arcane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 knox said: xunn said: Xaenin said: Lan siz preload yok diye ağlıyorsunuz ben oyun çıkmadan 1 gün önce 1.5 aylığına amerikaya gidiyorum. Millet oyunu unutacak resmen ben oynayabilene kadar. Aylar önce tatil rezervasyonu yaptım 1 eylül'e. Çıktıgı gün gidiyorum 4 günlügüne. Tarih degistirmediler, bomba ihbarı düşünüyorum. fakir gibi yaz sonu tatile gitmenemi guleyim, mgs cikisiyla denk gelmesine mi, yoksa hala tatilini iptal etmemene mi bielemedim http://i.imgur.com/lmSWPzZ.jpg lol'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 140.85, 141.12, sırayla boss öldür, madem ki 1974, yok psycho mantisin atası, raven'ın babası, wolf'un eltisi falan bişeyler. bol bol genome muhabbeti, oyunun sonuna gelince "aaa kullanılmışız" teması. bir de dönemin metal gear'ıyla (artık kodu ne olursa) savaşıp nükleer bir tehditi durdurduk mu ooh. ister naked olsun ister solid, hep aynı terane. almayacam. çok pahalı. ALAMAYACAM ÜHÜHÜHÜHÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 doksan tele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 ps3 var bende, bilgisayarım yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Alsana abi. Paran mı yok yoksa? Bir dakika... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 simdi taslar yerinden cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 baya salakmışsınız siz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 eyvallah abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Teskurleeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 ginaly said: *pişman olunacak bişeyler denmiş* ALAMAYACAM ÜHÜHÜHÜHÜ ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Xaenin said: 1.5 ay diyorum, 4 günün hesabını yapıyorsun hayvan herif. gel bana oynatayim bi tur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Dolar çok oldu ama sen gel 8'inde İlke'nin yanına gidicem bi 5 günlüğüne falan. Dolar kazanmıyorum ondan, sen kazandığın dolarla gelirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 adam yakmaya gitmiyo mu ilke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 7'sine kadar yakıyolar, 8 inde ben gidiyorum yanlarına Azize Monika'ya. Konudan çok saptık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 konsol abi bura sktret, sam yok nasilsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 OYUNLA ALAKALI OLMIYAN MESAJLAR BURDAN SONRA SILINICEKTIR, KONSOL PEASANTLARININ BIR OYUNA 279TL VERMESI ILE ALAY ETMEK ISTIYENLER YENI KONU ACABILIRLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 yiiaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=oX74hg2R0kw http://i.imgur.com/tI2pK8t.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Overclock yaptım denedim mgs ground zeroes ı olöadı daha da oc ledim reset attı pc artık allahın emri ps 4 e alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 I'm Nuclear eski bi şarkıya benzemiyor mu? Böyle tanıdık geliyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 esprili spoiler yanasmayin said: >It turns out you were playing as someone who was tricked into thinking they were big boss. >Then you find out you actually were big boss tricked into thinking you were someone else who was tricked into thinking they were big boss. >Then it turns out you were Raiden in a VR mission. adamlar anlatmis oyunu za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 oha nasıl bir spoiler o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 paralar cebimize kaldı, preordercılar qq moduna geçebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 bu oyunun geçmişinin hikayesini nasıl nerden öğreniriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar