Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 abi tribe girmeyin. o oyların yarısı troll sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Sikayetlerinizi lutfen paticik genel yonetimine bildiriniz. Ko da cok oyunculu ne yani oyundan anlayan hep sizmisiniz abicim :) Ona bok buna bok hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 goty, yil icerisinde en cok konusulan, en cok oynanan, en cok satan oyun demek. ama tabi ki kisisel gorus cok onemli burda bazilari ya hic oynamadi diablo 3 ya da 4 saat oynayip birakti. tabi ki onlar baska oyuna oy vericek ama genele bakildiginda ne yazik ki goty diablo 3. bende hayal kirikligi yaratmasina ragmen en cok oynadigim ve en zevkle co-op yaptigim oyun diablo 3 ben gidip de baska oyuna oy versem iki yuzluluk olurdu gonullerin sampiyonu sorulsaydi Civ 5'e oy verirdim gecen sene de istemeyerek de olsa skyrim'e verdim oyumu cunku en cok zaman harcadigim single player oyun oydu.burda sayfalarca tartisildi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Metin 3'ü bilmem ama Metin 4 taş ve sopalarla oynanacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 kisisel played timeima bakiyorum 1-diablo 3 2-starcraft 2 3-cs:go 4-tf 2 5-civ 5 digerleri 15 saatin altinda zaten ben gidip de 1 numaradakini secmezsem iki yuzluluk yapmis olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ciddi yazıyodum bende. adam sc tayfasındanmış. cüce de gelsin aynı dilden konuşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Ben en çok tf2 oynamışım saat olarak bakınca. Bu sene daha adam gibi bir şey çıkmamış demek =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 diabloda 300 saat played im var ki son 4 5 ayda acmadım bile galiba. iyi oyun iste 300 saat oynatıyosa kendini bi oyun icin yeterli. hea ben suan en cok oynadıgım civ 5 i sectim ayrı mesele o da 1 haftada 100 saat oynattı terbiyesiz gibi. ama bi dk ya saate bakcaksak dota lazım dota 2 de en az 600 saatim var bu yıl o da en az yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 crusader kings 2 yok listede, olmamış bu anket. vermiyorum oy. ben ekledim oldu. ayrıca "üye olmayanlar oylayabilir" seçeneği açık bırakılmış, zaten öyle bir anketin kıymeti kalmıyor heh. onu sadece üyelere çevirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 d3 net son 3-4 yılın en iyi oyunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Cokomantis said: d3 net son 3-4 yılın en iyi oyunu ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Farcry 3 de ikinci ne oluyor kac gun oldu cikali :) D3 sen yokmusun sen paylasilamayan kedi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 satış rakamları çıkarsa ortaya d3 haterları napar bilemedim sdf 900 saat falan oynattı diablo3 hiç bi oyunu oynamadım o kadar tabi bana göre iyi değil yoklukta çok iyi geldi. ama eğlenerek oynadığım oyun nadir bu sene ya borderlands fena değildi bide skyrim oynadım lan ben sanki bu yıl niye listede yok diyecektimde kasım 2011de cıkmıs sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 geçen yılki anketi skyrim açık ara birincilikle bitirdi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 satış rakamının, kaç saat oynadığının ne önemi var. biri çıkıp benim için goty şu diyorsa o dur illa bir veri mi sunması gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 LethE said: ciddi yazıyodum bende. adam sc tayfasındanmış. ahah bu nasil bi mantik ya tamam anliyorum populer olan bi seyden nefret etmek moda oldu son zamanlarda.ayrica hak da veriyorum cod gibi oyunlardan tiksinenlere, ben de sevmiyorum cod ve diger casual serileri ama populer olanlarin bazilari sc2 gibi mukemmel oyunlar oldugu gercegini degistirmiyor son 10 yilin en iyi multiplayer oyunu sc2 rts single player campaign siralamasinda da birinci gelir ben dishonored'dan hic hoslanmadim ama ona oy verenlere zevksiz casual diye bok atmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Sam said: geçen yılki anketi skyrim açık ara birincilikle bitirdi zaten. evet cok buyuk eksikleri olmasina ragmen kendini oynatmisti ve hic acimadan istemeyerek de olsa goty oyunu vermistim anket zaten anonim, anca kendinize yalan soylersiniz diablo 3'u saatlerce oynadiktan sonra goty "benim icin" bu degil derseniz ha genele bakildiginda zaten tartismasiz pc goty diablo 3 satis rakamlarina, oynayan kisi sayisina ve yapilan hype'a bakarsak ben de bu iki verinin sentezini yaparak goty diablo 3 dedim zaten civ 5 ve diablo 3 arasinda kalmistim ama mantikli acidan bakinca diablo 3 cikti sonuc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ben diablo3ten cok dota2 oynadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Senin gotyun dota o zaman, git sec .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 sen benim gotymi ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Yimemmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Oynayanların çoğu 100 kayme boşuna gitmesin diye oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 tomkat said: goty, yil icerisinde en cok konusulan, en cok oynanan, en cok satan oyun demek. goty en popüler oyuna denmez, kaliteli, rakiplerinden farklı deneyime sahip, bir şeyler başarmış oyuna denir. senin en çok diablo 3'ü oynamış olman da bir şey değiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 EN ÇOK OYNANAN OLSAYDI O ZAMAN GOTY ANGRY BIRDS SEASON PASS OLURDU!!! your argument is invalid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar