bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Steam'de buy 1 get one free yapmışlar bugün release olmuş sanırım. Birkaç video ve kritik izledim gir pvp yap çık gibisinden güzel bir seçenek gibi (fiyatı da düşünürsek). Tabii dengelerin nasıl olduğu vs. önemli ama kombatlar inanılmaz akıcı görünüyor. http://www.youtube.com/watch?v=GAYvIeFR5ek bisküvit review'u. deneyen varsa lütfen görüşlerini yazsın çok güzel bir zaman öldürme alternatifi gibi geldi. official site : http://www.playforgewar.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 çok az oynadım, yorum yapmak için erken ama third person bloodline champions gibi bayağı, üstüne unreal tournament gibi walljump filan var. daha oynayınca yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Sam one free'ni alabilirim satıyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 kaybetmekten sıkıldıysan wingmanlik karşılığı extra kopyanı alabilirim sam. oyunu mastercardla alabilirsin ama iyi wingmani asla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 ben zaten başkasının fazla kopyasını aldım. http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/277/976/9e3.jpg oyun şu haliyle tamamlanmamış gibi bayağı ya, chargelıyorum yerin dibine giriyor geri çıkıyor ışınlanıyor filan, abilityler tutuyor tutmuyor bir karambol. beni şahsen pek sarmadı hani. biraz daha denerim herhalde ama 1-2 yama alırsa belki daha oturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 O kadar eksik ki başkasını hediye etse oynamazsınız öyle diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 gerçek için alıntılandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 adamlar evet oyun bitmeden release ettik ama farkindayiz ve cozduk-cozuyoruz seklinde re-launch etmisler. http://www.playforgewar.com/front-page/forge-re-launch/ free weekend diye arkadaslarla tekrar girelim dedik dun 6 saat kadar oynadik araliktaki halinden bin kat iyi halde ui revamp falan gelmis. free weekendde denenebilir 4 pack alicaklar herhalde kafa basi 20 dolar fazla ama 4pack 15 dolar cok kelepir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 bakalım tekrar bakarım, umarım bir şeye benzemiştir bir hevesle almıştık, 2 kez oynadım "yapamamışsınız" diyip kapamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 aynen ya bir hevesle aldm 1 maçı yarım bırakıp kapatmıştım tekrar deneyelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 forgedaki gibi pvp olmaz. değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 eee şimdi alınır mı bu nassı son durumu gmg'de nerdeyse beleşe verecekler oyunu olmuşsa kapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Four-pack aldım bir tanesini dead island riptide ile trade ederek asrın tradeini yaptım. Sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 ahaha iyiymiş bende bundedan gelen bioshock 1 ile far cry 3 takas etmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 abi neler yaşamışsınız, nasıl kandırdınız ya adamları ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 bunlar kucukken energy karti verip charizard almistir milletten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 5 dolar oolmuş kaptım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 panzar diye bir oyun çıkmış. forge'un bedava olanı gibi geldi http://www.youtube.com/watch?v=muHc582E2ag http://www.panzar.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 forge da nerdeyse bedava oldu sayılır raptr kuponlarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 tür aynı da bu daha çok warhammerınkine benziyor. 2 dk baktım videoya ona rağmen forge'dan iyi olduğunu net söyleyebilirim sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 arkadaş yine oynamıcağım oyuna para bastım ya of kapıcam yakında steami sırf tuzak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 f2p olmuş oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 paket de satıyorlar da üzerine para verseler oynanmaz sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Pay to win yok butun satilan esyalar kozmetik. Cerezlik oynatiyor kendini. Xp boost olayi tabi hiraz farkettirir cunku buyulerin kullanimini degistirebiliyorsunuz levella, statlarda oynama sistemini de cok begeniyorum aslinda bunun. 2 stat point veriyor o 2 stat yerine 2 str den alip 2 agi verme hakki veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Xp booster çok gereksiz , her level 5000xp istiyo sadece, maçın tanesinden 5k-6k alabildiğin oluyo. Arada level atlayınca 10 ore falan da veriyo level başı , ben 3 tane siyah skin setinden aldım pyromancer-assasin ve pathfindera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar