Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Admin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 eskisine gore baya kolaylasmis oyun
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 http://i.imgur.com/LHEcktR.png Görünce bi gaza geldim ama süs diye koymuş herhalde, gökyüzü hala tavan gibi, duvardan çıkılmıyor filan öylece duruyor işte...
Clauvn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 titanlarda volhek var, normal görüş açısıdaki gibi görüyor sizi bina arkasında olsanız.4108 skorla bitirdim :p
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Jim_E_Rustler said: OHAHAHAHAHAHAHA http://www.youtube.com/watch?v=OC3Z4KtfSSo abi çok iyi ya ahahaha
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 koyuldu mu bilmiyorum da http://www.nicovideo.jp/watch/sm21159763 oha
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Tek oturusta izledim hepsini ve yetmedi, haftalik izleyenlere allah sabir versin (fakkin dropped) Acilisi ile zerre alakasi olmayan animeler kervanima katildi buda, direk hayalkirikligi Spiderman with giant razors - epic Retarded titans - epik Mikasa - epik otesi Baskada bisi yok, openingi dondurup dondurup izlesem daha cok gaz verio ehueheu
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 ben dayanamadım mangasına başladım o da sona geldi kaldım öyle. başlangıcı çok gaz ama ağır drama dönüyor o yüzden bir garip oluyorsun.
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 viktor beğendi mi beğenmedi mi, izleyecek mi bıraktı mı anlayamadım o mesajdan. :p "yetmedi ama dropped" nedir ehu
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 konsept super anlatım bok gibi pacing LEŞ OTESI character devolopmenta eyvallahta ana karakterin akibeti cliff hanger iken 2 bolum surundurursen yancılar ile kufur yersin ATTACK ON TITAN ismi ve peşinden o intro ile TITAN KESIOZ HUCUUM havasında bişi beklerken naruto tier kuçiyose no titan çıktı kufur gibi
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 hem begendim hem begenmedim yani introyu izleyip hayal kurarak daha kolay gaz alıosam hıkayede bişiler yanlış gidio demektir ahahaha
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Abi senin ilacın şu. Yumul. http://fenglee.com/game/aog/ Arkada da şunu veya canının istediği herhangi bir extended versionı repeate alman farz tabi. http://www.youtube.com/watch?v=mMfbvfgiTmo
GEd Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Sam said: viktor beğendi mi beğenmedi mi, izleyecek mi bıraktı mı anlayamadım o mesajdan. :p "yetmedi ama dropped" nedir ehu abi sen ve burdaki bir kaç kişi birbinizi anlayamıyorsanız biz nasıl anlayalım. xxx yıldır burdayım bazı mesajları bazılarının hala şifreliymişcesine okuyorum bu bölümde.
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 yetmedi'yi, tatmin etmedi gibi kullanmış orda sanırım dsdsf fakkin sayfa başı
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 "yetmez ama hayır" demiş zaten onu anlamadım lol. ged valla işte izah istedik oldu, siz de isteyin lazım olunca. :p
Half_Cow Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Viktor'un dediklerine aynen katılıyorum. Her bölüm bu sefer düzgün bir şeyler görebilecek miyiz derken hikayedeki en büyük gelişme şu oluyor bir bölüm içinde. 12. Bölümden Kaç bölümdür bir taş kalkacak, olan biten gerçek zamanda 1 saat sürmüyordur belki de. Ancak tek öyküdeki tek ilerleme birinin Mikasa'ya Eren'e olan duygularıyla yüzleştirmesi ki o yönde de bence pek bir ilerleme olmayacak 25 bölüm sonunda. Öyle ortada bir yerde kesecekler diziyi her yönden. Çocukken Tsubasa izlerken 90 dakika sürecek maçı 10 bölümde falan gösterirlerdi izlerdik ama ben artık öyle sündürmelere dayanamıyorum. Gidip bizim Türk dizilerini izlemekten pek farkı olmuyor. Konu, konsept falan çok ilgi çekici olsa da ellerindeki malzemeyi harcıyorlar gibi geliyor bana.
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 eh kusura bakma da yok artık, türk dizilerinin bir bölümünde kapı kulpu çevirip açma, içeri girme, dışarı çıkma sahnelerini toplasan zaten 20dk eder haftalık. o kadar da değil heh
Half_Cow Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Ben Türk dizilerine benzetirken hikayenin sündürülmesini kastetmiştim. Öyle kapının açılması falan gibi şeylerle tabii ki hiçbir şey yarışamaz. İşte bir Tsubasa örneğinde olduğu gibi sündürülüyor, bir de hikaye daha erken bitebilecekken araya arclar sıkıştırıyorlar, "madem satıyor neden uzatıp daha fazla kazanmayalım" düşüncesiyle zorla uzatıp güzelim eseri en iyi ihtimalle ortalama kaliteye indiriyorlar.
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 shingeki no sülüman http://www.youtube.com/watch?v=BfYZ1U8g4hg
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Viktor said: konsept super anlatım bok gibi pacing LEŞ OTESI character devolopmenta eyvallahta ana karakterin akibeti cliff hanger iken 2 bolum surundurursen yancılar ile kufur yersin ATTACK ON TITAN ismi ve peşinden o intro ile TITAN KESIOZ HUCUUM havasında bişi beklerken naruto tier kuçiyose no titan çıktı kufur gibi Abi dünyanın en kötü animesi, ama aşırı keyifli izliyorum yani böyle AHEAH diye. Droplama, guilty crown tier değil ama güldürür.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 O DUVARLARI NASIL ÖRMÜŞLER AMK! FİKİRTEPELİ KRİKOLU İNŞAATÇILAR İŞ BAŞINDA!
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 valla animede gözüktü mü bilmiyorum da mangada gözüken fena XD söylemiyim spoiler olur ağır.
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 laz müteahhitlerin hepsi birleşip gecekondu misali 1 gecede dikmişler
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 taksim barikatı onlar.devlerde polis işte
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 topçu kışlası varmış duvarların yerinde
Öne çıkan mesajlar