SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Evet arkadaşlar, fakir patiler olarak 5 liralık kahve ile sıtarbaksta 6 saat sıcak sıcak oturabileceğiniz kış ayları yaklaşıyor. Tabi fakir olduğunuz için bazen "bi grande çay ti late" bile diyemediğiniz zamanlar oluyor. İnsanlık hali olur öyle şeyler, takılmayın çok. E şimdi bi kız mız olsa, en ucuzu sıtarbaksa götürseniz işte para olmayınca zor. Biz zenginler olarak sizin elinizden tutmak istiyoruz. O yüzden size "MELİS ASIL SEN BENİM ELİMDEN ÇAY Tİ LATE İÇ DE ARADAKİ FARKI GÖR CNM ^^" diyebilmeniz için ev yapımı çay ti late formülünü veriyoruz. Böylece hem paranız cebinizde kalıyor, hem 3 lira maliyetle sevişme şansı elde ediyorsunuz. (Ben bunu trafiğe kapalı alanda denedim, o yüzden kız fln yok. Trafiğe kapalı alan dediğim de makine mühendisliği işte. Biz sevişemiyoruz gençler sevişsin diyoruz size.) Öncelikle malzemelerimiz; https://dl.dropbox.com/u/18366514/%C3%A7ai/IMAG0184.jpg -Bi adet kupa (kız sayısına bağlı olarak artabilir, vuuv orgy) -Light süt. (Götünüzü göbeğinizi düşündüğümden değil, yağlısı baharat tadını bastırıyor biraz.) -Doğadan Büyülü Bohça Chai -Bi adet cezve -Bi adet demlik, ya da yerine 2. bi cezve olabilir. Cezve kıtlığı var bizde. -Çubuk tarçın -Biraz bal. Yapılış; Şimdi 2 yöntem var aslında, ben 2. yöntemle yaptım bu akşam. Dün ilk yöntemle yapmıştım o daha iyiydi sonuç olarak. Ama önce 2. yöntemi anlatayım, onun fotoğrafları var çünkü. İlk yöntemi de sözlü anlatıcam, siz ikisini de dener bulursunuz size göre iyisini. Şimdi, Fincanın yarısı kadar su, yarısı kadar süt ölçüp suyu demliğe, sütü cezveye koyuyoruz. https://dl.dropbox.com/u/18366514/%C3%A7ai/IMAG0186.jpg https://dl.dropbox.com/u/18366514/%C3%A7ai/IMAG0188.jpg https://dl.dropbox.com/u/18366514/%C3%A7ai/IMAG0187.jpg Demliğe koyduğumuz suya bir adet (yoğun isterseniz 2 adet koyun, beni 1 tane kesiyor) chai tea poşeti atıyoruz. https://dl.dropbox.com/u/18366514/%C3%A7ai/IMAG0189.jpg Daha sonra ufak bi boyda çubuk tarçın ekliyoruz. https://dl.dropbox.com/u/18366514/%C3%A7ai/IMAG0190.jpg Bunları ocağa koyuyoruz. Sütü kaynatmayın, sıcak olsun yeter. Chai çayı da kaynadıktan sonra 1-2 dk daha demlenmeye devam etsin. https://dl.dropbox.com/u/18366514/%C3%A7ai/IMAG0191.jpg Daha sonra chai poşetini çıkarın, güzel bi olay yapmışlar bunlar. İpi ile çekip kartonu ile poşeti sıkabiliyosunuz. https://dl.dropbox.com/u/18366514/%C3%A7ai/IMAG0192.jpg Isınan süt ile çayı karıştırıyosunuz, alın size çay ti late. https://dl.dropbox.com/u/18366514/%C3%A7ai/IMAG0193.jpg İsteğe göre bal ekleyebilirsiniz. Şeker eklemeyin, rafine şeker sağlığa çok zararlı çünkü. --------------------------- Diğer yöntem de şöyle. Bunda su kullanmıyoruz. Direk sütü cezveye koyuyoruz, içine çubuk tarçın ile 2 poşet chai çayı atıyoruz. 1 yetmiyor bunda, 2 lazım. Birlikte kaynatıyoruz. Ama kaymak tutmasın diye karıştırıyoruz kaynatırken sürekli. Süt kaynayıp kabarmaya başlayınca ocağı minimuma alıyoruz, çayın bi süre daha salmasını bekliyoruz. Sonra poşetleri sıkıp yine bal ekliyoruz. Afeyto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 adam gibi cay demleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 güzel bi anlatımın olmasa alt tarafı sallama çayla sütü karıştırmak için mi okudum şimdi diye çirkefleşecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 bohca cay virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 bok gibi oluyior bu caytilatte midir nedir ha isteyen olursa yapariz makinasi fln bilem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Bal dediğin de şeker bombası sonuçta ve günümüzde balların çoğu arıya şeker yedirilerek yapılıyor. Beyaz yerine esmer şeker yiyin, ötesinde böyle ufacık şeylerde fazla kasmayın kendinizi. Orada şeker yerine bal koyup ertesi akşam bira patates kızartmalarını götürmeyenimiz yoktur ne de olsa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 sutu cezvede isitip sonra latte yaptim demek ayip, kiz bunelan koylu der cikar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 napıcaz abi inektemi ısıtıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 esmer şeker de beyaz şekerin tavada kızartılması ile yapılıyor demiş idi birileri. çakması tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Baggio said: Bal dediğin de şeker bombası sonuçta ve günümüzde balların çoğu arıya şeker yedirilerek yapılıyor. Beyaz yerine esmer şeker yiyin, ötesinde böyle ufacık şeylerde fazla kasmayın kendinizi. Orada şeker yerine bal koyup ertesi akşam bira patates kızartmalarını götürmeyenimiz yoktur ne de olsa :p Esmer şeker evet roket demiş, onların da çoğu normal şekerin ısıtılmasıyla yapılıyor artık. Bal tabi gidin balderesi alın demiyoruz abi, ne bileyim bilindik bal alın köylü amcalardan varsa tanıdık. Abimin kayınpederinin petekleri var bize ondan geliyor bal sfgsadg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 o ondan yapılıyor, bu bundan yapılıyor... Anasını satiim gerçek birşey yiyemicez mi lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Cuce said: napıcaz abi inektemi ısıtıcaz makinasi var dedik ya olm onda yapican ne o oyle koylu gibi cezve kullanmak... bi de sen yapmiyacan zaten kiza yaptircan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 bal dediğin dosdoğalı bile %80 fruktoz falan filan. onun dışında esmer şeker de karamelize şeker halinde sırf esmer satılmaya başlandı. ayrıca seagle kahvesini isteseniz de yapamazsınız. bir panik atak titreme gelecek, elde karıştırmadan çalkalamadan hafifçe titreyerek karışacak o kahve, tadını veren odur. herkes yapamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 bok gibi olur boyle poset chai falan.ulan sutun yagi poset cayin baharatini bastiriyormus, orjinalinde, degisik ulkelerde yaglı keçi sutu kullaniyorlar iyi yerlerde.sen dusun neyi bastiriyor artik.begenmedim.yaparsam ve eve getirdigim kiz ay cok super falan derse yuru lan derim kezban turnusolu gibi bu ne lan. yetmediyse haber et az daha yardirayim bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Fistan said: bok gibi olur boyle poset chai falan.ulan sutun yagi poset cayin baharatini bastiriyormus, orjinalinde, degisik ulkelerde yaglı keçi sutu kullaniyorlar iyi yerlerde.sen dusun neyi bastiriyor artik.begenmedim.yaparsam ve eve getirdigim kiz ay cok super falan derse yuru lan derim kezban turnusolu gibi bu ne lan. yetmediyse haber et az daha yardirayim bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 rafine şeker sağlığa zararlı. hmmm. kamıştan kullanırız artık bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 green tea latte cok kral yau, onunda tozu altin tozu gibi mubarek cok pahali.. chai tea latteyi onceden severdimde cok bayiyo 3-5 yudumdan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Fistan said: yaparsam ve eve getirdigim kiz ay cok super falan derse yuru lan derim kezban turnusolu gibi bu ne lan. afdasfasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 menengiç kahvesi de güzel diyorlar. Oda sütle yapılıyormuş ordan aklıma geldi. Öksürüğü filan kesiyomuş direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Fistan said: bok gibi olur boyle poset chai falan.ulan sutun yagi poset cayin baharatini bastiriyormus, orjinalinde, degisik ulkelerde yaglı keçi sutu kullaniyorlar iyi yerlerde.sen dusun neyi bastiriyor artik.begenmedim.yaparsam ve eve getirdigim kiz ay cok super falan derse yuru lan derim kezban turnusolu gibi bu ne lan. yetmediyse haber et az daha yardirayim bu konuda. Abi biz adamlar 5 liraya sitarbaksta 6 saat oturuyo diyoruz sen diger ulkelerde keci sutu diyosun. En son fiziki haritayi ilkokulda goren fakirler var aramizda ne yabanci ulkesi ne kecisi sgdbdbs Poset caylar dandik tabi, de chai icin kim baharat toplayip karisim hazirlicak. Sen iste onun da tutosunu yapayim aybediyon. goldbären gibi fakirlere seslendim ben bu topikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Bu ne be shahahhaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 hazir yapilmisi vardi. http://www.tazo.com/Chai/chai,default,sc.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 asdhaa yargılamıs seagleım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Farklı bir yolu daha var bir tane aşağıdakinden alınıp sıcak süt içine atılarak mis gibi tüketilebilir. http://4.bp.blogspot.com/_t1BNPwYDTCk/Sy5EWL1fVqI/AAAAAAAACxI/-BiUo0TTktw/s400/M%C4%B0ST%C4%B0K+%C3%87AY.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar