Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kulak tıkanıklığı nasıl geçer


Wolas

Öne çıkan mesajlar

Kulağı bir kere yıkatmak hayatın boyunca yıkatma ihtiyacını getirir, "temiz iş oh ne güzel" diye lanse edilir mi abi su kaçtı diye? İnsaf. Gliserin de yıkama öncesi bir teknik. Bunlara en son başvurmak lazım.

Günü atlat, akşam o kulağının üzerine yatmaya çalış mümkün oldukça, kafanın altına sıcak havlu falan da koyarsan baya eski bir teknik de olsa işe yarama ihtimali yüksek. Beynine kadar kaçırdıysan yapacak bir şey kalmamış olabilir. Son ana kadar yıkatma ama.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

beynini yoracak şeyler düşün. bilim filan kas. çok fazla çalışacağı için hücresel olarak enerji yakımından dolayı ısı oluşturacaktır. bu ısı sayesinde buharlaşma sonrası kulağında su uçup gider.

bu yöntemle hem kendini geliştirir, hem kulağındaki suyu çıkartabilirsin. hem de beyin bedava.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

beynini yoracak şeyler düşün. bilim filan kas. çok fazla çalışacağı için hücresel olarak enerji yakımından dolayı ısı oluşturacaktır.


ahaha şu gerçek galiba ya
bazı zamanlar elimi kafama koyunca böyle bariz bi sıkcaklık hissediyorum.
belki paso ekrana bakmaktan da oluyordur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iş çıkısı bi saunaya gideyim takılayım 15dk bakalım ne sonuş vericek çıkıncada havuza atlamayı düşünüyorum dipden yüzmeyi falan sinir oldum kbb hiç düşünmüyorum bende çok duydum o abone olayını.

lan aklıma geldi acaba kulağımın içine saç spreyi kaçmış ve orada donmuş olabilirmi off kiti aldım öle bişi olduysa
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o temizletme olayında bişey yok aslında alışkanlık falan yapmıyor sürekli yıkatmak gerekiyorsa yılda 2-3 defa metabolizmayla alakalı daha çok,burun deliklerini kapatıp biraz basınç uygula vaktin varsa üzerine doğru yat 10-15dakkada çıkması lazım daha derinlere kaçmışsada uyurken çıkar zaten sdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...