SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 NeZAAti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 ES ES ES Kİ Kİ Kİ ES Kİ ES Kİ ES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 DarKRideR said: Necip cidden çok yetersiz bir adam ya, tamam arada iyi işler yapıyor ayağında iyi top tutuyor ama mental açıdan beş para etmez bir adam. Gerçi yaptığı penaltıda %100 hatalı değil, Sağ kanattan Servet bindirme yapıyor, 6-7 saniye topu ayağında tutup orta kesiyor. Kestiği kalitesiz ortayı takımın bir başka stoperi Diego gelip alıyor, çekiyor ve akın akın gelen Necip ayağına çelmeyi takıp düşürüyor. Abi Beşiktaş'ın solundan ligin en ağır stoperlerinden ikisi bindirme yapıyor ve penaltıya sebebiyet veriyor. http://g1212.hizliresim.com/14/7/gp6m8.jpg Abi Servet kim? Sağından atıp solundan geçebilecek adam mı? Önünde durup pres yapmaması bir yana Servet topu çekip orta yaptı, nasıl izin veriyorsun abi? Maç boyu iyiydi, ben ciddi ciddi şu aralar gelip sonunda sol kanattan yemedik bu maç diyecektim ki yine oraya sebep bir pozisyonda yanılmadık. servetin trabzona attığı golü izle tamam mı! messiden tek farkı boyu uzun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 servet hünkürmese cok rahat avrupada oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Yenemiyorsak ovelim ki bisi zannetsinler felsefesi. Servet senelerce oynadi bizde, salataya limon olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Servet'in hakkını yemeyin, tek başına bütün takımı sırtlayıp şampiyon yapmışlığı var. Ha, bu sonrasında yaptığı eşşeklikleri örtmez, ama adamın yapabileceklerini de silmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 said: "2. golü kontradan yedik. Son anlarda topu kaptırdım. Pas vermek istedim ama çok güçsüzdüm ve topu Hilbert'e aktaramadım." Yorgunluğu her halinden belliydi de maç 2-1 iken çift forvete dönmek saçmalıktı cidden, ama önce de dediğim gibi Eskişehir gümbür gümbür gelirken ileride topu tutmayı planladı 1-2 dakika ekstradan sanırım. Onun yerine mesela Escude'yi alıp daha kapalı bir savunma diyecem de oyun anlayışında yok bu sene bu Beşiktaş'ın, neyse, sağlık olsun. haftaya son periyodun en zor maçına çıkacağız. Deplasmanda Gençlerbirliği çok zor rakip, oyunu sürekli önde ve geniş alanda oynamaları zaten bizim için yeterince tehditken ev sahibi olmaları ayrı bir ekstra, oradan da en kötü bir beraberlik çıkarsak, son hafta kayseri'yi içeride yensek çok güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Lider olduk di mi? Gene 24 saatliğine liderliği aldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Abi şu oyunu tutmayı nasıl beceremez bu takım ya, köy takımı sanki, o kadar pozisyona giriyosun, atıcaksın abicim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 beşiktaş bu sene iyi troll yapti ya, menemenleri biz yiyoruz, hazımsızlık başkasında oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 -_________________- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 ulan 90da yenir mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 aktiftablet said: Abi şu oyunu tutmayı nasıl beceremez bu takım ya, köy takımı sanki, o kadar pozisyona giriyosun, atıcaksın abicim :S Beşiktaş bu sezon hiçbir maçında oyunu tutmayı beceremedi ki, bir tek Mersin maçı güzel bir örnek o kadar, ha birde Karabük vardı ama onların durumu kötüydü o aralar 2-0 en pis skor olduğunu bugün bir kez daha kanıtladı. Rehavetin ve geri dönüşün skoru, bizim gibi takımlar için 1-0'dan bile ölümcül bir skor çünkü sen yedikten sonra 1 farkı koruyacağım diye panik yaparsan böyle yersin. 1-0'dan 1-1 olsa galibiyet için yüklenirsin, yine atarsın ya da yersin fark etmez. Beşiktaş bu sezon 3 farkı yakalayamadığı tüm maçlarda böyle düştü, rakibine dönüş şansı verdi. 3 fark zaten sadece Beşiktaş için değil genelde futbol için artık bitiş skoru gibi birşeydir. Çok enderdir 3-0'dan maç çeviren takımlar, o yüzden büyük olaydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 DarKRideR said: Necip cidden çok yetersiz bir adam ya, tamam arada iyi işler yapıyor ayağında iyi top tutuyor ama mental açıdan beş para etmez bir adam. nasil bi abartma bu ya. belki hamleleri cok agresif ve hemen topu kapmak istemesi vs.. hata olabilir ama diger topicte veliye wonderkid diyip bu topicte necipe yetersiz demek cok garip. necip oyunun iki yonunu de cok guzel oynayacak yetenekte bence, ki bu sezon iyice kendini toparladi bence. sadece daha fazla gelistirmesi lazim kendini mental olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 DarKRideR said: Necip cidden çok yetersiz bir adam ya, tamam arada iyi işler yapıyor ayağında iyi top tutuyor ama mental açıdan beş para etmez bir adam. cok talihsiz olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 allah kımseyı skor tarfatrı yapmasın bir maç önce yere göğe sığdıramadığımız adamları şimdi yerin dibine sokuyoruz . twitter da hele ne kadar rezil bir taraftarımız olduğunu gördüm . bu taraftar bişey haketmiyor keşke yıldırım demirören gitmeseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 El-Barto said: DarKRideR said: Necip cidden çok yetersiz bir adam ya, tamam arada iyi işler yapıyor ayağında iyi top tutuyor ama mental açıdan beş para etmez bir adam. nasil bi abartma bu ya. belki hamleleri cok agresif ve hemen topu kapmak istemesi vs.. hata olabilir ama diger topicte veliye wonderkid diyip bu topicte necipe yetersiz demek cok garip. necip oyunun iki yonunu de cok guzel oynayacak yetenekte bence, ki bu sezon iyice kendini toparladi bence. sadece daha fazla gelistirmesi lazim kendini mental olarak. Veli'ye nerede wonderkid dedim? Avusturya'da wonderkid olarak görülüyordu dedim, okuduğunu anlama dersleri cidden gerekli Necip yetersiz çünkü halen mental olarak dipte, bir açın maçları izleyin. Yine geçen seneye kadar Necip'in bu ülkedeki en potansiyelli gençlerden olduğunu ve işe yaradığını söylerdim oynadığında ama hataymış, çünkü senin takımında Fernandes'i geçtim Oğuzhan gibi bir adam varken Necip'in aslında ne kadar yetersiz olduğunu daha rahat görebiliyorsun. Bir kere mental eksikliği o kadar fazla ki fiziksel olarak çok üst düzeyde olmasına rağmen bu açığını kapatmıyor. Kalas dediğimiz Veli bile mental olarak daha üst düzey bir adam, Necip'in en yüksek performans verdiği üçlü Fernandes-Oğuzhan ile birlikte oynadığı üçlü ki burada kendisinden sadece pres yap, top kap, topu Fernandes veya Oğuzhan'a servis yap, gölgelerde kaybol şeklinde oynatıldığı için göze batmıyor. Bu ikili olmadığı zaman ikisinden birinin yerine koyuluyor ve bu sefer arkalarında oynayan Veli veya Toraman'dan aynı şey isteniyor. Toraman yine defansif olarak çok şey katıyor ve tecrübesi ile topa yön verebiliyor ama Veli aman aman, neyse konu o değil, Necip bu ikisinden birinin görevini aldığında ne yapıyor? Topu olması gerektiğinden fazla ayağında tutmasından saçma pas tercihlerine ve özellikle kendine kanal açıp içeri kat etmeye çalışması falan aman aman, Oyunun iki yönü diyorsunuz da özellikle defansif anlamda çok fazla hata yapıyor. Ben Sivok ve Ersan'a da ciddi ciddi acıyorum. Ersan yine defansif anlamda Sivok kadar üst düzey olmasa ve hataları olsa da bu adamların hatalarını telafi etmesi yüzünden daha da yıpranıyor. Sivok zaten yıllardır alışkın bu duruma, adam Beşiktaş'ta üst düzey stoper oldu resmen yıllardır bu yüzden ... Necip'in gerçek performansını ve verimliliğini Fernandes ve Oğuzhan'ın arkasında gölge olduğu zamanlarda değil, ön plana çıktığı zamanlarda yorumlayın. Kupa maçlarını izleyen biri Necip'in üst düzey bir oyuncu olduğunu söyleyemez. Ben yine de şunu diyorum. Eldekiler arasında hatta ülkedeki rotasyonda her zaman tercih edilebilir oyunculardan olacaktır. İsteği ve fiziksel üstünlüğü kendisine büyük artı ama yok yani, bir seviyenin üstüne hiç çıkamayacak. O seviyede burası yani, yapacağı en iyi şey işte hücumda dönen topları toplayıp tekrar hücumculara servis etmek ki en önemli özelliği bu Beşiktaş'ta ... Dün yaptırdığı penaltının hiçbir mantıklı açıklaması yok. Ligin kendi ekseni etrafında en ağır dönen adamlarından birine ceza sahası içinde tackle yapıyor, üstüne üstlük o adamın çevresinde pas verebileceği tek kişi bile yokken. Dün Necip'in şansı birde Alper Potuk yoktu, eğer olsaydı erkenden patlardı çünkü eşleşme direk onla olacaktı. Kaçıra kaçıra bir hal olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Bi penaltı yaptırdı mental olarak dipte olamaz adam. ceza sahasında adama o şekilde baıslmaması gerektiğini öğrenebilecek yaşta bi adam çünkü. mental eskiklik varsa olcay'ın 6pastan tribüne diktiği topları konusmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 zaaaaa denmiş miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 o penaltı sadece örnekti, kupa maçlarında bile adamın mental çöküntüsü apaçık ortadaydı. Takıma zeka bakımından hiçbir şey katmıyor Necip, Beşiktaş gibi saf hücum futbolu oynayan takımlarda da Necip gibi adamlar bu yüzden takıma zarar verir, istemeyerekte olsa zarar verirler. Olcay'ın mental eksiği olduğunu zerre düşünmüyorum. Olcay olayı tamamen bitiricilik özelliğinin "0" olması. Olcay bu takımda en az Fernandes, Oğuzhan kadar oyunu okuyabilen ve bilen bir adam. Topla buluştuğu yerler, verdiği paslar gerçekten üst düzey ama onda da Necip'in tersine çok büyük bir yeteneksizlik var. Almanya'da eğitim görmüş olması ve Beşiktaş'ın onun yıllardır oynadığı düzende oynuyor olması yeteneksizliğini biraz örtse de son nokta da topla buluşmasa çok iyi olur. Esasında Olcay forvet arkası oynayan bir adam, bitiricilik harici cidden tam bir 10 numara ama burada Fernandes ve Oğuzhan oynarken orada arkada yedek beklemesi cidden kötü olurdu. Defansif özelliği de çok ekstra değil. Değerlendirmek istiyorlar adamı ve mecruben sol açık oynatıyorlar. Halbuki orada Uğur Boral oynasa ve Olcay kenardan gelen adam olsa iki isimden de çok daha büyük verim alınabilir. Ha bana sorsan Olcay'ın da bu takımda yeri yok :) Yani varda işte kulübeden gelen adam dediğim gibi, Necip'inde öyle olması gerekiyor. İkisinden de asıl verimi ve gerçek katkıyı o durumda alırız. Zaten sol bek alınırsa Olcay yavaş yavaş kulübeye çekilecek gibi duruyor. İnşallah öyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 zaaaaaaaaaaa sonradan 2 tane ateşelmeişler biri de penaltıdan hakkı yenmişdir kesin beşiktaşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Mental falan hikaye. Necip'in alt yapıdan gelmesi dışında ne gibi bir ekstra özelliği var ? Anadolu takımına koysan kimin dikkatini çeker ? O kadar kötü bir alt yapı sistemi var ki alın işte Arsenal'in asla gelecek görmediği Oğuzhan geliyor bizim gençlerden 10 gömlek üstün top oynuyor. Biz kendimizi kandırıyoruz Necipmiş E.Çolakmış vs. Yokluktan ekmek yiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 sabri selçuk ibrahim üzülmez bu ülkede futbolcu olduysa normal sonuç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 souldarkorn said: Mental falan hikaye. Necip'in alt yapıdan gelmesi dışında ne gibi bir ekstra özelliği var ? Anadolu takımına koysan kimin dikkatini çeker ? O kadar kötü bir alt yapı sistemi var ki alın işte Arsenal'in asla gelecek görmediği Oğuzhan geliyor bizim gençlerden 10 gömlek üstün top oynuyor. Biz kendimizi kandırıyoruz Necipmiş E.Çolakmış vs. Yokluktan ekmek yiyorlar. Alt yapı lafına katılsam da Arsenal'in gelecek görmediği Oğuzhan olayı yok :) Şöyle ki daha önce de demiştim, sözleşmenin detaylarını tam bilmiyorum ama yanılmıyorsam 3 yıl boyunca her yıl belirli bir miktar ödeme yaparak Arsenal'in öncelikli olarak Oğuzhan'ı geri çağırma hakkı var. Atıyorum Oğuzhan 50 milyon euroluk adama da dönüşse Beşiktaş'ın elinde Arsenal sözleşmede 100.000 euroya geri çağırır yazıyorsa alabiliyor. Ayrıca Arsenal almasa bile sonraki satıştan pay olayı çok yüksekti. Yarı yarıya falandı galiba, Oğuzhan'ın gönderilmesi ise bir nevi kiralama, patlarsa da kalsın orada mantığı içeriyor. Çünkü zaten Arsenal'in şuan en güçlü bölgesi orta saha bölgesi ve altyapıdaki en geniş orta saha yelpazesi de oraya ait. Oğuzhan'ın önünde bir Fransız velet vardı mesela, ona sıra gelene kadar bekleyeceklerine pişmesi için yolladılar. Böyle, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 menemene kil dusmus. zaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar