-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 diablo 3'ün bu kadar fazla oy almış olması paticik'in geldiği içler acısı durumu göstermekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ben o oy verenlerin ilk 1 ay içinde inferno oynayanlar olduğuna inanmıyorum. inanmakta istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 en sevdiğim oyun walking dead o listede, ama hıyar gibi walking dead goty panpa demiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 benim de assassin's creed 3, ben de oy vermedim ama. bazı oynamadığım önemli oyunlar var, onları oynayıp aralık sonunda veririm oyumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Deathblade said: Oynayanların çoğu 100 kayme boşuna gitmesin diye oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 diablo3 tur sanirim en fazla vakit harcayip oynadigim oyun o oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 fazla vakit dedigimde lvl50de kaldi wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 yılın en büyük let down'ıydı Diablo. Parayı geri alabilsem keşke, o paraya 2 tane dark souls alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 D3'un zirvede olması resmen büyük bir ayıp.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 -Deno- said: diablo 3'ün bu kadar fazla oy almış olması paticik'in geldiği içler acısı durumu göstermekte. -Deno- said: benim de assassin's creed 3, ben de oy vermedim ama. bazı oynamadığım önemli oyunlar var, onları oynayıp aralık sonunda veririm oyumu. Canım benim ya nasıl da ciddiye almış listeyi. Bebeyims Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ahahah adam için adeta ölüm kalım meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Myshkin said: satış rakamının, kaç saat oynadığının ne önemi var. biri çıkıp benim için goty şu diyorsa o dur illa bir veri mi sunması gerekiyor geriye ne kalıyorki grafik lulz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 full throthhle bence evrenın en iyi oyunu. ama en az iyi oynadığım oyunlardan biridir. playy time satıs rakamı falan bişi ifade etmiyo daha iyi oyun cıkmamıs olmasıda d3'ün sucu değil yanı. napalım oy atıcak parti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Darklight1903 said: diablo 3 10 sene daha beklese yine goty olamaz fsdjlkfjsd. rezillik. 10 sene önce çıksaydı deseydin daha etkili olurdu bence =) max payne 3 goty! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 o da olabilir evet :D sadece 2 chapter oynamama ragmen ben de max payne verdim. iki sebepten dolayi aslinda. 1 oyunun zorluk derecesi mukemmel, zoru harbi zor. ikincisi de oyunu actigim an o muzik geldi ya, goty oldu zaten otomatikman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Fin said: Myshkin said: satış rakamının, kaç saat oynadığının ne önemi var. biri çıkıp benim için goty şu diyorsa o dur illa bir veri mi sunması gerekiyor geriye ne kalıyorki grafik lulz ? geriye en önemli şey yani gameplayin kendi kalıyor. Diabloda benim de online time'ım yüksek de ayıla bayıla oynadım yani çekirdek çitlemek gibi bir şey. Oynayanların pek çoğu da item düşse de okutsak modunda oynuyor zaten ben dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Kanuni said: D3 iyi oyun olmasa patide kendi bolumu olmazdi, en hafifinden pati yonetimi o bolumu acmissa gotydir pardon da d3'ün bölümü d3 gelmeden önce açıldı, d3 çok iyi bir oyun olduğu için ayrı bir bölüm falan açılmış değil. 2 ay oynadık bitti gitti, 11 yılın çalışması budur diyen firmadaki adamlara bir daha iş bile verilmemesi lazım ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Oh my... You are not dave :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 diablo 3 2012nin en iyi oyunu olabilir ama sadece 2012 nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 farcry3 derim, borderlines2 güzelde benlik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 aente said: Kanuni said: D3 iyi oyun olmasa patide kendi bolumu olmazdi, en hafifinden pati yonetimi o bolumu acmissa gotydir pardon da d3'ün bölümü d3 gelmeden önce açıldı, d3 çok iyi bir oyun olduğu için ayrı bir bölüm falan açılmış değil. 2 ay oynadık bitti gitti, 11 yılın çalışması budur diyen firmadaki adamlara bir daha iş bile verilmemesi lazım ahah. 2 ay mukemmel bi sure hack n slash icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 niye mukemmel? oyunu core bi' oyuncunun bitirmesi 3 gun - 1 hafta arasi. hardcore denesen 2-4 hafta arasi da ona gider. 1-1.5 ay oyunu sadece bitirmeye gidiyor. 1 ay da 'lan yeni bi` sey gelir mi acaba?' diye beklemekle gecse, normal yani bence. bu kadar tekrar iceren oyunun 2 ay 'bile' oynanmasinin tek sebebi de 80 senedir cikmamis olmasiydi. balon patladi yani. yoksa diablo 2 de olunup bitilecek oyun degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 balon falan degil.hacknslash oyundan beklentileriniz cok garip ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 benim beklentim falan yoktu, oldugunu soylemedim. dedigim gibi d2'den de cok hazetmezdim. pvp'sinin hos olabilecegini dusunerek aldim. sonra blizzard factor girdi isin icine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 d1-d2 ile bir tur nerdeyse net evrimini gecirdi sonrasinda bir suru o turden oyun cikti, gikiniz cikmadi su forumda titan quest haric oda cok nadir yani, sonra d3 geldi beklentiler sanirim yeni evrimdi , olamazdi zaten olmadida. d3 bence turun en iyi ornegi bana gore. bana gore diyorum bak :) bananin adini verdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar