Wolas Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 2 saat oldu duş aldım zıpladım avuç içiyle pompaaa yaptım parmak attım düzelmedi :D sinir oldum nasıl geçiricem bunu işe geldim hiç bişi duyamıyorum ha höö diyorum sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 gazeteyi külah yapıp ince ucunu takıcan kulağına öteki ucunu yakıcan ama kendini yakma. Bide bu hurafe işe yarayıp yaramadığını bilmiorum sistem olarak yaraması lazım ldsfjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=E2ycr5l3bU4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 o kulak temizleme mumu salakları kazıklamak için çıkartılmış bi ürün sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Eczaneye git gliserin al, dök bekle, ters çevir kafayı aksın. Geçmezse temizlet kbb da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 bence hic kasma, git kbb e temizlet.. ben yilda iki kere gitmek zorunda kaliyorum.. temiz is.. duyabilmenin ne guzel bisey oldugunu anliyosun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Wolas said: 2 saat oldu duş aldım zıpladım avuç içiyle pompaaa yaptım parmak attım ... nasıl geçiricem bunu ... ha höö diyorum sürekli kulak? kulak di mi? kesin kulak yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Kulağı bir kere yıkatmak hayatın boyunca yıkatma ihtiyacını getirir, "temiz iş oh ne güzel" diye lanse edilir mi abi su kaçtı diye? İnsaf. Gliserin de yıkama öncesi bir teknik. Bunlara en son başvurmak lazım. Günü atlat, akşam o kulağının üzerine yatmaya çalış mümkün oldukça, kafanın altına sıcak havlu falan da koyarsan baya eski bir teknik de olsa işe yarama ihtimali yüksek. Beynine kadar kaçırdıysan yapacak bir şey kalmamış olabilir. Son ana kadar yıkatma ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 beynini yoracak şeyler düşün. bilim filan kas. çok fazla çalışacağı için hücresel olarak enerji yakımından dolayı ısı oluşturacaktır. bu ısı sayesinde buharlaşma sonrası kulağında su uçup gider. bu yöntemle hem kendini geliştirir, hem kulağındaki suyu çıkartabilirsin. hem de beyin bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 o alışkanlık yapma olayını söylemişlerdi ama bende olmadı. 9 sene önce yıkattırdım hala ihtiyaç duymuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 balon şişir geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 barbu said: beynini yoracak şeyler düşün. bilim filan kas. çok fazla çalışacağı için hücresel olarak enerji yakımından dolayı ısı oluşturacaktır. ahaha şu gerçek galiba ya bazı zamanlar elimi kafama koyunca böyle bariz bi sıkcaklık hissediyorum. belki paso ekrana bakmaktan da oluyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 saga yat sola yat 5er dk.kbb de temizletme abone olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 oha en pratik yol söylenmemiş burnunu kapa, nefes vermeye çalış sürekli burnundan. çok hızlı verme tabi, kulak zarını patlatma. bi de yutkun sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 iş çıkısı bi saunaya gideyim takılayım 15dk bakalım ne sonuş vericek çıkıncada havuza atlamayı düşünüyorum dipden yüzmeyi falan sinir oldum kbb hiç düşünmüyorum bende çok duydum o abone olayını. lan aklıma geldi acaba kulağımın içine saç spreyi kaçmış ve orada donmuş olabilirmi off kiti aldım öle bişi olduysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Burnunu kapatıp yutkun veya ağzını gere gere bolca esne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 LuNiZ said: bence hic kasma, git kbb e temizlet.. ben yilda iki kere gitmek zorunda kaliyorum.. temiz is.. duyabilmenin ne guzel bisey oldugunu anliyosun ;) şu çok kötü ya, bi kere kaptırdın mı her zaman temizletmek zorunda kalıyosun işte. tavsiye etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Yok öyle birşey temizletmek zorunda falan kalmıyorsun. Ayrıca kirli ise temizlet işte ne guzel yani temizletme dediğin acılı veya pahalı birşey de değil. İhtiyacın varsa temizlet rahatla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Kabebe gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 o temizletme olayında bişey yok aslında alışkanlık falan yapmıyor sürekli yıkatmak gerekiyorsa yılda 2-3 defa metabolizmayla alakalı daha çok,burun deliklerini kapatıp biraz basınç uygula vaktin varsa üzerine doğru yat 10-15dakkada çıkması lazım daha derinlere kaçmışsada uyurken çıkar zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 kbb yerine kgb ye gitmişim ajana mısın lan diye hapse attılar. Hücre kapısı parmaklığından yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=2XmI3QUGRXc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 zemzem suyu damlatıver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 beynini soktu adamin resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 ahanda çınlamaya başladı bu iyiye işaret sanırım 5 saat sonra karnım açıktı ondanmı acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar