Fin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Allah belanızı versin 27 kasımda aldıgım klavye mouse u bugun kargoya vermişler antalya'dan geliyor bide Aceleniz varsa bişi almayın çok geç geliyor ürün ekran kartı almıştım geçen yıl oda öyle geldi niye ordan alıyosam artık Keywords: leş, dolandırıcı Asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 15-20 sey aldim, en gec geleni 4.cu gun geldi. Şanssizlik herhalde seninki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 1 laptop 2 kulaklık aldım buradan. hepsi ertesi gün elime ulaştı. hız konusunda bence gayet başarılılar sana öyle denk gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Bende ne aldıysam ertesi gün geldi buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 baya iyi vermiş kargoya bence. 27'si perşembe zaten. Kaçta aldığın da önemli. Ellerinde yoksa Cuma tedarik etmişler. Pazar günü de kargoya teslim etmişler ki, Pazar çoğu yer kargoya teslim etmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Stok kontrol ettim ya sordum herkese max2-3 günde ulaşmış ne aldılarsa cidden klavye mouseuda yenisi geliyor diye çöpe attım bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Ben siparişi vermeden 1 saat önce kargo elime ulaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Pazar günü kargoya vermesi bile bi mucize bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Fin said: klavye mouseuda yenisi geliyor diye çöpe attım bide Eskisi olmayanın yenisi olmaz demişler, mallar gelmeden atılır mı yahu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Keywords: Sanalmarketim, süper, A++, tüm peripheralsı sanalmarketimden aldım, yine olsa yine alırım, oyşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Deathblade said: Ben siparişi vermeden 1 saat önce kargo elime ulaştı. http://media.tumblr.com/tumblr_m9hidoRhQD1qm6rvr.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Şimdiye kadar 4 parça malzeme aldım herzaman gününde siparişlediler... ilginç tabii senin durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Baya çalıştım Sanalmarketimle. Filiz var orada çalışan. Yerleri bomontideydi sanırım. Bir apartman dairesinden çok sağlam iş çıkarıyorlar aslına bakarsan. Malzeme toplayan elemanlar hariç kız tek başına kargoluyor, kutuluyor faturalarla uğraşıyor gönderiyor. Ve ibm distribütörünün inemediği fiyata malzeme verdi bana. Yerini nereden mi biliyorum? Kargoyla uğraşmadan malzemeyi gidip almıştım. Keywordlerin aksine çalışkan ve müşteri odaklı firma. Sanalmarketim candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 ertesi gun eline vericez mi dediler ki? su gun gelir diye garanti mi verdiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 dsfds my influence spreads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 3 iş günü içinde yollamışlar işte. 27 sinde siparişi vermişsin. 28 1 inci gün. Adamlar kargonu 1 iş gününde yollamışlar hakaret ediyorsun, üstüne "hızlı bir şey için sipariş vermeyin" diyorsun. Daha hızlısı nerede varki? 1 iş günü geçmiş ve kargonu yollamışlar. bide bunun için gelmiş konu açmışsın. Yuh diyorum sadece... ne diyeyim bilemedim yani. Ilk defa online alışveriş yapıyosun herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 pazar günü kargoya nasıl vermişler hakketen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 op'un kafası güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Bimeks disindan bir yerden almiyorum artik ben. Internetten soyluyorum, 1,5 saat sonra kapimda oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 7k'lik alisveris yaptiydim burdan bi seferde guvenli mi fln diye soruluyorsa benim bi problemim olmadi ev arkadasiminda bilgisayarinin bi bolumunu burdan aldiydik o da 5k civardindaydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 masallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 zenginden çalmazlar zaten hep fakirden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 ya ergendik o zamanlar univin ilk yillari oc rekoru kiracaz, 3dmark'ta ilk 20ye girecez diye heves ettiydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 fakat, insanlar 15klık rigler topluyor because fuck you thats why Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 vaperon said: Keywordlerin aksine çalışkan ve müşteri odaklı firma. Sanalmarketim candır. Sunu dicedim, sanalmarketim yillarin firmasi lan. Harddiskim bozulduyduda catanak diye degistirmislerdi sorgusuz sualsiz. Göruyoruz vatani matanida iste diger topiklerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar