Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kulak tıkanıklığı nasıl geçer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 saat oldu duş aldım zıpladım avuç içiyle pompaaa yaptım parmak attım düzelmedi :D sinir oldum nasıl geçiricem bunu işe geldim hiç bişi duyamıyorum ha höö diyorum sürekli
Mesaj tarihi:
gazeteyi külah yapıp ince ucunu takıcan kulağına öteki ucunu yakıcan ama kendini yakma.

Bide bu hurafe işe yarayıp yaramadığını bilmiorum sistem olarak yaraması lazım ldsfjk
Mesaj tarihi:
Wolas said:

2 saat oldu duş aldım
zıpladım avuç içiyle
pompaaa yaptım
parmak attım
...
nasıl geçiricem bunu
...
ha höö diyorum sürekli

kulak?
kulak di mi?
kesin kulak yani..
Mesaj tarihi:
Kulağı bir kere yıkatmak hayatın boyunca yıkatma ihtiyacını getirir, "temiz iş oh ne güzel" diye lanse edilir mi abi su kaçtı diye? İnsaf. Gliserin de yıkama öncesi bir teknik. Bunlara en son başvurmak lazım.

Günü atlat, akşam o kulağının üzerine yatmaya çalış mümkün oldukça, kafanın altına sıcak havlu falan da koyarsan baya eski bir teknik de olsa işe yarama ihtimali yüksek. Beynine kadar kaçırdıysan yapacak bir şey kalmamış olabilir. Son ana kadar yıkatma ama.
Mesaj tarihi:
beynini yoracak şeyler düşün. bilim filan kas. çok fazla çalışacağı için hücresel olarak enerji yakımından dolayı ısı oluşturacaktır. bu ısı sayesinde buharlaşma sonrası kulağında su uçup gider.

bu yöntemle hem kendini geliştirir, hem kulağındaki suyu çıkartabilirsin. hem de beyin bedava.
Mesaj tarihi:
barbu said:

beynini yoracak şeyler düşün. bilim filan kas. çok fazla çalışacağı için hücresel olarak enerji yakımından dolayı ısı oluşturacaktır.

ahaha şu gerçek galiba ya
bazı zamanlar elimi kafama koyunca böyle bariz bi sıkcaklık hissediyorum.
belki paso ekrana bakmaktan da oluyordur.
Mesaj tarihi:
iş çıkısı bi saunaya gideyim takılayım 15dk bakalım ne sonuş vericek çıkıncada havuza atlamayı düşünüyorum dipden yüzmeyi falan sinir oldum kbb hiç düşünmüyorum bende çok duydum o abone olayını.

lan aklıma geldi acaba kulağımın içine saç spreyi kaçmış ve orada donmuş olabilirmi off kiti aldım öle bişi olduysa
Mesaj tarihi:
LuNiZ said:

bence hic kasma, git kbb e temizlet..
ben yilda iki kere gitmek zorunda kaliyorum.. temiz is.. duyabilmenin ne guzel bisey oldugunu anliyosun ;)

şu çok kötü ya, bi kere kaptırdın mı her zaman temizletmek zorunda kalıyosun işte.

tavsiye etmem
Mesaj tarihi:
Yok öyle birşey temizletmek zorunda falan kalmıyorsun. Ayrıca kirli ise temizlet işte ne guzel yani temizletme dediğin acılı veya pahalı birşey de değil. İhtiyacın varsa temizlet rahatla.
Mesaj tarihi:
o temizletme olayında bişey yok aslında alışkanlık falan yapmıyor sürekli yıkatmak gerekiyorsa yılda 2-3 defa metabolizmayla alakalı daha çok,burun deliklerini kapatıp biraz basınç uygula vaktin varsa üzerine doğru yat 10-15dakkada çıkması lazım daha derinlere kaçmışsada uyurken çıkar zaten sdf
  • Yeni Oluştur...