Sawer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Çok başarılı bir anime, oldukça da iyi gidiyor. Neyini beğenemediniz gene :D Hikaye olmasa, paldır küldür titanlara girişseler daha mı iyi olucak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paldır küldür titanlara girişmeyeceklerse onu vaad etmesinler sinirlerimizi bozmasınlar :p Aksiyon bekliyoruz combat bekliyoruz sonra bütün bölüm boyunca shit tier drama izliyoruz. Gereksiz şeyleri çok uzatıyorlar. 20 sn sonra dolduracaklar dedikleri topu doldurmaları yarım bölüm sürdü, bi konuşmaya başlıyorlar aynı şeyleri aynı yüz ifadelerini tekrar ede ede aşırı bayık bir şekilde dakikalarca mal mal bakıyorlar, bölümün yarısı filan da Eren in gözbebeğine odaklanmış kamerayla geçiyor. Geçmişi hatırlamaya başladıklarında hepten sıçtık zaten, bütün bölümü yiyorlar. Hikaye olmasın demiyoruz, olsun, hikaye gayet güzel zaten. Ama işlenişi çok tırt. Gereksiz sahneler fazla, uzatılan dialoglar bayık, drama kısmı gereksiz yere uzun, combat kısmı aşırı kısa tadımlık vermişler resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 abi herhalde tusubasayla büyümüş bir nesilden geldiğimdendir diye düşünüyorum.. o dramları uzatmaları bana batmıyor yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Sawer said: Çok başarılı bir anime, oldukça da iyi gidiyor. Neyini beğenemediniz gene :D Hikaye olmasa, paldır küldür titanlara girişseler daha mı iyi olucak ? Hiakye zaten yok ve bu kadar bolumdur paldir kuldur titanlar girisiyo zaten insanliga Hani nerede shingeki? Hani nerede o acilistaki gaz? Ereni titan yaptiklarinda hikayenin orjinalligi baslamadan bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Niye ya ? Hikaye bayağa orjinal. Bence son bölüm dışında gereksiz bölüm yoktu, oda olur yani. Şimdi hepimiz naruto izlemiş adamlarız, 600 bölümün 500'ü çöp :D Benim anlamadığım bu eren'in babası nerde ? Herif ilk bölüm at üstünde geliyordu bir daha gözükmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bence hikaye güzelde çok yavaş ilerliyor ya. son 4-5 bölüm hep aynı ancak ilk bölümden sonra beklentim daha yüksekti :P baya iyi başlamıştı şuan beklentimin baya bi altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 manganin bir yerine denk getirmek icin kiclarini yirtiyorlar herhalde, bolumun basinda on saat ayni ozeti tekrar gecen baska cok yapim hatirlamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 o kadar çok var ki abi, geçen kuroko no basket izledim 23 bölüm boyunca aynı intro'yu verdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 hayır bd+dvd toplamı 60k yı geçti yani. en çok satan tv animelerinde ilk 5e girdi. HAYVAN gibi para kazanıcak pro ig bu işten. neden bütçeyi boşaltmıyorlar anlamış değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ben de başlamayı düşünüyorum 720p nerden indirebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 speedsub olarak gg ama lag-taka indiriyorum sonra çıkınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Oyunu bitirdim laaan eheh ^_^ http://i.imgur.com/jpPAoav.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Yeni update gelmiş. Artık bayağı hızlı bi hareketle yakalayıp yiyebiliyolar, bu bile bayağı zorlaştırmış oyunu. Arkasında dururken elini direkt atıp bile yakalayabiliyor. Yani artık yakınlarında durmak ta yok. Hedef gelmiş hookların nereye gideceğini, hook hedefe yetişecek mi gösteriyor. Aşağı bakma açısı arttırılmış ama yukarı bakma azalmış sanki. Ama yine de çok daha iyi tabi. Abnormaller eklenmiş aşırı hızlılar tırsıyorum aşağı inmeye^^ İlk gördüğümde HASS... diye görüp kaçtım şimdi oynamaya devam edemiyorum:p Koşup üzerine atlıyolar body slam şeklinde. Çok hızlı koşuyorlar, bayağı geniş AoE var, çabucak kalkıyolar. Nasıl öldürücem bulamadım daha. Şimdilik farkettiklerim bu kadar. Ama oyun aşırı zorlaşmış normaller bile bayağı zor yakalama hareketi yüzünden, abnormallere dokunamadım bile. //edit: 4 defa hamle yaptıktan sonra bir süre bekleyip dinleniyorlar öne eğilerek ama öyle dururken de kılıçla vuramıyorum, hook atıp üste çıkmak ta zor, üste çıksan yatayda hookla hareket etmek zor, giant üzerinde yürüyemiyorsun, e zıplayacak bir yer yokken special move u da isabet ettirmek çok zor. Kaldım öyle :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 abnormal!+_+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 http://i.imgur.com/YjW945B.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 soundtrack çıkmış bu arada. 13.bölümü indirirken, dinliyorum. başarılı. http://www.youtube.com/watch?v=r1KwluP6x8Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 13 They see me rollin', they hatin' http://i.imgur.com/2MNg2s0.jpg bu çocukta en özgür kişi olmanın peşindeymiş. monkey d eren. lel o değilde daha eren human form'da bir tane titan kesmedi şu kadar bölümde. op'ta titan'ı eren'in dublörü olarak levi kesmiş anlaşılan dsdsf 5dk'lık recap'ler usandırdı ama baya iyi bölümdü. tempo geldi hafiften. ama önümüzdeki ep filler olacak anlaşılan. değişik çizimler vardı ending sonunda birde mikasa her "armin" deyişinde niye içim kıpır kıpır oluyor benim ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 şu marco'nun ölümü, hemşire kadın tepkisi vs. baya kuşkulu geldi bana birşey çıkacak onun altından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 13 nihayet tröst savunmasını bağladılar, bütün sezonu bununla geçirmeselermiş keşke. 2 bölüm önce bitebilirdi en azından. gene katliam oldu, marco da gitti. titan da yakaladılar artık onları mayuri tayço gibi birisine verirler ehu. gelecek bölüm ilk sezon özeti, recap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Bayağı doluydu bu bölüm, önceki bölümleri affettirdiler. Tabi sonraki bölüm filler olucak o yüzden bütün + puanları haftaya geri alabilirim:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 http://i.imgur.com/abl5T7T.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Xenus said: şu marco'nun ölümü, hemşire kadın tepkisi vs. baya kuşkulu geldi bana birşey çıkacak onun altından onun tepkisi muhtemelen uykusuzluktan. 2 gun gecti falan dedi ya, uyumamislardir muhtemelen. bu haftaki bolum iyiydi gercekten. son 2 3 bolumluk duzlukten sonra hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 spoiler'a al onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 neyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 ilk bölümdeki hazzı alamadım şu diğer 12 bölümde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar