı. Hem sanki herkesin kaldırabileceği birşeymiş gibi sorumsuzca herkese dağıttı para kazanmak için ve eline yüzüne bulaştırdı. Hem de yakalanınca bütün camiayı polislere sattı , bütün arkadaşlarını fişledi. Fistanın kankası olduğuna şaşırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Noyzuranın iki sayfa önce koyduğunu bununla birleştir bence.O zaman daha komik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 aynını koymaya gelmiştim, cempostaci ile paralel düşünmüş olmamız benim için uzun bir duraksamaya sebep oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 hahaahah kıyamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 cnmsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 muck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 AqLadımM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar