Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efsanevi Paragraflar Arşivi v2

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Bağlantılılar ama ben ne kubilayı biliyorum, ne de fistanı.Kubilayı bilsem bile onun üzerinden fistanı da biliyormuş gibi davranmıyorum.Ayrıca millete lsd dağıttı ot dağıttı yazıyorsun, bana göre o millet sensin.Bir sürü senden.Fistanı da az çok tanıyorum artık forumdan, ne kullanıyorsa bile kafası senin gibi olmadı.Ya da offff çok manyak süper yaaaa diye gezinmiyor.Yani içtiği kullandığı kendine.

Kaldı ki bunlar benim konuyla ilgili yorumlarım, eski sayfalara baktıkça koyduğun 3 postun sadece senin içini (kuyruk acısı diyende var buna) rahatlatması dışında herhangi epiclik bir tarafı yok.Alakası yok hatta.Fistanın attığı postta kullanmanla ilgili değil de gelip off süper bişey manyak bişey şunu şunu kullandım acayip bişey yazılarınla dalga geçmiş gibi daha çok.Cevap veren arkadaş ama sanki kullanmanla dalga geçiyormuş gibi cevap vermiş.Yani tam olarak bir laf koyma bile yok.Demek istediğim buydu.
Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur said:

Bağlantılılar ama ben ne kubilayı biliyorum, ne de fistanı.Kubilayı bilsem bile onun üzerinden fistanı da biliyormuş gibi davranmıyorum.Ayrıca millete lsd dağıttı ot dağıttı yazıyorsun, bana göre o millet sensin.Bir sürü senden.Fistanı da az çok tanıyorum artık forumdan, ne kullanıyorsa bile kafası senin gibi olmadı.Ya da offff çok manyak süper yaaaa diye gezinmiyor.Yani içtiği kullandığı kendine.

Kaldı ki bunlar benim konuyla ilgili yorumlarım, eski sayfalara baktıkça koyduğun 3 postun sadece senin içini (kuyruk acısı diyende var buna) rahatlatması dışında herhangi epiclik bir tarafı yok.Alakası yok hatta.Fistanın attığı postta kullanmanla ilgili değil de gelip off süper bişey manyak bişey şunu şunu kullandım acayip bişey yazılarınla dalga geçmiş gibi daha çok.Cevap veren arkadaş ama sanki kullanmanla dalga geçiyormuş gibi cevap vermiş.Yani tam olarak bir laf koyma bile yok.Demek istediğim buydu.

Yazık abi şunu yazman a4. Durumlara binlerce bakış açısı olabilir bu kadar sıkı sıkıya sarılma düşüncelerine. Yazdığına benzer 18 gereksiz yazı yazabilirim ama gerek yok takılmana bak bu kadar kafa yorma, zahmet etme kendince analizler için.
Sosyal ağlarda paylaş

konulmadıysa şu şurda dursun
http://forum.paticik.com/read.php?62,6935886,page=11#msg-6945464
brou said:

Noyzura said:

Kubilay şu ortamdaki en gereksiz adamdı. Hem sanki herkesin kaldırabileceği birşeymiş gibi sorumsuzca herkese dağıttı para kazanmak için ve eline yüzüne bulaştırdı. Hem de yakalanınca bütün camiayı polislere sattı , bütün arkadaşlarını fişledi. Fistanın kankası olduğuna şaşırmadım.

Psy nooblar sizi

Noyan kimin gereksiz olduğunu sen kendin cok iyi biliyorsun aslında.

1- kubilay, özcanın kankası demedim, özcanın arkadaşıydı.onun yaptıklarıyla bir ilgi alakası olacağını hiç sanmıyorum ki o seviyelerde değildir özcan.ayrıca ölmüş birinin arkasından konuşman aslında hiç şaşırtmadı çünkü karakterin buna müsait.kubilayı da tanıdığını hiç sanmıyorum ya
neyse.

2- sen tam bir özentisin, bunu kendin de çok iyi biliyorsun.gelmiş burada enerji, spiritüel falan yardırmışsın araştırdığıma göre.
ulan bunların hepsini kızına platonik aşık olduğun adamın yanında yancılık yaparak öğrendin, gelmiş burada millete anlatıyorsun.
adamdan sonra 2 kez dayak yedin, gerçi dayak yemediğin kalmadı da, 20 TL borç için 10 gün telefonlarını açmayan bi adam olduğun için buna yorum yapmak istemiyorum.
2 ay ortalıktan kayboluyordun ağzın burnun dağılınca.
sonra duyduk ki karate kursuna mı ne yazılmışsın.2. taksiti ödemeyince 3. ay içeri almadılar tabi.
internet kafede unutulan telefonu satan bi adamsın.
karnını doyurmak için insanlara yapmadığın şaklabanlıklar kalmadı şu izmirde.
girmeye çalıştığın tüm ortamlardan dışlandın.
kalacak yerin olmadı evini açtı insanlar, sen gittin onların pantolon ceplerini karıştırdın.
ahah bir de seks muhabbeti yapıyorsun.özenti özentiyi alsancakta bulur..özenti kezbandan bol birşey yok izmirde bunu sen de biliyorsun.
o dayak yediğin adamın yamaha chopper'ını yıkayıp parlatıp fotoğraf çektirirdin.
şimdi o adam bile enerji menerji aklı başına geldi, yat dekorasyonu yapıyor, binlerce lira para kazanıyor. senin neyin var ?
3- ben burda özcan'ın neden onunla bununla uğraştığını merak etmiştim.
çünkü burada ferrarisi olan adam var, microsoftta çalışan adam var, porsche'de çalışan adam falan var, biliyorum, özcanın da bi mesleği var aynı onklar gibi 30 dan fazla ülkeyi gezmiş görmüş, gayet akıllı ve zeki birisi.
bilmeden bir de gelmiş psy nooblar falan demişsin başkasının üzerinden.
pardon ama noyan senin neyin var ? özentilikten ve başkasından aldıklarını internette başkalarına yutturmaktan başka?
4- özcanı seviyorum ama neden böyle bir yerde senin gibi çapulcular ile muhattab oluyor anlayamıyorum, zaten sadece daşak geçiyor sanırım ama neden? çünkü seni donunda sallayacak bi adam her türlü şart ve ortamda.
onun adına üzülüyorum seninle dalga geçmesine rağmen muhattab olması durumuna.

senin de hiçbir şeyin olmaması nedeniyle intihara sürüklenmeni istemem tabi.
dikkat et kendine.
karate marate internet forum falan takıl ego falan işte.

2 sayfa önce noyzuranın postu varmış
istek üzerine koyayım

Noyzura said:

Fistan said:

yeğen.

bir de alkolde zom olunuyor demissin
ben ot icince nasil olunuyor onu merak ediyorum noyzura
onu da deneyimlerini aktarabilir misin
asit ve mantar kullandiysan onlari da yaz

ot nasil iciliyor bi de sigara gibi mi en iyisi

brou said:

özcan sen 10 seneden fazladır uyuşturucunun her türlüsünü kullanmıyor muydun?
seneler önce yurtdışından lsd getirip festivallerde satan arkadaşın kubilay uyuşturucudan ölmedi mi?
hatta polise yakalandın 4-5 yıl evvel yalvar yakar kurtulmadın mı?
şimdi gelmiş uyuşturucu üstünden milletle daşak geçiyorsun.inan bir bok anlamıyorum senden.
zeki akıllı adamsın, halin vaktin yerinde, gezdin gördün, tamam ama sen manyak mısın lan gelmiş forumda çoluk çocukla uğraşıyorsun?

Noyzura said:
Kubilay şu ortamdaki en gereksiz adamdı. Hem sanki herkesin kaldırabileceği birşeymiş gibi sorumsuzca herkese dağıttı para kazanmak için ve eline yüzüne bulaştırdı. Hem de yakalanınca bütün camiayı polislere sattı , bütün arkadaşlarını fişledi. Fistanın kankası olduğuna şaşırmadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...