Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beslenme

Killer

Öne çıkan mesajlar

vivavale said:

elma said:

valla beyler hayatta her şeyde trade-off var. Tadı güzel olup çok sağlıklı olan bir şey varsa hepimiz 7/24 ondan yiyelim.

Yağ, şeker, gluten falan bunlar hep tatlandırıyor besini. Tatlandırmanın da belli bi costu var tabi. Bunlarla tatlandırmazsa aspartam gibi kimyasallarla tatlandırıcak, onun da costu beyni bozması.

1 year sugar-free gitmişler, gayet güzel sonuçlar almışlar. Vücudun şeker ihtiyacı yok karbonhidrat ihtiyacı var, onu da kaliteli kaynaktan verince mis gibi şekersiz sükrozsuz früktozsuz yaşanabiliyo. Çinliler sabah akşam kuru lapa pilav yiyo, jelibonla hariboyla mcdonalsla mı büyüyo o kadar çocuk

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2602630/I-pooped-like-freaking-clockwork-What-happened-one-family-went-sugar-free-diet-one-year.html

meyve şekeri o kadar kötü mü ki abi makul ölçüde olması şartıyla. ben şekere dikkat ediyorum elimden geldiğince, sadece meyveden alıyorum şekeri. sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum.

abi şuna bak beyni erimiş kızın

çocuk istismarı

edit: gerçi ingilizmiş normal çirkin olması ok
Sosyal ağlarda paylaş

gün içinde yeterince besin aldığını düşünerek spor öncesi ve sonrası tüketmen daha faydalı olacak,çünkü spor sonrasında acilen tüketmen gerekir yoksa sermayeden yersin pek verim alamazsın.
Gün içinde diğer yiyeceklerden almaya çalış,onların sindirimi vs yavaş olduğundan bünyeye anca geçer,akşama hazır olurlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben acayip şeyler aldım. Marketteki ürün çeşitliliğinden aklım çıktı. Kırmızı ürün reyonunu göstermeyeyim kimseyi üzmeye niyetim yok

Şöyle bişey 35 euro tuttu ki keyfi şeyler de var. Elzem beslenmeyle ayda 150 euroya fitness beslenmesi oluyo ehe.
http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/IMAG2303_zpsi7ujicft.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

@elma, orada badem sütü, tatlı patates ne kadar ? Yurt dışında yaşasam onlara abanırdım kesin.

@monoscape, haftada 50 saat civarı çalışıyorum yine haftada 3-4 gün gidiyorum. Bir süre sonra alışılıyor. Yok ben evde yapacağım diyorsan (evde de 100kg civarı ağırlığım vardır)

Power Rack, Barbell, Bench, Z-Bar ve Ağırlıklarla evde yapılabilir bir kıvama gelinir.
Tek eksik cable makinesi o da çok elzem değil.
Ama ilk kurulum biraz tuzluya gelebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

monoscope said:

Sadece beslenme ve evdeki dambillarla bir yerlere gelemezmiyiz ya. Spor salonu calisan adam icin cok zor oluyor

tam olarak bununla bir yere gelebilirsin beslenme, anatomi ve egzersiz bilgin doğruysa. Salon sadece aletlerin bir arada durduğu bir yer yani bi de sosyalleşebiliyosun başkalarıyla. Yoksa istersen dumbbel kaldır istersen patates çuvalı, bunu nasıl yaptığının nerde yaptığının önemi yok. Ama evde dumbbellar kesmeyecek bir süre sonra, her ay yeni dumbbel siparişi mi vercen?

vücudunu zorla, doğru beslen, yorduğun kasların dinlenmesine izin ver tamam. eat clean train hard, adam olana fazla bile =)
Sosyal ağlarda paylaş

yeah1986, o dediğin kesin vardır daha her şeyi keşfedemedim. O kadar çılgın bir ürün yelpazesi vardı ki aklım gitti. En az 10 çeşit patates, 15 çeşit oatmeal gördüğümü hatırlıyorum sadece =)

Zamanla değişik şeyler alırım bakalım, brand ve product portfolio son seviye ehe.
Sosyal ağlarda paylaş

elma said:

monoscope said:

Sadece beslenme ve evdeki dambillarla bir yerlere gelemezmiyiz ya. Spor salonu calisan adam icin cok zor oluyor

tam olarak bununla bir yere gelebilirsin beslenme, anatomi ve egzersiz bilgin doğruysa. Salon sadece aletlerin bir arada durduğu bir yer yani bi de sosyalleşebiliyosun başkalarıyla. Yoksa istersen dumbbel kaldır istersen patates çuvalı, bunu nasıl yaptığının nerde yaptığının önemi yok. Ama evde dumbbellar kesmeyecek bir süre sonra, her ay yeni dumbbel siparişi mi vercen?

vücudunu zorla, doğru beslen, yorduğun kasların dinlenmesine izin ver tamam. eat clean train hard, adam olana fazla bile =)

olay benim için zayıflayıp fit olmak olduğundan dolayı hani çok fazla ağırlık işine girmek istemiyorum. 10 kilo kadar bir fazlalığım var derdim bunu atmak. düzgün beslenme konusunda aslında çalışma hayatı düzgün beslenmeme de engel oluyor da sabah kahvaltısını en azından evde yapabiliyorum erken kalkıp. Öğlenleri eti formla falan geçiştirip akşama biraz daha kaliteli beslenmek istiyorum. işsiz olsam herşey daha kolay olcakmış gibime geliyo :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ev için düşünenler yaklaşık 1 yıl evde çalışan biri olarak anılarımı sıralayayim;

İlk önce ayarlanabilir dumbellar (8 ad. 2şer kg döküm) ile başladım. Evde tahtadan sehpa vari bir bench vardı. Onu kullandım. Bir tane de kapı barfiksim vardı.
Klasik dumbell bench, barfiks, dumbell curl fln işte

Bir süre sonra 4 ad. 5er kg döküm aldım.

O da kesmedi düz bar aldım. 2ad 10ar kg plastik ağırlık aldım.
Bir süre sonra bu da kesmedi 2 ad 20kg döküm aldım. Z-Barl aldım.

Artık ağırlıklar fazla gelmeye başladı dandik bench im 2-3 kez kırıldı tamir ettim.

Power Clean ile ağırlığı omuzuma alıp front squat yapıyordum. Bir gün dengemi kaybettim ve kıçımın üzerine barla düştüm.

Baktım olmayacak ayarlanabilir bench aldım. Incline pozisyonda squata yetecek kadar yüksekliğe çıkabiliyordu.

Bu arada kapı barfiksi nedeniyle kapı çerçeveleri yamuldu.

Özetle;
Kısa yoldan power rack alın yada salona yazılın.
Sosyal ağlarda paylaş

monoscope said:

elma said:

monoscope said:

olay benim için zayıflayıp fit olmak olduğundan dolayı hani çok fazla ağırlık işine girmek istemiyorum. 10 kilo kadar bir fazlalığım var derdim bunu atmak. düzgün beslenme konusunda aslında çalışma hayatı düzgün beslenmeme de engel oluyor da sabah kahvaltısını en azından evde yapabiliyorum erken kalkıp. Öğlenleri eti formla falan geçiştirip akşama biraz daha kaliteli beslenmek istiyorum. işsiz olsam herşey daha kolay olcakmış gibime geliyo :D

öğle yemeğini düzgün tabldot veren fln bi yerde yiyip akşam yemeğinden vazgeçsen daha çok fayda görürsün bence,akşam yemeğini 7den erken yiyemeyeceğini düşünerek öyle diyorum

ayrıca ağırlık kaldırmak ve indirmek,kilo vermek için oldukça etkili bir yöntem,vücudundaki kas kütlesi arttıkça,daha kolay kilo verirsin,kimse arnold ol demiyor zaten
Sosyal ağlarda paylaş

elma said:

Ben acayip şeyler aldım. Marketteki ürün çeşitliliğinden aklım çıktı. Kırmızı ürün reyonunu göstermeyeyim kimseyi üzmeye niyetim yok

Şöyle bişey 35 euro tuttu ki keyfi şeyler de var. Elzem beslenmeyle ayda 150 euroya fitness beslenmesi oluyo ehe.
http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/IMAG2303_zpsi7ujicft.jpg

bratwurst ve drops aban.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...