Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Spoiler Muhtemelen Livay titan olacak. Sezon fragmanında titandan normal insana döndükten sonraki o meşhur göz altı çizgileri vardı ve siz ne yaptınız diye bağırıyordu. Manga falan okumadım bu arada. Tamamen benim çıkarımım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 dediğin pv'yi bulamadım. bi de daha önce de söylemişin aynısını. illa dev yapıcan adamı :P On 24.10.2018 at 15:47, Max Damage dedi ki: Gizli içeriği göster Anime spo Creditten sonra çıkan çatı kavgasına göre Livay dev olmuş gibi. Yüzü falan Eren'in devin içinden çıktıktan sonrası gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Spoiler antman - thanos gibi colossal titanın götüne girmiş olabilir. titan kanı falan var da yüzdeki izlerden yok. @Borlach Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 aa ben bu ending'i unutmuşum eyvallah. evet izler yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 ulan beklim toptan izlim diyodum dayanamadım 4 bölümüde patlattım üst üste, ne güzel anime lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 4 mükemmeldi yine. Bu bölümler mangada da çok iyiydi ama animasyonla seslendirmeyle filan etkisi 10 kat artıyor. Eren vs Bertholdt: Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 ağlattı ibinler bu bölüm Spoiler rip armin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 muhteşem bi sezon oluyo lan bu. ben aşırı beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 Ben üçüncü sezonun ilk part'ını izlemeyi unutmuşum. Öyle mutlu oldum ki sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 On 22.05.2019 at 02:02, Borlach dedi ki: dediğin pv'yi bulamadım. bi de daha önce de söylemişin aynısını. illa dev yapıcan adamı Ben de aradım bulamadım cidden. Ama şimdi son bölümü izleyince gördüm gözünün etrafı savaşmaktan kan olmuştu belki de o yüzden yanlış fikir yürüttüm. Bu arada son bölüm muazzamdı. Levi'da nasıl bir skill var belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 vay anasını. got'un yapamadığı yaptılar. beklemiyordum hiç. Spoiler got s4 gibi bu sezon. https://www.imdb.com/search/title?title_type=tv_episode&num_votes=1000,&sort=user_rating,desc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 6 saat önce, Max Damage dedi ki: Ben de aradım bulamadım cidden. Ama şimdi son bölümü izleyince gördüm gözünün etrafı savaşmaktan kan olmuştu belki de o yüzden yanlış fikir yürüttüm. Bu arada son bölüm muazzamdı. Levi'da nasıl bir skill var belli değil. geçen sezonun son bölümünden bir sahneymiş, bende unutmuşum. yukarda xenus koydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Benim aklıma takılan bir şey var. İlk bölümde dev titan ana kapıyı, zırhlı titan da iç kapıyı kırmıştı. Armin ve Eren'in çocuk olduğunu düşünürsek Raynhart ile Bertoldo'nun da çocuk yaşlarda olması gerekmiyor mu? O yaşlarda nasıl öyle bir görev alıp saldırı yaptılar. Yoksa devlerin içinde başkaları mı vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 vampir dev onlar, genç duruyorlar o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Abi ben ciddiyim. Mesela Annie female titan olarak sonradan çıktı onun bir mantığı vardı ama Reiner kapıyı kıran kişiydi. Nasıl o yaşta böyle bir görevi olsun. Keza koca devi sırtına alıp kuleden aşağı atmıştı. Özel bir gücü mü var nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 child soldier abi normal. bi de reinhartla bertholt daha büyük diğerlerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 ulan tam oturmuş ya ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 (düzenlendi) Bunların seiyuuları da aynı. Zeke=Dio, Erwin=Jotaro. Haziran 1, 2019 ShadowFury tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 evet. onun için tam oturmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Spoiler Bu bölüm nihayet bodruma iniyorlar. Bölümün yarısı dialogla geçecek, kalan yarısında bodrumun boşaltılmış olduğunu görecekler diye korkuyorum. Gerçekten şu bodrumda ne varsa çıksın ortaya. İlk bölümden beridir onu bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Spoiler Abi yahudiler? Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 sdfsdf garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 The Last Stand AMV not: ağır spoiler var. Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar