Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

PastorOfMuppets

Öne çıkan mesajlar

online p2p imis, ustune host cikarsa herkesi atiyormus oyundan, aldigin exp vs hepsi gidiyormus.

host kafasina gore istediginide kickleyebiliyormus!!!!1!1

wooooooooooow shitonami, hayatta elimi surmem su haliyle. hadi p2p olayini bir yere kadar anlayabiliyorum konami ucuzun onde gidenide niye host migration diye bisey yok, 15 sene oncesinin teknolojisi ulan bu nasil konulmaz...
Sosyal ağlarda paylaş

Oynamadigimiz oyunlarla ilgili sarkastik yorum yapicaksak isimiz var :D

He fob olayini cok abartti millet, bi bokada yariyan birsey degildi ki dun beni isgal eden adamdan hayvan gibi resource vs geldi failladigi icin ama goturseydi bile 15-20dk da telafi ederdim ki retaliate edip onun mekani basmayi saymiyorum bile

Asil ahlaksizlik butun weaponlari online foba gecirmisler, 200 civari aa gundi filan foba kalmis ki yedek gmp gibi kullaniyordum bunlari satip satip, yeni gelen upgradeleri param varken yapamiyorum, insurance saticaz diye milletin kaynaklari ortaya koymuslar resmen hani mafya in dukkani badip kasayi caddeye koyup bak bize vermessen kasani calabilirler diye tehdit etmesi gibi heh

Neyseki bitti oyun neredeyse, millet zaten gene cozer cheat engine ile offline resourcelari modifiye etmeyi gene kaybeden konami olur lel
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
sorularım var.

-main story %45'teyken bitti. ep46 ve e45 tamam. biraz da kalan side opları yapayım dedim. ulan hiç ekstra yeni bir şey çıkmıyor. heavy infantry 1-2-3 diye gidiyor (ki inanılmaz basit). ya da tank unit 1-2-3 vs. (tank unitler de çok kolay geliyor. side op AI sanki main mission AI'a göre daha salak gibi). bir tek bazı side op'larda değişik geliştimler çıktı (hand of jehuty vs.). ama overall'da %100'e kadar böyle gideceksek işimiz var.

-3-5 fob'a girdim. ulan hemen işin pisliğine kaçtım ama: command platforma dalınca wormhole'den çıktığım yerde yukarı doğru dik merdiven duruyor, çıkıyorum oraya birisi görüyor, iniyorum aşağı bekliyorum. merdivenden adam indikçe farmlıyorum. 8-10 adam fultonladıktan sonra da fob'a infiltrate ediyorum. bu da can sıktı.

-silah geliştirmek istemiyorum abi. bir tane W9 tranq bir de renov tranq'ım var. fob/mission sadece bunları kullanıyorum. buddy varsa da d-dog. şu ana kadar walker gear'a binmedim bile.

şimdi bu bilgiler ışığında, ben yine de oyuna devam edeyim mi? ya bak ilerde şu da çıkıyor bu da çıkıyor, devam et dermisiniz?

Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:

sorularım var.

-main story %45'teyken bitti. ep46 ve e45 tamam. biraz da kalan side opları yapayım dedim. ulan hiç ekstra yeni bir şey çıkmıyor. heavy infantry 1-2-3 diye gidiyor (ki inanılmaz basit). ya da tank unit 1-2-3 vs. (tank unitler de çok kolay geliyor. side op AI sanki main mission AI'a göre daha salak gibi). bir tek bazı side op'larda değişik geliştimler çıktı (hand of jehuty vs.). ama overall'da %100'e kadar böyle gideceksek işimiz var.

-3-5 fob'a girdim. ulan hemen işin pisliğine kaçtım ama: command platforma dalınca wormhole'den çıktığım yerde yukarı doğru dik merdiven duruyor, çıkıyorum oraya birisi görüyor, iniyorum aşağı bekliyorum. merdivenden adam indikçe farmlıyorum. 8-10 adam fultonladıktan sonra da fob'a infiltrate ediyorum. bu da can sıktı.

-silah geliştirmek istemiyorum abi. bir tane W9 tranq bir de renov tranq'ım var. fob/mission sadece bunları kullanıyorum. buddy varsa da d-dog. şu ana kadar walker gear'a binmedim bile.

şimdi bu bilgiler ışığında, ben yine de oyuna devam edeyim mi? ya bak ilerde şu da çıkıyor bu da çıkıyor, devam et dermisiniz?

repeatable quest gibi olanlari yapma, sonsuza kadar surer o side oplar.

bi oturusta 3-4 tane yeni acilicak onlari yap sonra AOC'a geri don, yeni cikanlari yap

elite soldier extraction 03-4 bilmemne repeatable olanlar, sonsuza kadar farmlarsin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...