Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Myshkin said: abi başlığın ağzına sıçtınız ya ısrarla sıçılmaya devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Myshkin said: abi başlığın ağzına sıçtınız ya abi garbagade bir konu bozulmadan 20 küsür sayfaya gelmiş zaten bence olağan üstü bir performans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Theridone said: Çizgi filim izledin demi gene yok bugün vaktim olmadı :/ denetçilerle iliglendim ama sonra akşam şirketin tiyatro kulübünün çalışması vardı 23-24 mayıs istanbul 1 haziranda adanada sahneeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 şirketin tiyatro grubu off direk çalışma ekibini birbirine kaynaştırma performans arttırma aktiviteleri falan çok fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 BabacumMostors said: yok bugün vaktim olmadı :/ denetçilerle iliglendim ama sonra akşam şirketin tiyatro kulübünün çalışması vardı 23-24 mayıs istanbul 1 haziranda adanada sahneeyiz İzmire de gelin lan, o bahaneyle seni görürüm hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 yok be çalışanların kendilerinin kurduğu bir kulüp, bizde zaten şirket kurmuyor 4-5 kişi bir kulüp kuruyorsun eğer onaylanırsa şirket finansal destek sağlıyor -bowling -futbol -basketbol (hatta sektör turnuvası var tek pota 3v3, 3 asil 3 yedekden 6 şar kişilik 3 takımla katılıyoruz) -voleybol -fotoğrafçılık -tiyatro -masatenisi -müzik -dalış (geçen haftasonu kaşa gittiler dalmağa) -sosyal eğlence (bunun ne olduğunu çözemedim daha) hatta PC oyunları için (daha doğrusu KANTIR) de kulüp başvurusunda bulunduk eğer olursa yapılacak lan parti orgsnizasyonlarının parasının yarısını şirketten alacağız direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 abi izmir ile adana arasında kaldık hatta daha çok izmir olsun diyotrduk da adana bölgeden daha çok talep geldi bir de sabancının kültürel bir etkinliği varmış o dönemde bildiğin otobüs kiralayıp gidiyoruz eheh kulübün 6. oyunu oalcak bu ilk kez turne yapılıyor eğer tutarsa seneye daha fazla turne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 cempostaci said: adam forumun çingene kızlarını kalitesiyle ezmiş yok etmiş ya resmen. ilgili topic : http://forum.paticik.com/read.php?2,4170963,page=15 azmo ne igrenc bir insanmis. adam gercek bir meric. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 arabistanda abi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 dursun şurda failkeyk sipeyskeyk said: Buyrun. Thy amman-istanbul uçuşu, sıcak sıcak koyuyorum uçak kalkmadan. Ah çetin bey ah.http://s13.postimg.org/40zd4ezyv/image.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 AHAHAHAHHA Noyzura said: bu yüzden Tantra var. spiritüel pompa tertemiz. saatlerce aheste aheste seks böyle yemeli , içmeli. tek sıkıntı erkeğin boşalmaması gerekiyor enerjisini dışarı atmaması için. ama türk kızları sıkılıyor "hadi gel aşkımm" yaptıkları için derk oluyor yada bazı kızlar bu erkek nasıl boşalmaz diye hırs yapıyorlar. Bu durum için bir patch yaptım o da basit. kızın ağzına geliyorsun ve sonra kızla öpüşüp tüm spermlerini geri yutuyorsun böylece enerji dışarı gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 mass and heat transferde gördüğümüz sistemin recycle'ına müthiş bir örnek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 CthuLhu said: AHAHAHAHHA Noyzura said: bu yüzden Tantra var. spiritüel pompa tertemiz. saatlerce aheste aheste seks böyle yemeli , içmeli. tek sıkıntı erkeğin boşalmaması gerekiyor enerjisini dışarı atmaması için. ama türk kızları sıkılıyor "hadi gel aşkımm" yaptıkları için derk oluyor yada bazı kızlar bu erkek nasıl boşalmaz diye hırs yapıyorlar. Bu durum için bir patch yaptım o da basit. kızın ağzına geliyorsun ve sonra kızla öpüşüp tüm spermlerini geri yutuyorsun böylece enerji dışarı gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 gayet geçerli . bu arada gizli kalmış uğruna komple thread yakılacakken göz önüne çıkarmanıza çok sevindim ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 CthuLhu said: AHAHAHAHHA Noyzura said: bu yüzden Tantra var. spiritüel pompa tertemiz. saatlerce aheste aheste seks böyle yemeli , içmeli. tek sıkıntı erkeğin boşalmaması gerekiyor enerjisini dışarı atmaması için. ama türk kızları sıkılıyor "hadi gel aşkımm" yaptıkları için derk oluyor yada bazı kızlar bu erkek nasıl boşalmaz diye hırs yapıyorlar. Bu durum için bir patch yaptım o da basit. kızın ağzına geliyorsun ve sonra kızla öpüşüp tüm spermlerini geri yutuyorsun böylece enerji dışarı gitmiyor. http://i.imgur.com/ZxCl1T5.jpg?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 onun adı snowballing. öyle spiritual bir olayı yok yani. bu oltalara gelmeyin. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/16/Wiki-sball_hetero.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 CthuLhu said: AHAHAHAHHA Noyzura said: bu yüzden Tantra var. spiritüel pompa tertemiz. saatlerce aheste aheste seks böyle yemeli , içmeli. tek sıkıntı erkeğin boşalmaması gerekiyor enerjisini dışarı atmaması için. ama türk kızları sıkılıyor "hadi gel aşkımm" yaptıkları için derk oluyor yada bazı kızlar bu erkek nasıl boşalmaz diye hırs yapıyorlar. Bu durum için bir patch yaptım o da basit. kızın ağzına geliyorsun ve sonra kızla öpüşüp tüm spermlerini geri yutuyorsun böylece enerji dışarı gitmiyor. http://i.imgur.com/s4bI5ES.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 SOREN said: onun adı snowballing. öyle spiritual bir olayı yok yani. bu oltalara gelmeyin. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/16/Wiki-sball_hetero.png resim çok tatlı ya . snowballing benim için drug releated bir termdi bu anlamada geldiğini bilmiyordum öğrenmiş oldum. @ benjamin senin resimde çok komik gülme krizine girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Ne iğrençsiniz lan siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 noyan marki de sade ı geçtin iki günde valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 tuzu azalttım bu olay yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Jaegerjaquez said: CthuLhu said: AHAHAHAHHA Noyzura said: bu yüzden Tantra var. spiritüel pompa tertemiz. saatlerce aheste aheste seks böyle yemeli , içmeli. tek sıkıntı erkeğin boşalmaması gerekiyor enerjisini dışarı atmaması için. ama türk kızları sıkılıyor "hadi gel aşkımm" yaptıkları için derk oluyor yada bazı kızlar bu erkek nasıl boşalmaz diye hırs yapıyorlar. Bu durum için bir patch yaptım o da basit. kızın ağzına geliyorsun ve sonra kızla öpüşüp tüm spermlerini geri yutuyorsun böylece enerji dışarı gitmiyor. http://i.imgur.com/ZxCl1T5.jpg?1 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Noyzura said: tuzu azalttım bu olay yüzünden AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH http://www.gifsforum.com/images/gif/lol/grand/Jack-Nicholson-lol-eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3-1658.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 bu da hak etti burayı imamizer said: nordlydian said: ExtraJudical said: o niye öyle kalmış ya ahaahahha kabızdır kakası çok gelmiştir. baş vermiştir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Forumda dışarda görsem silahımı çekip vurabileceğim insanlar var! Paticik istanbul buluşması yapmıyormuyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar