Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GOTY 2012

tomkat

Öne çıkan mesajlar

-Deno- said:

diablo 3'ün bu kadar fazla oy almış olması paticik'in geldiği içler acısı durumu göstermekte.

-Deno- said:

benim de assassin's creed 3, ben de oy vermedim ama. bazı oynamadığım önemli oyunlar var, onları oynayıp aralık sonunda veririm oyumu.

Canım benim ya nasıl da ciddiye almış listeyi. Bebeyims
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

Myshkin said:

satış rakamının, kaç saat oynadığının ne önemi var. biri çıkıp benim için goty şu diyorsa o dur illa bir veri mi sunması gerekiyor

geriye ne kalıyorki
grafik lulz ?

geriye en önemli şey yani gameplayin kendi kalıyor. Diabloda benim de online time'ım yüksek de ayıla bayıla oynadım yani çekirdek çitlemek gibi bir şey. Oynayanların pek çoğu da item düşse de okutsak modunda oynuyor zaten ben dahil.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

D3 iyi oyun olmasa patide kendi bolumu olmazdi, en hafifinden pati yonetimi o bolumu acmissa gotydir

pardon da d3'ün bölümü d3 gelmeden önce açıldı, d3 çok iyi bir oyun olduğu için ayrı bir bölüm falan açılmış değil.

2 ay oynadık bitti gitti, 11 yılın çalışması budur diyen firmadaki adamlara bir daha iş bile verilmemesi lazım ahah.
Sosyal ağlarda paylaş

aente said:

Kanuni said:

D3 iyi oyun olmasa patide kendi bolumu olmazdi, en hafifinden pati yonetimi o bolumu acmissa gotydir

pardon da d3'ün bölümü d3 gelmeden önce açıldı, d3 çok iyi bir oyun olduğu için ayrı bir bölüm falan açılmış değil.

2 ay oynadık bitti gitti, 11 yılın çalışması budur diyen firmadaki adamlara bir daha iş bile verilmemesi lazım ahah.

2 ay mukemmel bi sure hack n slash icin
Sosyal ağlarda paylaş

niye mukemmel? oyunu core bi' oyuncunun bitirmesi 3 gun - 1 hafta arasi. hardcore denesen 2-4 hafta arasi da ona gider. 1-1.5 ay oyunu sadece bitirmeye gidiyor. 1 ay da 'lan yeni bi` sey gelir mi acaba?' diye beklemekle gecse, normal yani bence.

bu kadar tekrar iceren oyunun 2 ay 'bile' oynanmasinin tek sebebi de 80 senedir cikmamis olmasiydi. balon patladi yani. yoksa diablo 2 de olunup bitilecek oyun degildi.
Sosyal ağlarda paylaş

d1-d2 ile bir tur nerdeyse net evrimini gecirdi sonrasinda bir suru o turden oyun cikti, gikiniz cikmadi su forumda titan quest haric oda cok nadir yani, sonra d3 geldi beklentiler sanirim yeni evrimdi , olamazdi zaten olmadida.

d3 bence turun en iyi ornegi bana gore. bana gore diyorum bak :)

bananin adini verdim :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...