erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 ee kojima kovuluyorsa son oyunmu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 adam kovulmasaydı da artık storyi dolduracak oyun çıkaramıycaktı heralde (her türlü çıkarırda bokunu çıkarırdı yani). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_1j4hrnZKPQWvIeCp6AOd39PYZlsESBbd.jpg zone of the enders'daki cock-pitleri hatırlattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 ne varki en uygun orası aşağıdaki insanları vurmak için, her seferinde kafasını mı eğsin robot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Şu önceden çıkan demosu kısmda aldığımız kararlar Yaptıklarımız vs. yedek duruyorsa oyuna yansıması baya baya iyiymiş .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Lan lavuk kojima istifasi son oyunu falan derken su 16 yasindaykenki yorgan alti islak fantazasine ne pr yapti ne bandwagon olustur bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 http://assets.vg247.com/current//2015/01/mgs5_chicken_hat-2.jpg kaskim hazir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2015/08/25/metal-gear-101-what-new-players-should-know-before-playing-the-phantom-pain.aspx MG ulemasının bu yazı hakkında yorumu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Karakterleri falan tanımak için iyi de hikayeyi kavramak için diğer kaynaklara da başvurmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Dat gameplay o.O ::o https://youtu.be/Q8qJ3Ae_ObU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Edriel said: Dat gameplay o.O ::o https://youtu.be/Q8qJ3Ae_ObU SPOIL.var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Yok başlarda ocelotla bir iki konuşma varda spoiler sayilmaz vidin 1/4 ünden başlayabilirsiniz izlemeye heleki yarisindan sonrasi ef-sa-ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Abi zırt pırt gameplay video yayınladı adamlar 40-50 dakikalık, oyunu tüketecekler diye korktuğumdan hiç birini izlemedim ama zor duruyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 ben sara sara mekanlara baktım. baya güzel görünüyor oyun alanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 gameplay mekaniği bile spoiler benim için :D şu paraşütle adam keçi vs kaçırma olayını bile görmeseydim keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 BENİM İÇİN SNAKE BİLE SPOILER Gerçi en büyük spoiler şurdaydı 18+ http://i.imgur.com/6iQ9XZb.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Xaenin said: Psycho mantis fightindaki o muhtesem "hassiktir lan ordan" anini bize yasatanin da bir konsol oldugunu unutmamak lazim bi yandan sjfksk. kaan, bebeğim, neydi bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Aşkım adam hareketlerini anticipate edip bi türlü kurşun yemiyodu ya hani, her sıktığını fışkıtı fışkıtı dodgeluyodu. PS controllerını 1. slottan çıkarıp 2.'ye takıyordun, o zaman okuyamıyodu aklını. Zamanında büyük gimmickti. Umarım yardımcı olabilmişimdir :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 bende izlemiyorum artık ya yeter. digerlerinide fast forward bakmıştım, koridor sahnesi yetiyor zaten tülyer diken diken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Bikini hanım kız ile yakınlaşma var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Sadece operasyon gameplaylerine baktım ama hiçbir cutscene izlemedim. Oyunda görürüm /= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 axedice said: BENİM İÇİN SNAKE BİLE SPOILER anlayamazsın :( Xaenin said: Aşkım adam hareketlerini anticipate edip bi türlü kurşun yemiyodu ya hani, her sıktığını fışkıtı fışkıtı dodgeluyodu. PS controllerını 1. slottan çıkarıp 2.'ye takıyordun, o zaman okuyamıyodu aklını. Zamanında büyük gimmickti. zamanında değil, bugün olsa bugün de büyük olay. adam oyunu ekrandan dışarı taşırıyor. bu kadar 4th wall muhabbetini bu sayede kaldırıyor zaten seri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Mgs3 te the end diye sniper boss vardı. Mapte uyuklamaya başlayınca anca sesinden bulabiliyordun mic tutup. Belli bir süre bırakırsan oyunu orda bir zaman sonra ecelinden ölüyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Vita'da kaydedip cihazın tarihini ileri almıştım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar