Masakari Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 gg mi sizde de css siz anca açılıyor site ama upload yapılmıyor. http://imgur.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 ben de mac te calismiyor saniyordum sessizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 baska bir browser ile dene mumkunse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 bi ara bende de sorun veriyordu da sonra kendiliğinden geçti. opera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Sorry! We're busy running around with our hair on fire because Imgur is over capacity! This can happen when the site is under very heavy load, or while we're doing maintenance. Please try again in a few minutes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 bunu kullan işte http://simplest-image-hosting.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 ya bunun upload ı ara ara patlıyor, dns mi değiştrimek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 img.patifile.com ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 upvote bile yapamıyorum şu an imgur'da. ay neyse küfretmiyim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Grego said: ya bunun upload ı ara ara patlıyor, dns mi değiştrimek lazım. imgurun desktop appi var bende en son patladığında upload için onu kullanmıştım şuan hiç siteyi kullanmıyorum bile, sağ klik gönder imgur diyorsun o kadar. http://imguruploader.codeplex.com/releases/view/40965 şuydu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 arkadaş Sharex ile de upload ediliyor ama şimdi başkası giremiyor göremiyorsa o resimi ne anlamı kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 nasıl yani? link veriyor işte direk, kim nereye girip görecek, tamam kullanıcaz senin sitenide, adam gibi prof. bi görüntüsü olsun ben gelirim asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 mac için bulayım birşeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 hosts dosyanıza bunları ekleyin upload falan hepsi düzelir: 23.23.110.58 imgur.com 54.243.128.92 api.imgur.com 103.31.6.36 s.imgur.com 204.93.213.54 store.imgur.com 103.31.7.31 i.imgur.com 103.31.6.34 m.imgur.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 yalan sıkma düzelmedi. nereye upload edicem ya reaction giflerimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 iyi de sorun ne, kim oynuyor bunun ayarlarıyla arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Grego said: ya bunun upload ı ara ara patlıyor, dns mi değiştrimek lazım. cok nefis bir tool. http://app.prntscr.com/en/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 tişikkirlir alternatif için de, i want my imgur back :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 puush.me Ben de bunu kullanıyorum, tuşa bastıktan az sonra uplanıp clipboard'a düşüyor linki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 puush gayet iyi ya. area capture vs kullanışlı oldukça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 ShareX herşeye yetiyor... Gerçi bu programların onedrive ile çakışıyor kısayolları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 http://puu.sh/lKqOe/47fa1ade4e.png değiştirebiliyorsun istediğin gibi kısayolları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 tiLi said: yalan sıkma düzelmedi. nereye upload edicem ya reaction giflerimi ben nası upload ediyorum lan o zaman? açıkla hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaex Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Yazdığım ShareX isimli program a DNS değiştirme aracıda ekledim sırf bu yüzden, böylece kolaylıkla Google DNS vs. ayarlıyabilirsiniz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 bir kullanici daha reslendi lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar