Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Herkesin her konusda internette fikri var ama ama 8-pack'i olan birilerinden tavsiye almak istiyorum. 186cm / 76 kiloyum ve yağ oranım 13.1 . Karnımın üstünde kaslarımı örten statik bir yağ tabakası var. Alkol ve sigara kullanmıyorum fakat tatlıya çok düşkünlüğüm var. Onu dengelemek için günde 140 kalorilik bir çikulatayı sabahtan yiyip sonra birşey yememeye çalışıyorum ama nerde kerrane tatlısı görsem double ya da triple kaymaklı yiyorum. şimdi 8-pack yapmak için tekrar inandım ve tekrar bir gym'e yazıldım. iki farklı kas gruplu iki güne dağılan. ve her iki günde de karın hareketlerim var. ek olarak 50dk koşu + 50dk bisiklet sürüyorum kalp atış ritmim 110-140 arası olarak fakat bu seferde tatlı krizlerim abarıyor. spor ve kardio programımı nasıl dengelemem ideal olur ? şimdi bir gün a programı diğer gün b programı üçüncü gün sadece cardio yapıp dördüncü gün dilenip tekrar başa sarmayı düşünüyorum . Beslenme durumum ise sadece sebze ve et yiyorum her gün fix minumum 200 gr tavuk,balık ya da kırmızı et çakıyorum. haftada bir iki gün ek olarak pilav ya da makarna falan. günde iki öğün yiyorum karnımın durumu şudur : im sexy and i know it asdfg ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 başlığı okuyunca 6 packin var da 8e kasıyorsun falan sanmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 şu karını bölgesini yaksam alttan 6 garanti çıkacak deriyi gerdiğimde görebiliyorum yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 bildiğim kadarıyla genetik bi olay 6 veya 8 olması. hatta 4 olabiliyor bazı insanlarda. 8 olmuyorsa zorlama yani. çarmıha odaklan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 dostum önce kelimeye şahadet getir ve müslüman ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Sensin demi len resimdeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Genetik olay. Gobek deliginin ustunde 6 altina dogru iki cikiyor bir tek kez bir arkadasimda gordum o kadar 8 pack.. Genelde 4-6 arasi. Yag oranini once 7-8% lere indir fotonu cek bilelim varmi yokmu sonra sekillendirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Bende 6 var ama az yine de gelebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 bende de var ama çok utangaçlar saklanıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 http://s4.hubimg.com/u/1396143_f520.jpg bu hiç estetik bişey değil ki niye istiyorsunuz. elyın gibi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crymearivercia Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ilginc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 benim 7 pack ya üstte 6 tane var altta 1 tane lol alttakini 2 ye nasıl bölcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ahmedinejad said: bu hiç estetik bişey değil ki niye istiyorsunuz. elyın gibi lan. http://ih2.redbubble.net/image.11629943.2055/cp,375x360,s,ffffff.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 kasli hipster jesus olmaz. doganin kanunlarina ters. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 cardio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 8 pack cıkmasının garantisi yok, genetik bir olay. sen 6 pack'i gor, op de basına koy. tatlıyı kes. seker tuketerek abdominal gormek hayalden de ote. biraz da carb load yap ayrıca. cop adam gibi gorunuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ABS lerde kastır,çalıştırmadan çıkmaz ki? Yani yağ yaksam alttan çıkcak düşüncesi epey yanlış. ABS için p90x in programlarına bakabilirsin. Spor salonlarında yaptırılan 4x15 mekik 4x15 crunch 4x10 leg raisesten kat kat etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 idmansız adama p90x yaptırırsan çatlar ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 niye farklı topic biiiiiiir denilen denmiş cardio olacak yoksa olmaz ikiiiiiiii karnı muhafaza etmek çok zordur 2 gün su diyeti yapsan çatırt diye çıkar, bi su içersin geri kaybolur üüüüüç. bende 8li anatomi var sanırım fakat 8i görmedim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 senko said: idmansız adama p90x yaptırırsan çatlar ama sdf No pain no gain ahah. Yani sadece p90xin abs programını yapsın oda çok kolay değil ama olsun sdgfa ayrıca adam jeeeezzz hiçbişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 adam gerçekten jisıs olsa allah babadan rica ederdi çıkardı hemen saçmalama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Arkadaş şimdi sen 6pack çıkarmak istiyosan sana bi supplement kürü yazak antremandan önce ve sonra 1er ölçek protein tozu gece yatarken 1 ölçek kazein protein tozu antreman öncesi ve sonrası 1er servis creatine-glutamine-bcaa antremandan yarım saat önce 8 tane amino asit hapı. öğün aralarında 1er ölçek gainer. sen bunu 2 hafta yap bomba gibi olucaksın hem sikspek yapcaksın hemde gelişiceksin. Ha bide antremandan hemen sonra bsit şeker alman lazım yoksa hemen sönersin; 1 kutuda vitargo alalım sana bodyforumtr de hesabı olan sporsalonu sahibi rpsi yaptım olmuşmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 dostum lcarnitine leri unutmuşun yada albutarex çıkmış yeni daha iyi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Ooo l-carnitine bomba birşey ona 2. ayın başında başlıcazzz şimdi birden yüklemeyelim çok etkili ilaçlar bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar