Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Kıllı titan belli oldu mu ? Berserk'ten bu yana izledigim tek anime diyebilirim. Ama Sacma bir sey var ilk bolumlerde kral vs.. ust duzey bir ton adam vardi bu priest olayinda hic bir sey yapmadilar ne sorgu ne sual. Adami tartaklayip biraktilar resmen , belli ki titan mevzusunu bilen bir ton insan, rahip vs var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 masticore, sorularının cevabı mangada verildi ama animede daha var bayağı. yarın çılgın bölüm geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 shits on fire sonraki bolume kalmis butun olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 aynen öyle olmuş ama olsun, "birşey olmuyor yaa"cıları düşünmüşlerdir lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 onu da yazan bendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 bu bölümünde en kalp çarpıntısı yapan sahnesi buydu benim için ikinci sezon efsane ilerliyor ya hiç tatava yok, saf aksiyon. direkt konuya giriyor, hiç baymıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
takamuraa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Gizli said: bu bölümünde en kalp çarpıntısı yapan sahnesi buydu benim için Aynen tekrar tekrar izledim çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
takamuraa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Gerilimi çok fena veriyolar animasyon olsun ostler olsun fazla iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 https://i.imgur.com/cFHOAtc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 takamuraa said: Gizli said: bu bölümünde en kalp çarpıntısı yapan sahnesi buydu benim için Aynen tekrar tekrar izledim çok iyiydi. mikasa'ya heralde en çok sövdürecek sahne o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 ne yapsaydı abi? eli tetikte olan bi o vardı. hani üzerilerinde böyle bi şüphe varken başıboş bırakılmaları saçmaydı zaten. mangayla alakalı bişi varsa yazmayın zaten pls. ben 3D kullanmalarına ayar oldum ama ulan bu kadar büyük franchise da bile şunu yapmasınlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 yazmıyorum kalanı manga spoiler olabilir 10dakka i am colossal armoured titan diyaloğunu dinleyip beklemesi tam lulz hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Xenus said: https://i.imgur.com/cFHOAtc.jpg LAN AHHAHAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Fin said: yazmıyorum kalanı manga spoiler olabilir 10dakka i am colossal armoured titan diyaloğunu dinleyip beklemesi tam lulz hani şüphelendirmeden yeraltına götürmeleri yönünde talimat verdi zoe, plan oydu ama reiner kendini kaybedince seçenek kalmadı annie olayındaki gibi. mikasa da son ana kadar bekledi herhalde reiner vazgeçip rolüne geri döner diye. berthold öyle yapıyordu zaten. dinlemeyip de baştan saldırmak daha büyük riskti, zaten gördük kollarıyla filan bloke ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 her bölüm 24dk , 8 dakikası kafadan gidiyor özet ve bölüm sonu ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 haydaa reiner reis :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Tam yerinde bitirmişler ya... Tam olarak hangi gün yayınlanıyor yeni bölüm Baş titan veya titanları yöneten eren'in babası cıkıcak heralde bu serinin sonunda. Herkesin bildiği bir şey gerci heh yani teori benim ki ama baba bir yerden pörtlüycek orası kesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 sanmam, bana kalırsa olacak olan baş titanın insanların kralı olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 bastitan dediginiz maymunsa manga threadde konusuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 konuşul'd olabilir ama biz manga okumadık hocam no spo pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Yok degil yani bilmiyorum ki o da olabilir başkası da ama spoiler verme :) Şeyi merak ediyorum manga bitti mi ? İlk kez manga okuyabilirim bittiyse meraktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 hayır devam ediyor ve sonu da görünmüyor, en son çok büyük açıklamalar oldu bu başlıkta sorulan herşeyi yanıtlayan. herhalde gelecek sezon sonunda bulursunuz cevapları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Spoiler vermek te zor ya, mangada bayağı iç içe girdi konular. En ufak spoilerı vermek için plot exposition/flashback arcını komple anlatmak lazım. @Sam Gelecek sezon da yetmez bence. Birşeyler açıklıyorlar ama cevapların asıl büyük kısmı flashback arcında. Manga ile anime arasında 50 chapter filan var. Tahminim bi 12 bölümlük sezon daha yaparlar sonraki arc için, ondan sonraki arc için de 25 bölümlük sezon gerekir, flashback kısmını da hızlıca onun sonlarına filan sıkıştırırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 evet yetmeyebilir bence de, çok üzülmesinler diye gelecek sezon dedim lol. (:P) bunu kaç yıl beklediler zaten yazık. aslında bu sezonki ed, neyse söylemiyim birşey lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 anime only seyici olarak çıkarımlarım kıllı titan baş kötü. reiner ile bern bunu görünce tırsmışlardı baya. farklı titan factionları var yani. eren ile ymir, reinerların factiondan değil orasını biliyoruz. birde aristokrasi ile church tüm olaya hakim gibi. titan olayın altından the experiment filmindeki gibi bi durum ortaya çıkabilir. insanlığı hapsedip bütün kontrolü üzerimizde tutalım gibi bişi amaçlamış olabilir aristokrasi, sonra the experiment gone wrong gibi bi durum var olabilir. eren'in babası prof bu işin merkezinde orası belli. basement reveal'ı birde ilk sezonda flashback'te eren'e iğne yapması, titan powerı da orada veriyor herhalde. orada baya ağlamaklı yapıyordu iğneyi yanılmıyorsam. kıllı titan ya da kötü olduğunu sanmıyorum ben onun. kıllı titan'da da benzer skill var ama. kayıp köyü titan'a çevirmiş belli ki, insan formuyla gelip milleti aşılamış falan olabilir. ama direk assuming direct control yapıp titanları gece yönlenedirebiliyor, eren gibi kontrol sağlayan yok sadece cony'in annesi reject etmiş serumu işte. reinerlar köyümüzü kurtarıcaz falan diyorlar sürekli. aileleri falan rehin tutuluyor olabilir. bi yerden titan gücünüzü kullanıp duvarları yıkın diye talimate veriliyor falan olabilir ya da istediklerinde direkt kontrol ediliyor olabilirler titan formuna girdiklerinde. birde reiner da amnesia var galiba. sürekli bi git gel yapıyor kişiliği, bern gibi değil. abi mangayı okuyan varsa sıcak-soğuk falan bile yazmayın burada muhabbetini yaptığımızda pls. hatta mangada söyleydi falan diye bile yazmayın yanlışlıkla spoilerı açan olur, yapmayın. manga başlığı var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar