Deacon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 http://media.giantbomb.com/uploads/0/5684/1096529-sm_oceanhouse_10001.jpg
barbu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 o ev çok pisti harbi ya. paso sağdan soldan bişiler fırlıyor nerden ne çıkıcak belli değil. paranoyak gibi ilerlemiştim resmen.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 bu oyundaki en pis yer şu iki bacaklı yampiri yaratıkların koşa koşa geldiği korku filmi stüdyosu/ev karışımı yer
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 az oynatmadım oceanhouseu eve gelen misafir arkadaşlara "abi ben yatıyorum sen oyna bak çok güzel. ışıkları da kapatıver uyuyamıyorum yoksa" sonra yorgan altından çaktırmadan kurban izlenir
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 1 hafta önce korku oyunu başlığına yazmıştım. çok başarılıydı bu bölüm ya.
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 VTM: Bloodlines. Her seferinde bolumu bitirip oyunu siliyorum yasattigi stres yuzunden.
Suark Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 bak mesela hayatımda korku filmi izleyemedim ( saw 1 harici ) gerilimlerde bile geberiorm, vanilla sky benim için tavan o derece. 12 maymunu bıle ızleyemedım adam gibi aynı odada biri korku filmi izlerse sesten etkileniorm uyuyamıorm falan. hiç korku oyunu oynayamam metro 2033 bile gebertti beni. ama abi bu oyunda biraz korktum. sebebini sonradan çözdüm ama, kendimi hep o kurbanların kahramanların yerine koyuyorum, fazla içselleştiriyorum. Ondan film falan izleyemiorm, bu oyundada vampiriz abi zaten, o hayaletse, o evde hayaletler varsa bende vampirim ulan ne tırsıcam, zaten istedimmi pençeler uzuo sdsfs. ona sebep, korkumu yenip yettimulen tarzı oynuodm oraları.
yumy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 ahahah eve girmeden bıraktığım oyun kasdhjkadk
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Suark said: aynı odada biri korku filmi izlerse sesten etkileniorm uyuyamıorm falan. hiç korku oyunu oynayamam metro 2033 bile gebertti beni. . metro 2033 korkutmuodu da gerim gerim geriyodu ya. ben de bitirmedim baslarim boyle ise diye. amnesia gibi anasini satim diken ustundesin surekli.
Murray Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=pt871DyKQbQ
Suark Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 aaa half life oynayamadım ben he bu arada, böle alıp gelmiştim aa güzele benzio oyun die. sonra atlayan böcekler çıktı bıraktım te bidaa da açmadım
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 mükemmel oyun mükemmel atmosfer. enfes bir bölümü atlayan böceklerle kıyaslamak gereksiz.
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Kaede said: az oynatmadım oceanhouseu eve gelen misafir arkadaşlara "abi ben yatıyorum sen oyna bak çok güzel. ışıkları da kapatıver uyuyamıyorum yoksa" sonra yorgan altından çaktırmadan kurban izlenir and here it begins - the fantasy world of kaede kun
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 STALKER'da poltergeistların olduğu zifiri karanlık yeraltı istasyonu. Atmosfer 10/10.
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Kaede said: az oynatmadım oceanhouseu eve gelen misafir arkadaşlara "abi ben yatıyorum sen oyna bak çok güzel. ışıkları da kapatıver uyuyamıyorum yoksa" sonra yorgan altından çaktırmadan kurban izlenir Salih az über yavşak değilsin.
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 ahah inanılmaz eğlenceli bak tavsiye ederim
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Kaede said: ahah inanılmaz eğlenceli bak tavsiye ederim Onu bırak Dark Souls aldım, çok sert akıyorum hayatımda böyle eglenmedim. Vagina Dragon boss'u geçtim ilk gün, hatundayım dönünce aynen devam. Sen de WarZ'ye dön wipe geldi akalım artık.
Öne çıkan mesajlar