shogusan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 slm arkadaşlar Dumankaya nın facebook sayfasında bir uygulama gördüm uygulamaya katılanlara çekilişle D&R dan hediye çeki veriyorlar. ilgilenen arkadaşlar için linkini veriyorum https://www.facebook.com/dumankaya/app_367623749952833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 dumankaya sosyal medya uzmanı virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Ama çok mütevazi adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 böyle adamlar bi de para falan alıyo heralde ya ben ona yanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Summon mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Xenocide said: böyle adamlar bi de para falan alıyo heralde ya ben ona yanıyorum. bide emlakçılara uyuzum tek yaptıkları sahibinden ve hürriyetemlaka falan ilan vermek üstüne bide para alıyorlar evi sen buluosun sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Kazanana facebook veriyorlar sanmıştım :S. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 copry said: Summon mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Evet arkadaslar Ben denedim %100 calisiyor simdi dr den ne alicagimi dusunuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 dumankaya, kötü, dolandırıldık, dillerimiz dolandı, french kiss, teoman, bar taburesi, kayahan, bizimkisi bir aşk hikayesi, urfanın etrafı dumanlı dağlar aman aman, kaya çilingiroğlu, ağaoğlu gerçek maslak bu değil, hülya avşar taytsız tenis oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar