Max Damage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2020 Spoiler Yeni bölümleri beklerken tekrardan izlemeye başladım ve bir şey fark ettim. Mikasa'nın ailesini öldürdükleri bölümde haydutlar annesinin doğulu olduğu ve kızın da anne tarafından doğulu olduğunu söylemişti. Hiç dikkat etmemiştim herkesin ismi Alman veya Prusyalı ismiyken Mikasa'nınki Japoncaydı. Son bölümde de Eldianlı çocuğu ispiyonlamayan Japon (doğulu bir ırk ismi verdiler) kadın ayrıntısı vardı. Mikasa'nın ataları Paradise'e nasıl gelebildi aklıma takıldı. Sonraki bölümlerde açıklıyorlar mıydı? Bir de Eren'in dosdoğru Reiner'in karşısına çıkması direkt şu sahneyi hatırlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2020 @Max Damage Spoiler hatırladığım kadarıyla açıklamadılar. son bölümden anladığımız kadarıyla başka ülkelerde de eldian toplama kampları var. yani, ya eldianlar dünyanın 4 bi tarafına dağılmışlardı ve farklı ırklara karışmışlardı o melezlerden bi kısmı savaş sonrası adaya geldiler. ya da eldianlar ile birlikte yaşayan normal insanlar vardı fritz adaya gelirken onları da getirdi, ikisinden biri. diğer ülkelerdeki toplama kamplarındakiler de belki savaş zamanından esir alınanların soyudur, henüz bilmiyoruz. mikasanın annesi mikayasaya oya benzeri bi el işlemesi öğretmişti. bu işlemeyi nesillerdir aktarıyoruz sende çocuklarına öğreteceksin falan demişti. işlemenin bi olayı var mı, varsa ackermanlar ile mi ilgili yoksa mikasanın annesi tarafıyla mı ilgili hepsi muamma. "annemin meşhur yemeğinin gizli tarifi" türünden basit bişey de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2020 8 bölüm kaldı nasıl final sezonu olacak anlamadım sanki daha açıklanacak ve işlenecek çok şey varmış gibi.acaba bunu da 2 part mı yapacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2020 Kesin Part 2 diye ayıracaklar. 3 bile gelebilir hatta, daha manga bitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2020 bölüm sayısı belli değil abi nerde gördün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2020 12 yetmez mangadaki yerleri işlemeye, rahat 24 çıkar. güzel yerde bitirdiler, daha anlatılacak çok şey var. yavaş yavaş göreceğiz. yalnız çocuk charları hiç tutmadım ben, eldianlar & marley toptan kötü aslında adalı olmayan. maraş dondurması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2020 te en baştan başladım ben gaza gelip, ÇOK GÜZEL YHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 dün son bölüme kadar geldim 4. sezonda; Spoiler duvarın falan dışına çıkıp diğer bölgeleri karakterleri görmemiz süper olmuş bence, 4 sezon aynı yerde aynı karakterler sıkardı artık. yaralı askerin de eren olduğunu farkedince OHHOHOHH SHIIEEET oldum bi de Spoiler olm şunu izleyip duruyorum 2 gündür, serideki en iyi sahnelerden biri ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Bu hafta yokmuş?? Konunun up'landığını gördüğüm an kendime ıhlamur demleyip büyük bir keyifle pc karşısına oturdum ama yeni bölüm olmadığını gördüm Müslüman yılbaşı kutlamaz allah kahretsin ya yılbaşı ayağına yediler kesin bu haftayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 bütün seriler yılbaşı arasına girdi. zaten bugünden itibaren yeni sezon başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 5 dakika önce, Gizli dedi ki: Bu hafta yokmuş?? Konunun up'landığını gördüğüm an kendime ıhlamur demleyip büyük bir keyifle pc karşısına oturdum ama yeni bölüm olmadığını gördüm Müslüman yılbaşı kutlamaz allah kahretsin ya yılbaşı ayağına yediler kesin bu haftayı hahaha kusura bakma ya ben de şimdi yeni bölüm var mıdır yok mudur diye bakıyodum ama haftaya mı çıkıcak o zaman yeni bölüm bi de hangi gün çıkıyor tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Pazar çıkıyor olsa gerek, ben pazartesi altyazılı izliyorum. Tam zamanında üpladın anlayacağın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 @Saeros bu pazar yeni bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 1 saat önce, Gizli dedi ki: Pazar çıkıyor olsa gerek, ben pazartesi altyazılı izliyorum. Tam zamanında üpladın anlayacağın sdf shfd gerçekten istemeden trollemiş gibi olmuşum son bölüm fena bitti yalnız fena olucak 5. bölüm OVA'ları hiç izlememiştim onlara bakıyorum şu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 şu reiner eren sahnesini şimdi tekrar izleyince çok daha güzel cuk diye oturuyor cidden ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2021 Spoiler abovvv neler oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2021 of of of bekle ki bi hafta geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 (düzenlendi) eren tam Spoiler oldu, keşke adada kalsalarmış. haklıyken haksız olacaklar. Ocak 11, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 abbbboo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 OLAYLAR güzeldi bölüm ama of abi 1 hafta bekle her seferinde çok koyuyor ya ksdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 Spoiler Gençleri kuyuya atan Arimin yoldaş mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 (düzenlendi) Allahım o neydi öyle Eren'in neden en sevdiğim animu karakteri olduğunu bir kez daha anladım Spoiler O armin evet. Devasa titanın gücünü alınca boy atmış ergenlikte sjhdfbs Ocak 11, 2021 Gizli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 19 dakika önce, Dynun dedi ki: Gizli içeriği göster Gençleri kuyuya atan Arimin yoldaş mı bana o gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 (düzenlendi) Spoiler Yok öyle kendi ülkenizde tostosları yayarak oturup iphonedan tiktok videosu çekmek. iphoneları günlük 1$'a çalışarak üreten çocuğun gazabı sizi tahtınızdan etmeye geldi. EREN JAEGER sizi samimiyetsizliğinize gömmeye geldi. VUR EREN VUR ENTERNASYONALİZM ADINA VUR, TÜM EZİLENLER İÇİN VURRR KÜKREEE :D:D:D:D Ocak 11, 2021 Gizli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 son sahneyi 3-4 kere izledim vay anasını diyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar