Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 bide yavaş çıkmasa ayda 1 bile çıkmıyor artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 _ILuVaTaR_ said: açılıyor demeyelim de gittikçe daha iyi oluyor one piece, yoksa başları da iyi. Arada vites atıyor şimdi ama yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 hersey cok doğalmış cok normalmiş cok zaten olması gerekenmiş gibi oluyo ama aslında hersey cok abzürd ve inanılmaz komik. ölüyorum gülmekten izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xunn420 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Bartender_(manga) İzledigim en classy anime, okudugum manga. Çoook tatlı, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 ben cok gulmuyorum da, cok agliyorum ya. menopozdaki kadinlar gibi, 3 bolumde bir agliyorum ahahahflkjflksdaj. yalniz chopper cok iyi. en iyisi falan hatta aralarindaki. buna iltifat ettiklerinde altima isiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GlobalLord Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Gintama cunku fazla Turk bilmez Magi cunku fazla turk bilmez ve Judaru! Tonari no Kaibutsu kun cunku bilmezler. Zetsuen fazla bilinmez. Btoom ayni sekil. Codebreakeru yine bilinmez. Yani Turklerin az bildigi hersey izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 http://i.chzbgr.com/completestore/2009/10/30/129014028492816823.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 http://i.imgur.com/ez8N4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Esnaf said: kaiji izliyorum 2. sezona başladım. http://www.youtube.com/watch?v=jGL1x40p46s hala izlemeyen varsa izlesin cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Darklight1903 said: ben cok gulmuyorum da, cok agliyorum ya. menopozdaki kadinlar gibi, 3 bolumde bir agliyorum ahahahflkjflksdaj. yalniz chopper cok iyi. en iyisi falan hatta aralarindaki. buna iltifat ettiklerinde altima isiyorum. abi nerdesin bilmiyorumda, ben daha gerideyim baya 351 hanı normalde ters saklanıyoya duvarın arkasınsa, zombi eoyuncak ayının arkasından kfalarını cıkartırken, tepetaklak ayaklarını cıkarıp kafasını bile dısarı cıkarmadan gördüklerine sasırdığı eyr mesela. geberiyo insan gülmekten. robini ilk gemiye aldıklarında lufffyle robinin choppaaaaa takliti yapması rokettoman'a biniceklerken naminin kocamann cıkınla gelmesi luffynın o ne dedikten sonra, kafasını cevirip cıkına bakıp "ha bumu size yemek getird..." diye tekrar luffye döndüğünde zaten naminin diger tarafında cıkını acıp yemeye baslamıs olmaları. https://www.youtube.com/watch?v=QDrB7FlWNMU saymakla bitmiyo abi gercekten iannılmaz komik bi anime. öbür yandan cok cok cok damar. taa ilk basta, naminin kendi köyünde, kolunu bıcaklayıp sonra caresizlikten eliyle toprağı kazıması luffye defol diey diye falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 ahaha abi, mezardan zombie cıkıyo, sakin sakin ifadesiz bi sekilde gidip yoosh diye geri sokuyo mezara.. https://www.youtube.com/watch?v=i25e7UKSnMs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 kissxsis izliyorum su faturam yüksek geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Cuce said: abi nerdesin bilmiyorumda, ben daha gerideyim baya 351 92'deyim, acayim mi spoiler'i? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 açma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 one piece en iyi ya, 2-3 kere izlediğim arclar var. o kadar uzun olmasa hepsini izlicem de uzun işte. şimdi school rumble izliyorum kim bilir kaçıncı kere, hala katıla katıla gülüyorum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 fairy tail one piece i döver. 1...2...3 Fight! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 GlobalLord said: Gintama cunku fazla Turk bilmez Magi cunku fazla turk bilmez ve Judaru! Tonari no Kaibutsu kun cunku bilmezler. Zetsuen fazla bilinmez. Btoom ayni sekil. Codebreakeru yine bilinmez. Yani Turklerin az bildigi hersey izlenir. Fairy Tail bence de döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 ACMA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 LethE said: fairy tail one piece i döver. 1...2...3 Fight! ahah çok iyiymiş bu kaka > bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Cuce said: ahaha abi, mezardan zombie cıkıyo, sakin sakin ifadesiz bi sekilde gidip yoosh diye geri sokuyo mezara.. https://www.youtube.com/watch?v=i25e7UKSnMs hahah inanılmaz ii ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 ok acmiyorum. benim ilk ucumde bebop, basilisk, ve gintama var. gintama'da 190'da falanim. biticek diye ara vere vere giditorum. hayatimda hicbi' seye bu kadar gulmedim, aglamadim. hatta aglarken gulup biraz daha agliyorum falan. sacma sapan bi' sey. mirai nikki baktim birkc bolum, ilginc olabilir o. mnemosyne izlemistim, devam etmeyi unuttum, bayagi begenmistim ilk bolumu. bakuman basladim iki uc bolum ama romantik komedi saricak gibi duruyordu biraktim. one piece kotu degil de, cok guts ya. bi' de luffy'nin abilitt'si cok kotu abi ahahahhsdfjds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 molester man yeni chapter dundun dundun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Hunter x Hunter'da güncele geldim şimdi.Daha önce niye başlamadım diye yakınıyorum anca şuan...Yeni bölüm beklemekte koydu hafiften ya :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 neden ya luffynın gucu cok iyi bence MIZU LUFFY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Luffy nin gomu gomu su tırt mı değil mi tartışılır ama komik olduğu bir gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar