Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Galatasaray - Fenerbahçe / 16.12.2012 @ 20.00

Red

Öne çıkan mesajlar

çok dandikti, maçtaki tek iyi şey bana kalırsa Semih'ti. Potansiyelini tam anlamıyla gösterdi, Sow'u yok etti resmen helal olsun. Geri kalan kısımda hiçbir şey yoktu maç için, iki takımda çok kötüydü. Fener'i bitiren Caner'in çıkması oldu, Aykut yine sıktı takımının kafasına da çeviremezdi zaten. Sow'u kitledin mi Fener'in gol umutları tükeniyor.

Meireless'in atılması da tamamen hatalı bir karardı. Gelişmekte olan bir atak yok, faulü verip geçeceksin. Orada sarı çıkarmak başlı başına büyük hata ... Yazık oldu, böyle kariyerindeki ilk kırmızıyı falan görmüş olması üzdü. O da ayrı bir garip, Liverpool'da çok hırçın oynuyordu mesela hiç kırmızısı yoktu. Keza Chelsea'de de,

tebrikler
Sosyal ağlarda paylaş

Amrabata dua edin 10 top geldi ayagina bir tane isabetsiz orta acti. Fener de her zamanki fenerdi iki takim oyle olunca zevksiz mac oldu

Normalde 10+ gol pozisyonuna giriyorduk maclara zevk katiyorduk en azindan :)

Ayrica evet izledim hamit hala kotu oynuyor bence? Ceza sahasinin onunde 2 tane bombos gsli varken stoperlere donuyor falan, bombos derken i mean it.

Bi keita compilation izleyelim bir de hamit compilation youtubedan. taktik maktik anlamam ama ben kanata topu verdin mi sifira iner ortayi acar bazen basip ceker acar bunlari beklerim hamitin kac ortasi var acaba veya kac calimi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...