Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 geçen arabanın arkasında gördüm bu ne lan? dedim arkadas soyledi eses taraftarı meşale yasağını protesto etmek için tribünde troll face açmış kocaman ve mesale protestosu muhtesem aşağıda videoyu ekliyorum, izleyin forumda baktım bulamadım bi yerde konusu geçmiştir illa ki diye garbage'a açıyorum en cok izlenen taraftar videosuymus eskisehirde yasiyorum ama daha yeni haberim oldu heh bence super yapmislar
HakkiYendi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 ogrenciler olmasa su stadi ibbninkinden farkli olur muydu acaba
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 eskisehirsporun macina falan gitmiyor universite ogrencileri hatta %95 inin alakası yok eskisehirsporla adam istanbuldan ankaradan gelmiş niye eses taraftarı olsun stadı doldursun biraz mantık ya eskisehirspor tribünleri 10 sene once de boyleydi 30 sene once de .
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Geçen sezonda yapmışlardı bunu, hatta o yansa altındakiler napacak nasıl kurtulcak dendiydi medyada
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 evet gecen sezonun videosu bu.mart ya da nisan olması lazım 1 kere yapmıslar ben kacırmısım
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Bu götelekler sahada kalsalar iyi de sokağa da aynı fanatiklikle gelince sıkıntı oluyor.
reyou Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 oha cok iyi lan, gozgoz lu olarak taktir ettim.
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 İşin kötüsü orjinal değil. Daha önce Avrupa tribünlerinde yapılan 2 tanesini ben izledim alt liglerinde. Aradım da bulamadım şimdi.
reyou Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 hmm, ama abi bak simdi isin kotusu turkiye'den once avrupada bazi ulkelerde cumhuriyet ilan edilmis, biz nie ettikli lan? hani biz marjinaldik?
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 küheylan said: İşin kötüsü orjinal değil. Daha önce Avrupa tribünlerinde yapılan 2 tanesini ben izledim alt liglerinde. Aradım da bulamadım şimdi.ara? merak ettim
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 yuh bok atıyor muşum gibi anlaşılmış ya lan. Neyse dediğim olayda pyro is not a crime yazıyordu pankartlarda arkasında yakılıyordu. Bir tanesinde yazılar kesikti hatta meşaleler yandığında okunuyordu yazı.
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 meşale yasağını protosto etmeleri çok iyi olmuş, çok kötü bir yasaktı hakkaten.
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Nasıl yakmamışlar lan o çarşafı ?
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Öğrencilerin alakası yok Eskişehirspor'la ben 6 yıl okudum herhalde 5-6 kere falan gitmişimdir onların da 3ü beşiktaş maçıydı =) Taraftarı çok iyidir eses'in farketmez öğrenci falan
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 eses taraftarı statta kral ama dışarıda da aynı kafada, o kötü. bir de meşale yasağı bariz bi şekilde çok iyi oldu. ensesine kıvılcım sıçramış olan varsa bana hak verecektir
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 mesale yasagi kalksin ya
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Bursaspor da kaldırım taşı söküyor sokaklarda işte. Kültür farkı ne yazık ki.
Öne çıkan mesajlar