bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 PC geçmişi 0 olan kız arkadaşıma oyun alışkanlığı aşılamak istiyorum fakat hoşlandığı şeyleri oynatmak istiyorum ki "benim için" değil kendi zevk aldığı için oynasın. Şimdiye kadar şunları denedik: torchlight, diablo (sevmedi) dungeon defenders (nefret etti) world of warcraft ve guild wars (sevmedi) heist, borderlands, l4d2 (gayet sevdi) FPS'e ilgisi var gibi ama ben biraz da derinliği olan şeylere alışsın istiyorum bir yandan. böyle hem derinliği olup, hem FPS olup hemde zevk alarak oynayabileceğimiz oyun var mı aklınıza gelen? (çok fazla deneyim gerektirmeyen, chivalyr oynattım mesela çok sevdi fakat oyun bildiğin zor -hayatında wasd kullanarak hareket etmemiş, aynı anda mouse ile nişan almamış gibi için özellikle- ve pvp olduğu için rekabet çok zorlar ve soğur diye çekindim) kısaca oynanışı zor olmayacak, veya kolaylaştırılabilen (dif. rate'li l4d2 gibi), derinliği az da olsa olan (item, lvl, talen mantığı gibi) ve oynanabilir olan.. eski olsa da olur. "couple oyunları" ne ya, kendime şaştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 uo oynayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Kardeşim TF2 seviyor baya , F2P zaten ,denemekten zarar çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 warz oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 ilk aklıma gelenler..ki bende ise yaramıstı.. Machinarium ve Bastion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 sims 3 oynayın cocuk fln yaparsınız kopeginize koyacagınız isim için kavga fln. Ona küçük sürprizler... vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 TF2 olabilir aklıma yattı hemen çekeyim, bastion multiplayer oynanabiliyor mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Masticore naptın sen jasuıodas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 swg emu yükleyin. amerika'da her on couple'dan birinin swg'de tanıştığını biliyor muydunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 lol ögret kiz oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 swg emu için guide var mı hiçbir yerde? bende oynamadım swg değişiklik olur.. bu arada wow denedik abi hiç ilgi duymadı, bende ondan ümitliydim yani ama şaşırdım. ps. benimde hiç wow oynayasım yoktu zaten yerinde oldu. wow oynadığım her saniye ruhumdan bir parça ölüyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 TF2 hem mizahı olan hemde istersen ayrıntısına girebileceğin bir oyun. Fps falan oynuyosa iyi tercih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 metal slug ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Derinlik ve fps diyorsan bence dishonored gayet güzel çünkü belli bir strateji gerektiriyor. Belki splinter cell serisi denenebilir. Benim kendi deneyimim bayan oyuncu kitlesi ilk başlarda hardcore sevmiyor onlara ölünce birşey kaybetmeyeceği, bodoslama oynayabileceği ya da uzun uzun ağırdan stealth mode takılabileceği şeyleri seviyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 bingildak said: swg emu için guide var mı hiçbir yerde? bende oynamadım swg değişiklik olur.. bu arada wow denedik abi hiç ilgi duymadı, bende ondan ümitliydim yani ama şaşırdım. ps. benimde hiç wow oynayasım yoktu zaten yerinde oldu. wow oynadığım her saniye ruhumdan bir parça ölüyor sanki. swg bölümünde var hala, biz geçenlerde gene yükledik iki-üç kişi, assassin's creed 3 bitsin tekrar döneriz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 LoL oynatsana, teemo veya amumu oynasın ama. Tanıdığım bütün kızlar "ayyy ne şeker" diye izliyor beni oynamasalar da. Sonracıma xbox kinect oyunlarını youtube'da izlet. Özellikle dance central falan kadınlara oyun kültürünü aşılamak için biçilmiş kaftan. Önce bırak casual oyunlarla oyun oynamayı sevsin direk fallout'tan, Morrowind'den (skyrim'i de sevebilir belkim) başlamasına gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 portal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 hidden object adventure games... su iyi misal, binlerce var.. The Treasures of Mystery Island: The Ghost Ship Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 İkiniz beraber oynamalık istiyormuşsun sorry o zaman dishonored devre dışı kalıyor ama splinter cell co-op denenebilir. TombRaide guardian of light idi sanırım ismi o da co-op gayette eğlencelidir. Portal da midesi bulanabiliyor bayanların o yüzden sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 kantır oynayın tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 FromTheHell said: warz oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Halo olabilir konsol alırım derseniz dsfg, babamla kız kardeşim sabah akşam deathmatch'teler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 screwy said: uo oynayin aynen pamuk toplat, odun toplat bayılıyolar böyle şeylere. win-win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 second life oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar