Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 harbi ne oldu serçeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 @bone: saçmalama abi.. soğuk suya tutman lazım abi. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Soğuk su kesmez sıvı azot bul bonec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 oha komple 3 sayfa gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 olm uzatmayın işte ya.. adam CİRİTle vurulmuş sdf yeterlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 merak ettim noldu burda biri pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Ben mi vurdum bana mı vurdular neler oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 dur epic postlar arasına koyucam.. burada durmasın. bi kısmı güzel zaten kalanı cat fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 2012'nin en iyi ayarı modlar tarafından katledildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 edilmedi lan.. müzeye kaldırıcam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Lan noldu link verin şuraya bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 oooo ödev yapmamak için aradığım bahaneyi buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Myshkin said: 2012'nin en iyi ayarı modlar tarafından katledildi benim ayarım di mi, evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 bu arada başlık çok komik. twitter mesajı gibi yapılmış: #cerenbugunnedensuskun @ceren konuş benimle cereeeen! bu mesajımı anlamayıp kendi kendine eğlenenler daha komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 abi yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 sis attım ben kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Şu hashtag sembolü ne biri bana anlatabilir mi? Bi sosyal medya boku bariz de, ne oldugunu hala bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 @'i kullanıcılar için #'i konular için kullanıyorlar benim bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Twitterda başına onu koyunca ve bunu çok kişi yapınca anasayfadaki bir "trending topics" listesinde çıkıyor. Şu an listeyi de göstereyim ibret olsun #GidiyorumDiyeneSonSözüm #DirectionerlarTakibeBaşlasın #BugüniçinTavsiyelerim #enbüyüktakıntım #HiçHatırlamıyorum Cimbomu Öpmeden Kadıköy'e Gelmeyin Yılında Şampiyon Olduğumun Çoçukları Bir SIKIMLIK Sahasında Kupa Kaldırdığımın Çocukları Cehennem Buz Tutana Kadar BEŞİKTAŞ edit: Gerçi listeden görebildiğimiz gibi # illa gerekli değil oraya girmek için de twitter jargonu öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 # suz olanlar niye olmuş ve nası algılıyo sistem o #suz olanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 herkes yazınca tweetinin bi yerinde algılıyo doğal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Aket-Atum said: Twitterda başına onu koyunca ve bunu çok kişi yapınca anasayfadaki bir "trending topics" listesinde çıkıyor. Şu an listeyi de göstereyim ibret olsun #GidiyorumDiyeneSonSözüm #DirectionerlarTakibeBaşlasın #BugüniçinTavsiyelerim #enbüyüktakıntım #HiçHatırlamıyorum Cimbomu Öpmeden Kadıköy'e Gelmeyin Yılında Şampiyon Olduğumun Çoçukları Bir SIKIMLIK Sahasında Kupa Kaldırdığımın Çocukları Cehennem Buz Tutana Kadar BEŞİKTAŞ edit: Gerçi listeden görebildiğimiz gibi # illa gerekli değil oraya girmek için de twitter jargonu öyle işte. Allah belasını versin böyle internetin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 monoscope said: # suz olanlar niye olmuş ve nası algılıyo sistem o #suz olanları onun bir algoritması var ama bilmiyorum tam mantığını. Mantıken dilde en çok kullanılan kelimelerin listeyi domine etmesi gerekir ama etmiyor. Bir şekilde algılıyor sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 benim gifimi neden sildiniz. gif düşmanı yönetim. bağırmayan taraftar istiyorlar. seyirciyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Olay ne? Eren diyince zipladim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar