Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 http://eveboard.com/pilot/Ahura - bu eleman. Çok uzun zamandır oynamadığım characterim dir. Ancak bir sene önce bir açtırdım , açtırdıktan sonra oyunun mekanikleri benim oynadığım zamana göre baya değişmiş olduğundan,oyuna uyum sağlayıp alışamadım.1 -2 ay takılıp zaman yokluğundan kapattım.Boşa çıkan skill puanlarını verdim. Ve anladım ki oyun oynama zamanım artık geçmiş. Bügün ise oylesine takılırken sağ da solda aklıma geldi , dedim ki yaw boşa durmasın oynasın bu character. ha ben ha başka sı ile. Ama artık ne si var nesi yok hatırlamiyorum bile, ama zamanında nerdeyse 0.0 ın yarısını gezmişimdir. Ancak hala EVE gate taraflarına gitmek isterim.Oraya gidemedim içimde kaldı. Şimdi bunu internet üzerinde satmaya kalksam kaç kayme eder bu ? Ki hala kararsızım.Skilleri güdük kaldı hali ile eski char olmasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 aynen geçmiş bizden artık... hesap aldım , karakter yaratma ekranında üşenip oyun kapatıyorum 5 seferdir. eskiden ne güzeldi profile yaratmak ..bas geç.. :D napmışlar kardeşim böyle sanki full karakter oyun oynuyosun , bi aptal kafa profilein gözüküyor oyunda diye the sims karakteri yaratıyorum ... neyse hayırlı satışlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 eve oynamadım ama kaliteli ve güzel vakit geçirilmiş bir mmo'daki karakterleri satmaya karşıyım ben. başka birinin benim o kadar emek verdiğim, süper anılara sahip olduğum karakterimle oynuyor olması düşüncesi beni gerer. senin tercihin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Evein ama o bakımdan güzel bir yani var yani sen satsan bile senin anılarını silemez alan çünkü ismini ve corp historysini değiştiremez seni tanıyanlar zaten tanır her vakit yani unutulmazsın bi yerde gördükleri zaman bile aa bak şu falanca falancanın charıydı zamanında denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Corp geçmişi silinebiliyor idi en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Hiç görmedim öle bişi hep duruo corp historyler charlarda olsa abuk subuk girip çıktığın corpları silme olsa iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Karakteri alınca transfer fee ile birlikte petiton atıp ben bu karakterin geçmişini istemiyorum dediğinde siliyor CCP örnekleri çok var ama benim en son bildiğim de 2 sene öncesi fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Şöyle biraz baktım forumlara felan epey isteyen olmuş fakat hiç gelmemiş sanki millet corp history silinebilirse tutmanın ne anlamı var felan demiş. Bende ilk kez senden duydum zaten belki eskiden vardı bi dönem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar