Deacon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Disciydi di mi? Ona ulasabilecek var mi? Yurtdisindayim su an da cok acil bisi sormam lazim dislerle alakali. Tsk.
Akito Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 ap ap ap ap ACİL OLDUĞUNU DUYUNCA TRAFİĞİ DURDURUP DÜNYANIN KURTULMASINA YARDIM EDEN POLİS.
Akito Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 the amazing spidarmande de şu iş araçlarını kullanan vardı aynı olayı yapan. numara verildi mi yoksa 3. bi örnek buliyim mi ?
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Mahmut Bakkal, Ayşe Fayşe ve Sen bunu beğendiniz.(Ölüm haberleri dahil otu boku beğenen tip rpsi yapıyorum.
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Güncel başlıklarda arkada kalmasın.
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 ya mesele halledildi diye neden yazmazsın be adam. copryciğimin yokluğunda bana da ses edebilirsiniz. anamla babam diş hekimi çene cerrahı ortodontist şair çok da iyi futbol oynarlar eğer ki yanlarında isem bizzat sorunuzu sorar cevabınızı buraya yazarım typo
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 dişlerine iyi bakma sonra çk acl bsy srmm lzm tskrlr
copry Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Deacon said: Disciydi di mi? Ona ulasabilecek var mi? Yurtdisindayim su an da cok acil bisi sormam lazim dislerle alakali. Tsk. Haydi sor sor
Akito Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 ahaha. az önce bi animede gördüm de aklıma geldi 3 ekranın avantajlarını söyleyebilir mi biri ? hem konu uplanır. özelliği ne ki yani çoğu şey zaten 2 ekranı dahi destelemiyor, olayı aynı anda diğer ekranlarda farklı şeyler yapmak mı ? o tarz işlevi ağır basıyorsa aklıma yattı da.
Akito Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 çok hoş gözüküyo eğim verince. aynı anda birden fazla iş yapmayı (multitasking) çok sevdiğimden acaba iyi olur mu diye düşünüyorum. ona göre parasal aktivitelerimi yönlendirecem asdf. 3 ekranlı sistem örnekleri http://i.imgur.com/G14qI.jpg http://images.bit-tech.net/content_images/2006/04/matrox_triplehead_2_go/1.jpg http://nwn2patch.obsidian.net/files/Update/Dec21/ThreeScreen.jpg
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 akito kafayı yemiş, banlayalım ufaktan
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Lyv said: ya mesele halledildi diye neden yazmazsın be adam. copryciğimin yokluğunda bana da ses edebilirsiniz. anamla babam diş hekimi çene cerrahı ortodontist şair çok da iyi futbol oynarlar eğer ki yanlarında isem bizzat sorunuzu sorar cevabınızı buraya yazarım typo Iyi dedin. Acidan ne yaptigimi mi biliyordum ki ben. Unutmusum :p copry said: Deacon said: Disciydi di mi? Ona ulasabilecek var mi? Yurtdisindayim su an da cok acil bisi sormam lazim dislerle alakali. Tsk. Haydi sor sor Tesekkurler ama sorunu lyv sayesinde cozdum. Bu yaptigin alintinin da ozel mesaji gelmedi bu arada. Neden bilmiyorum.
Akito Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 -Deno- said: akito kafayı yemiş, banlayalım ufaktan abi ama konuya up lazımdı ben de aradan çıkartiyim dedim sorumu da win-win. ve halen düzgün cevap alamadım. :(
toggie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 o mesajın alıntı tusuna basman gerekiyo. manuel alıntı yapınca gitmiyo mesaj.
Öne çıkan mesajlar