Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.famitsu.com/news/201510/29091425.html
https://twitter.com/metalgear_jp/status/659385455469703168

The majority of the article summarizes what we already know and feel -- that there's a phantom pain left behind after Episode 46, a "blank" as Kojima describes it in the novelization afterword. Whatever happened to revealing "the biggest mystery in the Metal Gear Saga," as was described in the game's marketing? It suggests that the actual message left behind after Episode 46, "the 'blank' or 'emptiness' that V leaves," seems to contradict this sort of marketing completely. "It feels a little wrong that Chapter 2, that MGSV itself, would end with Episode 46."

"Kojima is still hiding something."

THE FINAL RUSE?
Mesaj tarihi:
Abi 20. episode'a geldim ama hala bekliyorum bişiler olcak diye. Hikaye o kadar kopuk ve kendine bağlamayı beceremiyor ki aklım çıktı yani.

Onun yanında oyun inanılmaz kolay, fulton nanesi bütün oyunun havasının içine sıçmış. 30 saat falan play time'ım var, daha 1 tane adamı bi tuvalete çöpe falan koymadım yani.

Buddy olayı da bütün realizmin içine sıçmış, yerde yatıyorum görünmemek için nefes tutuyorum yanımda eşşek kadar köpek, üstünde DIAMOND DOGS yazıyo kışkış yapıyolar hayvana.

Köpek zaten oyunu direk easy mode yapıyor, koşa koşa gidiyorum kendi marklıyo ben içinden geçiyorum milletin.

Hikayenin çok hızlı toparlaması lazım, şu haliye bir mgs oyunu olarak 7/10 falan veririm.
Mesaj tarihi:
side op'ları da bıraktım. her seferinde 18:14'te helikopter cutscene görmekten bıktım.
zaten d-dog'un 'git fultonla oğlum' geliştirimi ile iyice basitleşti olay.
deden öle hideo.
Mesaj tarihi:
ginaly said:

zaten d-dog'un 'git fultonla oğlum' geliştirimi ile iyice basitleşti olay.

oha boyle bi development mi vardi

''git gorevi yap,, da koysalarmis bari
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Story falan yok oyunda abi, Metal Gear falan değil oyun.

Ağzına sıçayım Kojima gerçekten.

Oyunun %40'ını falan bitirip bıraktırmış abi Konami. Adamı attılar lan.
  • Yeni Oluştur...