Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shingeki no Kyojin (Attack on Titan) (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tek oturusta izledim hepsini ve yetmedi, haftalik izleyenlere allah sabir versin (fakkin dropped)

Acilisi ile zerre alakasi olmayan animeler kervanima katildi buda, direk hayalkirikligi

Spiderman with giant razors - epic
Retarded titans - epik
Mikasa - epik otesi

Baskada bisi yok, openingi dondurup dondurup izlesem daha cok gaz verio ehueheu
Mesaj tarihi:
konsept super

anlatım bok gibi

pacing LEŞ OTESI

character devolopmenta eyvallahta ana karakterin akibeti cliff hanger iken 2 bolum surundurursen yancılar ile kufur yersin

ATTACK ON TITAN ismi ve peşinden o intro ile TITAN KESIOZ HUCUUM havasında bişi beklerken naruto tier kuçiyose no titan çıktı kufur gibi
Mesaj tarihi:
Sam said:

viktor beğendi mi beğenmedi mi, izleyecek mi bıraktı mı anlayamadım o mesajdan. :p "yetmedi ama dropped" nedir ehu

abi sen ve burdaki bir kaç kişi birbinizi anlayamıyorsanız biz nasıl anlayalım.

xxx yıldır burdayım bazı mesajları bazılarının hala şifreliymişcesine okuyorum bu bölümde.
Mesaj tarihi:

Viktor'un dediklerine aynen katılıyorum. Her bölüm bu sefer düzgün bir şeyler görebilecek miyiz derken hikayedeki en büyük gelişme şu oluyor bir bölüm içinde.

12. Bölümden

Kaç bölümdür bir taş kalkacak, olan biten gerçek zamanda 1 saat sürmüyordur belki de. Ancak tek öyküdeki tek ilerleme birinin Mikasa'ya Eren'e olan duygularıyla yüzleştirmesi ki o yönde de bence pek bir ilerleme olmayacak 25 bölüm sonunda. Öyle ortada bir yerde kesecekler diziyi her yönden.

Çocukken Tsubasa izlerken 90 dakika sürecek maçı 10 bölümde falan gösterirlerdi izlerdik ama ben artık öyle sündürmelere dayanamıyorum. Gidip bizim Türk dizilerini izlemekten pek farkı olmuyor. Konu, konsept falan çok ilgi çekici olsa da ellerindeki malzemeyi harcıyorlar gibi geliyor bana.
Mesaj tarihi:
eh kusura bakma da yok artık, türk dizilerinin bir bölümünde kapı kulpu çevirip açma, içeri girme, dışarı çıkma sahnelerini toplasan zaten 20dk eder haftalık. o kadar da değil heh
Mesaj tarihi:
Ben Türk dizilerine benzetirken hikayenin sündürülmesini kastetmiştim. Öyle kapının açılması falan gibi şeylerle tabii ki hiçbir şey yarışamaz. İşte bir Tsubasa örneğinde olduğu gibi sündürülüyor, bir de hikaye daha erken bitebilecekken araya arclar sıkıştırıyorlar, "madem satıyor neden uzatıp daha fazla kazanmayalım" düşüncesiyle zorla uzatıp güzelim eseri en iyi ihtimalle ortalama kaliteye indiriyorlar.
Mesaj tarihi:
Viktor said:

konsept super

anlatım bok gibi

pacing LEŞ OTESI

character devolopmenta eyvallahta ana karakterin akibeti cliff hanger iken 2 bolum surundurursen yancılar ile kufur yersin

ATTACK ON TITAN ismi ve peşinden o intro ile TITAN KESIOZ HUCUUM havasında bişi beklerken naruto tier kuçiyose no titan çıktı kufur gibi

Abi dünyanın en kötü animesi, ama aşırı keyifli izliyorum yani böyle AHEAH diye.

Droplama, guilty crown tier değil ama güldürür.
  • Yeni Oluştur...