karfur 159luk güzelmiş
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Yılbaşı alkol sepetleri
BIM de yokmu ya !!!
sepete verceğiniz parayla çıkın dışarı dandik bi barda bişiler için bari.
şanslıysanız bi hatunla öpüşürsünüz.
şanslıysanız bi hatunla öpüşürsünüz.
78 tl sınırsız yerli içki mesele lütfü kırdar mfö ve sıla..
bunu almanın olayı zaten oo evde içelim yılbaşında değil ki dolaba 159 liraya malzeme yığmak.
- 2 yıl sonra ...
Bu yilkilerden haberi olan var mi?
alkolsüz paket var mı
marketlerin yilbasi paketlerini takip edecek kadar fakirmisiniz lan
evet
aburcuburları bitti viski'den 1 duble bişi kaldı. rakının 50'liği falan kaldı sadece. param olsa bir sepet daha alırdım. evde midi barın oluyor resmen 1 hafta 10 günlüğüne. güzel bir lüks biz fakirler için.
migros prestij aldım 180 kağıt.
70lik tekirdağ özel seri rakı, 50lik smirnoff, 50lik red label, 2 efes, toblerone güzel bisküvi karışık güzel çerez cips mips vesaire bişeyler daha var. ha bir de jacobs monarch millicano diye bir kahve çıktı, %15-20'si öğütülmüş kahve çekirdeği falanmış. içtiğim en iyi çözülebilir kahve, alırım artık.
eskiden votka ile viski de 70'lik olurdu ama üzdü 50lik şişeler :(
aburcuburları bitti viski'den 1 duble bişi kaldı. rakının 50'liği falan kaldı sadece. param olsa bir sepet daha alırdım. evde midi barın oluyor resmen 1 hafta 10 günlüğüne. güzel bir lüks biz fakirler için.
70lik tekirdağ özel seri rakı, 50lik smirnoff, 50lik red label, 2 efes, toblerone güzel bisküvi karışık güzel çerez cips mips vesaire bişeyler daha var. ha bir de jacobs monarch millicano diye bir kahve çıktı, %15-20'si öğütülmüş kahve çekirdeği falanmış. içtiğim en iyi çözülebilir kahve, alırım artık.
Ben de nerden baksan bir 6 aydir icki icmiyorum, yilbasinda 2 Miller cakim da butun gece cakirkeyf gezim oh$
adalar içeriğinde red label olan paket falan alıyolar anasını satayım lükse bak ya
napcan, hayat...
Red label'i bir sokak köpeğine verdim, ertesi gün öldü hayvan.
scotch varken bourbon ne
Scotch'u Dakota'da eşeklere veriyorlar daha çok süt versin diye.
evet
kazık.
carrefourun 199 tl olan sepetini aldım
70 red label
70 smirnoff
70 tekirdağ
70 sevilen kırmızı şarap no 9 galiba
2 paket malbuş
toblerone falan filan bissürü yabancı çikolata
1 paket backwoods
litrelik şalgam
cola-meyve suyu zart zurt bissürü içecek
çerez cips vs.vs.
yabancı güzel bi bira
varoğluvar içinde
nette resmi de var, ben yarısını tükettiğim için çekemiyorum asdafadsa
http://www.klasbilgi.com/wp-content/uploads/2014/11/Carrefour-Y%C4%B1lba%C5%9F%C4%B1-Sepeti-2015.jpg
Güzel yabancı bira dediği de Efes'in ürettiği kozel :P
Ayrıca demek ki red label köpeköldüren viski.
Ayrıca demek ki red label köpeköldüren viski.
evet evet baktıydım ben de içerken ulan bunun tadı efese benziyo diye, efes üretiyormuş vay anasını dediydim. ama zaten efes en birinci bira sdafsd
ayrıca red label çok çirkin hakikaten.
ayrıca red label çok çirkin hakikaten.
carrefourun 199 tl olan sepetini aldım
70 red label
70 smirnoff
70 tekirdağ
70 sevilen kırmızı şarap no 9 galiba
2 paket malbuş
toblerone falan filan bissürü yabancı çikolata
1 paket backwoods
litrelik şalgam
cola-meyve suyu zart zurt bissürü içecek
çerez cips vs.vs.
yabancı güzel bi bira
varoğluvar içinde
nette resmi de var, ben yarısını tükettiğim için çekemiyorum asdafadsa
http://www.klasbilgi.com/wp-content/uploads/2014/11/Carrefour-Y%C4%B1lba%C5%9F%C4%B1-Sepeti-2015.jpg
şu iyi gayet, sadece viski, rakı, votka, şarap zaten 240 falan değil mi normalde.
paket değeri 340 tl miymiş neymiş öyle dediydi arkadaş
benim pakette şarap da vardı ya, güzel de bir şaraptı. ilk gece hüplettiğimden unutmuşum:)o
hem carrefour yok benim oturduğum yerde, arabam da yok. dolayısıyla kümedışı.
sigara vermesi iyiymiş ama. ben yasaklanmıştır kesin böyle kampanyalı paketli şeylerle sigara vermek diye düşünmüştüm.
carefour'a uyuzum ama geçen bizim takımdan arkadaşlar araştırmasını yapmış, en adam gibi yılbaşı paketinin carefour'da olduğu tespitini yapmışlardı
abi adamlar yilbasina kadar en az 2 ser yilbasi paketi bitirip yilbasina da yeni paket aliyorlar..stoklayin abi ole bir ihtiyac varsa..yada yazin surekli bulundursunlar bunlardan
Öne çıkan mesajlar