sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Ne güzel lan :) "Adını Uğur koyarsanız bedava eğitim vereceğiz" Eren Güler / hurriyet.com.tr5 Aralık 2012 e-posta Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, bugün doğan ve adı Uğur olan tüm çocukların anaokulundan üniversiteye kadar olan eğitimlerini ücretsiz olarak karşılayacaklarını duyurdu. http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/22081009.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 niye çoçuğumu öyle dandik okula yollayayım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 so it begins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 doğum hastanelerine faks çekilsin, anonslar yapılsın. sevaptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Süpermiş lan bende istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 tüh hemen cocuk yapsam yetismez ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 ugur da fena isim degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 ugur koycaksınız ama ork ismi gibi. uğur değil. tiwitte öyle yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 çok iğrenç bir kampanya insanı kullaştırmaya çalışıyor tiksinç eğitim kurumları daha neler yapacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 yoo ? zorlama yok kampanya gibi bişi eğitimini karşılayacak gücü yoksa güzel fırsat yani zaten 2 isim koyarlar biri sadece kimlikte kalır değiştirilir falan çok problem değilde pek gönüllü gibi değiller sanki yani öyle bi reklam duyuru falan yaptılar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 abi baya baya çikin bişey bu yani bundan rahatsız olmuyorsanız bişeyleriniz eksik demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 kız olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Uguriye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Niye rahatsız olacağız buna bayılacak bir ton aile var Türkiye'de adam iyi bir şey yapıyor, egosu için yapıyor olabilir ama sonuçta ihtiyacı olan insanlar var buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 "İsterlerse bu okullarda, okukllarımızın olmadığı yerlerde de istedikleri okulda eğitim alabilirler. Biz bütün eğitim masraflarını karşılamayı taahhüt ediyoruz. Doğum belgeleri ile birlikte en yakın Uğur Dershanesi şubesine başvurabilirler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Adam mezun olunca bende çalışacaklar demiyor ki. Sözleşme falan imzalatıyor olsa tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 uğur dershanelerine gittim lise son'dayken, geyik yapmak için ideal bir yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Akhlaur said: Süpermiş lan bende istiyorum. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 işte ama sonuçta ihtiyaçları var diye diye insanlara ters takla attırmak zaten hoş olmayan şey. isim gibi bireyi var eden en temel şeylerden birine ekonomik dayatmalarla alt tarafı başka bir insanın karışabilmesi baya bir korkunç. Bundan rahatsız olmayanların çoğunlukta olacak olması daha da korkunç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 bütün dünyayı uğur yapmak istiyorlar X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Sen de haklısın tabi kişiden kişiye değişir de adam bu böyle isteyen yararlansın diyor zorlama yok ki. Etikliği tartışılır da adama lanet edecek kadar kötü bir durum olarak görmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Diğer dershanelere bu uygulama yayılıp ortalıkta garip garip isimli çocuklar görmek gibi bi durum olmasından çekindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 uğur isminide hiç sevmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 copry said: Uguriye :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 USA GAMES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar