Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Couple Oyunları

bingildak

Öne çıkan mesajlar

PC geçmişi 0 olan kız arkadaşıma oyun alışkanlığı aşılamak istiyorum fakat hoşlandığı şeyleri oynatmak istiyorum ki "benim için" değil kendi zevk aldığı için oynasın.

Şimdiye kadar şunları denedik:

torchlight, diablo (sevmedi)
dungeon defenders (nefret etti)
world of warcraft ve guild wars (sevmedi)
heist, borderlands, l4d2 (gayet sevdi)

FPS'e ilgisi var gibi ama ben biraz da derinliği olan şeylere alışsın istiyorum bir yandan.

böyle hem derinliği olup, hem FPS olup hemde zevk alarak oynayabileceğimiz oyun var mı aklınıza gelen? (çok fazla deneyim gerektirmeyen, chivalyr oynattım mesela çok sevdi fakat oyun bildiğin zor -hayatında wasd kullanarak hareket etmemiş, aynı anda mouse ile nişan almamış gibi için özellikle- ve pvp olduğu için rekabet çok zorlar ve soğur diye çekindim)

kısaca oynanışı zor olmayacak, veya kolaylaştırılabilen (dif. rate'li l4d2 gibi), derinliği az da olsa olan (item, lvl, talen mantığı gibi) ve oynanabilir olan.. eski olsa da olur.

"couple oyunları" ne ya, kendime şaştım.
Sosyal ağlarda paylaş

Derinlik ve fps diyorsan bence dishonored gayet güzel çünkü belli bir strateji gerektiriyor. Belki splinter cell serisi denenebilir. Benim kendi deneyimim bayan oyuncu kitlesi ilk başlarda hardcore sevmiyor onlara ölünce birşey kaybetmeyeceği, bodoslama oynayabileceği ya da uzun uzun ağırdan stealth mode takılabileceği şeyleri seviyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

swg emu için guide var mı hiçbir yerde? bende oynamadım swg değişiklik olur..

bu arada wow denedik abi hiç ilgi duymadı, bende ondan ümitliydim yani ama şaşırdım.

ps. benimde hiç wow oynayasım yoktu zaten yerinde oldu. wow oynadığım her saniye ruhumdan bir parça ölüyor sanki.

swg bölümünde var hala, biz geçenlerde gene yükledik iki-üç kişi, assassin's creed 3 bitsin tekrar döneriz herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

LoL oynatsana, teemo veya amumu oynasın ama. Tanıdığım bütün kızlar "ayyy ne şeker" diye izliyor beni oynamasalar da.

Sonracıma xbox kinect oyunlarını youtube'da izlet. Özellikle dance central falan kadınlara oyun kültürünü aşılamak için biçilmiş kaftan.

Önce bırak casual oyunlarla oyun oynamayı sevsin direk fallout'tan, Morrowind'den (skyrim'i de sevebilir belkim) başlamasına gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...