ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 ahah çok iyi ya, oyunda gerçi koltuk sallanmasa da gene bu hareketler vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2020 On 08.08.2019 at 20:28, Xenus dedi ki: supermiş cog iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2020 gene döktürmüş patrik, kanalını da tavsiye ederim. soundtrack'leri efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2020 2. sezona baslicam da film falan yok di mi arada? 1-2-3 direk izliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2020 Movieler recap. Sezonları direkt izleyebilirsin. Birkaç tane de OVA var sidestory ama izlemesen de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2020 ovaları da izle bence, gayet iyiler özellikle annie'ninki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 Final sezon PV yayinlandi. Bu sefer studyo mappa yapiyor ve yonetmen de farkli. Spoiler Staff: Spoiler Directed by: Yuichiro Hayashi Series Composition: Hiroshi Seko Character Design: Tomohiro Kishi Total drawing director: Daisuke Niinuma Director: Atsushi Shishido Effect drawing director: Satoshi Sakai, Taichi Komata Color design: Ayako Suenaga Art director: Kazuo Ogura Screen design: Awawa Yusuke 3DCG director: Takahiro Kamizono Cinematographer: Shigeru Asakawa Edit: Yoshito Masato Sound director: Masafumi Sanma Musics: Hiroyuki Sawano / KOHTA YAMAMOTO Sound effect: Naoto Yamatani (Sound box)Sound production: Techno sound Animation producer: Matsunaga Rito Production: MAPPA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 Gelibolu'da dev mi kullanmışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 bir Atatürk bin titanı yokeder! manga hala bitmemişken nasıl final sezonu diyorlar anlamadım, salgın başladığından beri yeni bölüm çıkmadı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 Yazarı bu arca başladığı zaman bu final arc olacak demişti. Mangada olayların gidişatı da o yönde zaten. Ama animede çok büyük ihtimalle önceki sezonda yaptıkları gibi Part 1/Part 2 diye ayırırlar arada birkaç sezon atlayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Beyler bir yardım lazim. En son Spoiler elemanlarin denize ulastiklari bölümde kalmistim. Ondan sonra yeni bölüm yayinlandi mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 bu kış sezonunda gelecek ondan sonrası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 Bedeninizi hazırlayın, 1 hafta kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 başladımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 özet filmi çıktı. 3 gün sonra yeni bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 hasikomeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 op zayıf, ed zayıf. yakışmadı SnK'ya ilk bölüm de biraz meh. tamam girizgah yapıyorlar ama denizin öbür tarafını inşallah 3 bölümde bitirirler. sonuç itibari ile sönük başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 aynen pek gaza getirmedi. hatta kafamı karıştırdı gene bi wtf oldum. Spoiler galiba geçmiş olayları izliyoruz burada. yaralı çocuk da bizim bildiğimiz armored titan olacak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 @Oce4n Spoiler yok geçmiş olaylar değil. maria duvarının geri alınışından sonrası. zeke, reiner ve o köpek titan kaçmışlardı hani. denizin öbür tarafında başka bi milletle savaşıyorlar şu anda. onu gösterdi. ki zaten reiner zeplinden atlayıp kaleyi dağıttı. armored hala aynı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 manga falan okumadım bu arada. karşı taraf kimdir bilmiyorum yani. uzun aradan sonra izleyince karıştırmak normal ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 İlk bölümün kafa karıştırması normal, mangada okurken ben de ne oluyor arada bir şey mi atladım filan diye şaşırmıştım. Başka bir yerde başka olayları anlatıyorlar, yeni karakterleri filan tanıtıyorlar bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Spoiler haaaa ya reiner bu kadar yaşlı değildi diye başka bir reiner dedim kendi kendime...... ama cidden yaşlı. o zaman baya gelecek bu izlediğimiz bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Spoiler Evet sezonlar arasında timeskip var birkaç sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar