Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 alpha demo düştü http://www.indiedb.com/games/underrail/downloads/underrail-alpha-demo-v041 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 daha doğrusu çok olmuş düşeli ama ben yeni farketmişim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 bu ne abi bi bilgi vereydin 2 kelime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 bilen bilir dediydim al bilgi Underrail is an old school turn-based isometric indie role playing game that focuses on exploration and combat. It's inspired by western RPG classics such as Fallout, Arcanum, Neverwinter Nights and System Shock 2. GERÇEK OYUN YANİ, fallout 3 gibi konsolfaglerin baş tacı olabilecek bir şey değil. oynayamaz zaten yetolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 LSD kafası yaşadım oyunu 3 dk izleyince. arkaplandaki ambians sesinden herhalde asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 cok kotu oyun old school devrı bıttı hoca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 hocanı yesinler senin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 berbat otesi gorunuyor. androidde var bunun gibi bir suru oyun :) videoyu izliyim dedim ama pfff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 şu bölümde sadece grafiğe bakıp bok gibiymiş bu demeyin lütfen ya, konsol bölümü var bakın ne güzel janjanlı hadi gerçekten beğenmediniz diyelim, o kadar iddası olan bir oyun değil zaten 1 kişi yapıyor. fakat aynı kafayla şu aşağıdaki 2 oyuna da bok gibi diyeceksiniz ve o zaman yanacaksınız aga http://www.desura.com/games/xenonauts http://www.desura.com/games/project-zomboid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 yok ciddi begenmedim. seni kotulemedim kendi zevkimce oyunu begenmedim bu kadar yani. 1000 kiside yapsaydi begenmeyecektim yani. hani senin bekledigin oyundur muthis begenmissindir bekliyorsundur ona lafimiz yok, olamazda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 böyle üzerinde 10 yıl 2-3 kişinin kastırıp en AAA oyundan daha detaylı hale getirdiği oyunlara sadece 2 screen, 1 video izleyip bu ne la çekilince delleneom abi. ama o alttaki 2 oyuna da dandik diyin ve konsolfagliğinizi artık özgürce dile getirin 2013'e girecez artık çekinmeyin fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 agir taktikal sevmiyorum ben xcom da oynamadim ornegin. abi tek kisinin yaptigi sey neden kotu olsun varsa yetenegi yapar ortamin agzinada sicar. ama tek kisi ve yeteneksizse tek kisilik emege saygi politikasini gudecek degiliz yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Bayağı kötü gerçekten ama verdiğin diğer iki oyun güzel. Galiba videodaki sesler özellikle oyundan nefret edilsin diye seçilmiş :P. Sırf resimlerine baksam bunu da beğenebilirdim. Turn based isometric tactical rpg lazım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 alphayı indirip 1 saat oynayıp beğenmeseler anlayacam zaten, atarlandığım konu 2sn'de karar verme olayı videoyu görüp yoksa 1 kişi yaptı diye godtier olacak değil tabii seigen said: diğer iki oyun güzel o ikisi zaten test, onların ikisini birden beğenmeyene gönül rahatlığıyla ecksbawksfag sıfatını yapıştırabilirsiniz. pc oyuncusuyum diyip de onları beğenmemek pek mümkün değil NŞA'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 takim kurabiliyo muyuz yoksa tek basimiza mi takilcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Kanuni said: berbat otesi gorunuyor. androidde var bunun gibi bir suru oyun :) videoyu izliyim dedim ama pfff.. Tablet aldım da bikaç isim versen hocam, şööle Jagged Alliance tarzı varsa eğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Tactical rpg - xcom veya jagged allience diye arat abi. Ufo enemy unknown var, xcom multiplayer tarzi var varda var. Ana tema var oyun olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 grafikler atari terk yil 2012, boyle oyun mu cikartilir ya. Millet ipad'e deli grafikli oyun yapiyor, bunlar hala 8bit takiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 oyunu yapan arkadas 2 satır kod yazmamıstır hersey sablon oldu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 androidde bi cthulhu turn based oyunu var ramço onu bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 atmosfer güzele benziyor da biraz grafik kasaymış keşke. "GERÇEK OYUN 1995 ZAMANININ GRAFİKLERİYLE OYNANIR!" tribi çok saçma, o yıllarda o grafiklerle oynuyorduk, oyunları o grafiklerle yapmalarının sebebi "oyunun en iyi o şekilde tat vermesi" değildi, ancak o grafiklerle yapılabilecek olmasıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Gercek oyun grafigi icin degil oyun sistemi icin dedik, ben de isterdim crysis grafikleriyle yapsinlar bu indieleri ama yapamiyorlar. Ama eminim 2013de bu 3 indie oyun kadar detayli bi studyo oyunu cikmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 fakin konsolfegs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Silphatos said: ben de isterdim crysis grafikleriyle yapsinlar bu indieleri ama yapamiyorlar. crysis grafikleriyle yaparsın, takımda iyi bir grafikçi varsa. illa battlefield 3 ultra grafiklerinde olsun demiyorum oyun, ama ortada bir sürü oyun motoru varken halen 1995'ten kalma grafikler kullanması abes olmuş. illa 2d yapçaksa bile biraz daha iyi bir artist bulup ona çizdireymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 let's play underrail yapmışlar: http://www.youtube.com/playlist?list=PLR4V-SUzz1DiwMdh5OXtHAk2FbiMuYzHg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar