Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Somer Muzik'ten soyluyorum, sitelerinde resimler hatali ama, adamla konustum, yarin tekrar arayacagim oglen dukkandeyken sahibi. Takip edin konuyu, geldiginde bildiririm. Phonak Audeo PFE 112 almayi dusundum ama disari kullanimi icin aldigim kulakliklarin cogu ya kablosunda, ya da tek kulaginda sorun cikmasiyle mefta oldugu icin Shure daha tercih edilesi geldi. Bu arada bass kulakligi degil abi bu dedigim Shure, mid kulakligi. Tam benlik gorunuyor tasvirleri. low-mid arasi iyiymis ki metal icin o ara gerekli. Phonak'in impedance yuksek bir de. Otobuste duyma derdi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 bende var abi, iphone la gayet rahat amfisiz dinliyosun. izolasyonu yeterli. ses yüksekliği de baya fazla. gerçi artık phonak monitör işinden çıkıyomuş, tamamen işitme cihazına yönelecekler malesef. oysa yeni çıkarttıkları çift armatürlü pfe 232 nin rakipleri baya bi salladığını görünce insan üzülüyor. ha fiyatı 450$ sanırım. belki tüm dünyada 10 tane sattıkları için olabilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Simdi soyledim: http://www.somermuzik.com/urun/shure---se215-cl/q?urunid=576 Sitede resim yanlis cikmis, arayip sordum, konustuk dukkanin sahibiyle biraz once, bu seffaf olan SE215 modeli resim yanlis da olsa. Hemen kargoya vereceklermis yarin da elimde olurmus. Turkiye'de bundan ucuz SE215 yok su anda. Gittigidiyor'daki 10 gunde getiren Cin'ciler bile daha pahali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 se215 dinamik sürücülü biliyosun di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Evet. Sokakta kullanmaya alistigimi aldim yine. Sonra o Creative Aurvana 3'ten alirim yine. Cidden emin olamadim bir de, BA'larin impedance daha yuksek oluyor. Shure 20, Phonak ve Creative 42. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 64ohm a kadar çok dert edilecek bişey değil ki abi empedans niye bu kadar taktın kafaya (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 kaldı ki sadece yüksek ohm olduğu için değil kayıp frekans aralıklarını doldurmak için de amfi kullanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 non muhendislerin tech speclere bu kadar takilmasi bir tek bana mi garip geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 V=IR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Impedance'a takiliyorum sadece ki yanlis bir sey degil o da. Benim telefonun cikisi tam olarak ne bilmiyorum ama 30 ohm civarini tam surebiliyor, uzerinde sorunlar basliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 90ohm alti gayet problemsiz mobil cihazlar tarafindan surulur. 10 senedir de portable sayilabilecek hic bir kulaklikta daha yuksegi yok zaten. Ayrica tek basina empedans degil cozunurluk de onemli db/mW cinsinden. Ustune bir de degisken armaturler geldikten sonra empedans mevzusu tamamen alakasiz kaldi. amfi gereksinimi tamamen kulaga ve tecrubeye bakar. Hic bir kulakligin tech spec ine bakilip %100 "abi bunu amfisiz suremen" denilemez. Birsuru ornegi var 20ohm olup amfi isteyeninden, 80ohm olup istemeyenine, hatta istemedigi gibi kotu davranina kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Bugun bir arkadaşla konustum ath-m50 hakkında oda bu işlerin içinde hatta kendisi kullanıyor aleti, Bass var ama aradığın bass mı bilemem dedi, fakat adam m50 padlerinden koltuk yapsalar kaç paraysa alırım dedi inanılmaz rahatmış kulaklık kapalı bide. Bakalım indirim felan olsa sole kargoyu felan bi şekilde ucuza getirebilsem alacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 KHaRoN said: 90ohm alti gayet problemsiz mobil cihazlar tarafindan surulur. 10 senedir de portable sayilabilecek hic bir kulaklikta daha yuksegi yok zaten. oooo kavgada söylenmez asjhfgasg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 asdfadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Yok abi, benim telefon yapmıyor. 80 ohm bir over the ear takmıştım, sessizliğin tepelerinde dolaşıyordu. 40 bile bazen yetersiz kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 sene oldu 2013, tum portatif kulakliklar output impedance i 0 a gore tasarlaniyor. Source output impedance ile driver impedance ise farkli seyler. Duzgun cozunurluklu bir kulakligin herhangi bir iphone da calismamasi icin hic bir sebep yok zira tasarlanma asamasi icinde bu var zaten. Araya amfi almak , ozellikle hesaplamadan amfi almak (genelde yapilan sey) sadece sesi oldugundan farkli yapar. Aradaki "fark" bazilari tarafindan "iyi" algilaniyor, o begeni de arada amfiye verilen parayla paralel. Sucu telefonuna at yani, kulakliklara degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 evet ben brianwavz m2 ile beraber fiio 06 aldığımda anladım fark var ama artık kullanmıyorum çünkü ihtiyaç yok. he fark var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 KHaRoN said: Araya amfi almak , ozellikle hesaplamadan amfi almak (genelde yapilan sey) sadece sesi oldugundan farkli yapar. Aradaki "fark" bazilari tarafindan "iyi" algilaniyor, o begeni de arada amfiye verilen parayla paralel. Lan sunu 2358 tane mesajda aciklayamadim ya.. Bu etki yuksek fiyatlarda dolasan kulakliklarda da olabiliyo demeye calismistim önceki mesajlarda sadasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 en temiz iyi compressed audio format hangisi? bide uncompressedleri çalabilecek bişi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 En iyi diye bir şey yok. AAC tercih ediyorum ben ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 aac daha düşük bitrate de mp3 ile aynı kalitede ses veriyor. 192lik aac ile 320 lik mp3 aynı olmalı. apple loseless da flac tan daha mantıklı olabilir, ama denemek lazım, ben ev ekipmanı ve ortalama bi kulakla; flac ile 192k lık aac yi ayırabilen olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 256 aac kullanyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Selam, Sansa Clip+ çok güzel FLAC çalıyor :) REKLAM Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 abi seviyorum sizi ya oh mis. hem opensourcemuş flac http://flac.sourceforge.net/ abi oohohohho çok seviyorum patiyi tek atımlık cevaplar =) http://jflac.sourceforge.net/ aac de yeterli demekki yüksek bitte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ben de bi ara gaza gelip 256 aac riplemiştim bazı cd leri. yani iyi işte, torrentlediğinde 320 mp3 veya flac oluyo genelde. aac cok nadir. flacları çalmak için de genelde plug in kuruyosun medya oynatıcına. gerçi foobar ve winamp sanırım default çalıyo olmalı. bi de ben kazma gibi itunes tan dinliyodum müziği, kharon sağolsun yüzüme çarptı foobar ve ASIO plugin ini. asio, sese direk hardware den kontrol imkanı veriyor, windows interference i ortadan kaldırıyor ve gecikmeyi sıfıra indiriyor. Asus kartlar ve bazı creative ürünlerinde kullanabiliyosunuz. en temiz sese böyle ulaşılıyormuş. ben cok bi fark hissetmedim normal foobar ile ama itunestan foobara geçince ses berraklaştı ve midler biraz daha canlandı gibi geldi. itunes quicktime üzerinden yeniden geçirip çalıyor müziği. böyle gereksiz bir iş yaptığı için kendisini kutluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar