Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 ben baya dangalak filanım galiba, bütün sezonu pek anlamadan seyrettim :P (önceki sezondan tekrar yapmadan seneler sonra löppedenek girince ööle oldu) Sonra ulan anliym bari nemiş diye youtube fan videolarına filan bakiym dedim, baktım anlamaya çalışınca 1500 yıllık historiyi anlamak gerekiyo, yok o aile bu bilmem ne, vs. vazgeçtim, ehe. salak ve mutlu olarak yaşamaya devam edeceğim :P yigünner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 anlamadığın kısmı sor burada, cevaplamaya çalışalım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Daha animede anlatilan bir sey yok zaten. Cok merak ediyorsaniz 50den baslayin mangaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Sam said: anlamadığın kısmı sor burada, cevaplamaya çalışalım. :) soracak kadar bir şey yok, seyrettikçe açılacağım kadar açıldım işte. aslen konu önceki sezonu HİÇ hatırlamamaktan kaynaklandı sanıyorum. öyle bi unutmuşum ki ilk titan kadını (annie?) bile hatırlayamadım, bu kimdi oldum görünce. eh bir de yeni sezon bi 3 gün ileri, bi 5 gün geri, bi o ekip, bi bu ekip filan yapınca iyice dangalağa bağladım :P velhasıl denyo seri 78 yıl ara verip sonra konuya sağından solundan yanaşarak seyir zevkimin içine etmiş oldu. neyse ki enişteniz bayılıyo buna da devam edicez el mecbur. öbür türlü ben yürüyüp gitmiştim sanki... ağzımda kalan tat meh oldu. severdim keratayı halbuki, yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Bu topic altinda Manga hakkinda konusmak yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 @Feamer: 2 chapter önce filandı, 93 olması lazım yani. @Manga okumayan herkes: Feamerin spoilerını açmayın, minor da olsa mangadan bayağı önemli bir bilgi çıtlatıyor ve bayağı güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Valla manga ayrı konusu olduğunu unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 mangayı bu başlıkta konuşmuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=kmoyUF_rCBE annie ova'sı geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 oh şahane haber, yıllardır hasret kaldık annie'ye. yarın da granblue fantasy'de 12 gün sürecek snk collaboration event geliyor, playable mikasa & levi, eren titan mode summon, kılıç, scout skin, event story'de annie (ayrıca boss olarak) filan bomba oldu benim için. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Vol. 24: Annie’s story Part 1 (8 Dec 2017) Vol. 25: Annie’s story Part 2 (9 Apr 2018) Vol. 26: Mikasa’s story (9 Aug 2018) 3 bölüm olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 https://www.humblebundle.com/books/attack-on-titan-books . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 https://www.humblebundle.com/books/attack-on-titan-books . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 ikinci oyun steam'de çıkmış, 20'sinde ingilizce çevirisini de ekleyeceklermiş. bu sefer orijinal bir karakter yaratıp onunla da oynanabiliyormuş sanırım, iyi bari bunu alırım sonra indirimde herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 temmuzda geliyor https://www.youtube.com/watch?v=EHzBhrncmac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Başladı, yumulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
takamuraa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 iyi ya direk aksiyona girmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 hızlı başlangıç. Özlemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 mangada şu ana kadar en zayıf bulduğum arc başladı, bakalım devamını bu sefer veecekler mi yoksa bunu bitirip gene ara mı verecekler. nifa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Mangada bu arcta aşırı sıkıcı, gereksiz yere sakız gibi uzatılmış kısımlar filan var bayağı, ama çok iyi kısımları da vardı. Ama ilk bölümden yüksek tempoda gidecekleri izlenimine kapıldım, Normalde 1.5-2 chapter = 1 bölüm formülüyle gidiyorlardı, bu bölümde o formülün dışına çıktılar. Hızlıca bir baktım da Ch.51-57 arasını atlaya atlaya geçmişler bu bölümde. Aynen bu şekilde mangaya pek sadık kalmadan, gereksiz kısımları atlayarak giderlerse bu arcı bayağı güzel bi hale getirebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 meh başladi mangadaki o gereksiz kölelik ve drami cikarirlarsa fena olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 meh mi, aksine aşırı iyi bir başlangıç yeni hikaye için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 ya böyle 3. sezonu olan ve aralarında bu kadar uzun zaman olan serilerde biraz recap yapsınlar. Ben hiç hatırlamıyorum ne oldu en son ya. Bak One Piece mis gibi 7 dakika recap var ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Git son bölümü tekrar izle abi niye bizim animemizin 7 dksını recape yediriyorsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar