Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

8-pack'i olan gelsin

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

Herkesin her konusda internette fikri var ama ama 8-pack'i olan birilerinden tavsiye almak istiyorum.

186cm / 76 kiloyum ve yağ oranım 13.1 . Karnımın üstünde kaslarımı örten statik bir yağ tabakası var. Alkol ve sigara kullanmıyorum fakat tatlıya çok düşkünlüğüm var. Onu dengelemek için günde 140 kalorilik bir çikulatayı sabahtan yiyip sonra birşey yememeye çalışıyorum ama nerde kerrane tatlısı görsem double ya da triple kaymaklı yiyorum.

şimdi 8-pack yapmak için tekrar inandım ve tekrar bir gym'e yazıldım. iki farklı kas gruplu iki güne dağılan. ve her iki günde de karın hareketlerim var. ek olarak 50dk koşu + 50dk bisiklet sürüyorum kalp atış ritmim 110-140 arası olarak fakat bu seferde tatlı krizlerim abarıyor.

spor ve kardio programımı nasıl dengelemem ideal olur ?

şimdi bir gün a programı diğer gün b programı üçüncü gün sadece cardio yapıp dördüncü gün dilenip tekrar başa sarmayı düşünüyorum .

Beslenme durumum ise sadece sebze ve et yiyorum her gün fix minumum 200 gr tavuk,balık ya da kırmızı et çakıyorum. haftada bir iki gün ek olarak pilav ya da makarna falan. günde iki öğün yiyorum

karnımın durumu şudur :

im sexy and i know it asdfg

...

Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaş şimdi sen 6pack çıkarmak istiyosan sana bi supplement kürü yazak
antremandan önce ve sonra 1er ölçek protein tozu
gece yatarken 1 ölçek kazein protein tozu
antreman öncesi ve sonrası 1er servis creatine-glutamine-bcaa

antremandan yarım saat önce 8 tane amino asit hapı.
öğün aralarında 1er ölçek gainer.
sen bunu 2 hafta yap bomba gibi olucaksın hem sikspek yapcaksın hemde gelişiceksin.
Ha bide antremandan hemen sonra bsit şeker alman lazım yoksa hemen sönersin; 1 kutuda vitargo alalım sana

bodyforumtr de hesabı olan sporsalonu sahibi rpsi yaptım olmuşmu
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...